Anglia


TOATE ARTICOLELE CU ANGLIA (click pt a citi)


LONDRA - VIATA DE EMIGRANT 


LONDRA - Informatii utile 


LONDRA - TURIST 



5 comentarii:

  1. Anonim9:13 p.m.

    Am ramas impresionata de sinceritatea cu care povestesti si doresc sa ma ajuti cu un sfat:diplomele obtinute in Romania sunt valabile si in Anglia, ma refer la diplomele de calificare intr-o meserie cum ar fi cea de :reparatii ochelari? Tu te-ai gandit vreodata la a deveni self-employed? Iti multumesc anticipat pentru raspuns .

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim nu stiu ce sa spun stiu persoane pe care diploma le-a ajutat insa baza e experienta, experienta in Uk si referintele (scrisorile de recomandare) care la ei se scriu la fiecare job (neaparat verificabile). Cu cat ai referinte mai multe de la firme bune ai sanse mai mari. Daca nu ai experienta in Anglia si mergi si le spui la interviu ca ai diploma si ca ai experienta in Ro, nu o sa ai sanse doar daca le place mult de tine! Insa in Londra sunt atat de multi emigranti incat pe un job sunt in general zeci, sute de candidati, trebuie sa ai asta in calcul.

    Pentru a fi self emplyed ai nevoie prima data de NINO (chiar daca ai drept de munca) NINO este asigurarea ta, dovada ca esti contribuabil si poti obtine beneficii de la stat. Insa asta se elibereaza foarte greu si pana il primesti trebuie sa gasesti un job din genul celor necalificate, prost platite si pe risc. Eu nu am gasit job-ul la care visam, unul sigur cu venit lunar si nu foarte greu astfel incat sa ma gandesc ca pot sa imi duc copilul in UK si pot duce o viata normala nu doar job-somn, asa ca am preferat sa ma intorc in Romania.

    Nu spun sa nu incerci, din contra, fiecare trebuie sa isi urmeze visul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua! Am citit articolele dvs si le aoreciez foarte mult. Eu sunt in clasa a 9 iar cand voi termina clasa a 12 vreau sa ma mut in Anglia la prietena mea cea meai buna ( 8 persoane ) Vreau sa fac facultatea acolo. Va conta nota mea de la bac? Sau este necesar sa mai dau bacul?
    Am auzit ca mai trebuie sa locuiesc acolo 3 ani pentru a merge la facultate?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,cei ce doriti sa calatoriti in Europa puteti incerca https://transportgmbh.ro !

    RăspundețiȘtergere