Vacanta de Paste de la 100 euro - super pont

Daca saptamana trecuta va povesteam despre costul unei vacante ieftine in orasele din Europa, azi am ales sa va povestesc despre costul unei Vacante de Paste in Romania. Pastele este cea mai importanta sarbatoare din calendarul crestin fiindca simbolizeaza invierea lui Isus Hristos insa mai departe de semnificatia religioasa, in Romania Pastele este legat de traditii si obiceiuri antice care se pastreaza cu sfiintenie si sunt diferite de la o regiune la alta. Este o sarbatoare care uneste familia, un prilej de veselie si bucurie si un motiv bun pentru a iesi din casa si a petrece aceasta vacanta in natura, la munte, la SPA sau in diverse regiuni invatand despre tradiitile locale. Personal mi-ar placea sa ajung de Paste in Bucovina, sa invat cum se fac "Babele" si sa fac o vizita la Muzeul Oualor Incondeiate! Insa si Maramuresul ma atrage, imaginea Manastirii Barsana plina de fete si feciori in port popular trebuie sa fie o experienta unica!

paste

Vacante ieftine de Paste in Romania
De data asta am ales sa promovez ofertele de pe site-ul TuristRomania.ro fiindca este un portal serios cu mii de unitati de cazare in Romania si ce imi place cel mai mult e faptul ca iti dau multe informatii despre regiune, idei de petrecerea a timpului in imprejurimi si obiective turistice, detalii despre cazare la particulari, sali de conferinta pentru vacante business si preturile updatate la toate hotelurile inclusiv ofertele de Valentine's day, pentru 1 mai,  Rusalii etc.

Mai jos in detaliu oferta de Paste de la 3 hoteluri insa mult mai multe gasiti pe site  --> OFERTE DE PASTE

  • 1.Pensiunea Mosorel 3* din Sat Magura

Sejur 3 nopti cazare cu demipensiune + Masa Festiva Traditionala inclusa 465ron/persoana
Sejur 4 nopti cazare cu demipensiune + Masa Festiva Traditionala Inclusa 570ron/persoana
*Petreceti o vacanta de Paste la munte in satul Magura care se afla intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului.  De aici puteti face trasee montane in Parcul National Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Plaiul Foii, Moeciu si Bran + Excursii la ursi.
  • 2.Complex Turistic Sara s Sons din Baile Herculane 3*

Sejur 3 nopti Loc in camera dubla + mic dejun + Masa Traditionala Paste 350 ron/persoana ( acces gratuit la sala + piscina interioara).
*Petreceti o vacanta de Paste la Bai Termale la Baile Herculane.
  • 3.Complex Turistic Forest Ecvestru din Sucevita 4*

Sejur 3 nopti cazare cu masa completa + Masa Festiva Traditionala Inclusa 900 ron/persoana
*Petreceti o vacanta de Paste in inima Bucovinei. In zona puteti face drumetii pe traseele montane din zona, puteti vizita Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc, Muzeul de oua incondeiate de la Moldovita, Manastirile de la Sucevita, Voronet, Humor, Moldovita, Arbore, atelierul de ceramica neagra de la Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, mina de sare si catedrala catolica de la Cacica).

Thanks for visiting,

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

3 comentarii:

  1. Maramures, Bucovina, Baile Felix, da sunt pe lista, dar nu m-as duce de Paste din cauza preturilor mai mari, bine in perioada de iarna m-as duce o singura data in nord si sa experimentez mancarea si sa ascult cantecele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost de craciun in Maramures, o experienta deosebita, cred ca si de Paste va fi la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte comod si placut...si mai ieftin ca acasa!!!

    RăspundețiȘtergere