Un nou concurs!

''Traditia celebrarii femeii dateaza inca din vremea grecilor. Pe atunci, inclusiv maretii zei din Olimp aveau o zi in care sarbatoreau pe zeita Rhea, zeita-mama a tuturor, asociata deseori cu pamantul.
Astfel, odata cu ei si pamantenii sarbatoreau femeia-mama, creatoarea tuturor fiintelor vii si simbol al renasterii perpetue. Astazi, ziua de 8 martie celebreaza femeia la toate varstele, zambetul, gingasia, generozitatea si daruirea ei.'' (sursa)

Asa ca azi de ziua Femeii vreau sa felicit toate mamele, doamenele si domnisoarele ce imi citesc blogul si sa va provoc la un concurs!
Castigul? 1 pereche de cercei handmade pentru 5 d-ne sau d-soare!

Nu, nu e un concurs dedicat doar femeilor! Daca se vor inscrie si baieti, unul din ei va fi castigatorul unei perechi de cercei pentru frumoasa lui partenera/prietena!

 Mai jos aveti 5 modele, trei abstracte ( alb&negru, alb&verde, alb&albastru ) o pereche de labute si 2 felii de pepene rosu!!! Sunt pentru toate gusturile si varstele!

 Ca sa le castigati trebuie sa :

1. Deveniti fani ai Paginii `Enciclopedia calatorului independent pe Facebook` (click Like ) 

2. Sa scrieti pe Wall-ul paginii voastre de facebook despre acest concurs cu un link catre el

3. La sfarsit lasa-ti un comentariu la acest articol cu numele vostru si perechea de cercei dorita!


Voi anunta castigatorii sambata 20 martie 2011

Thanks for visiting,



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu