Azi Malta de la 170 euro (7 nopti/drum+cazare)

In weekendul acesta imi faceam planuri de vacanta! Ce sa atac vara asta? Mi-ar fi placut ceva cu mare si soare, si oscilam intre Grecia si Malta! Pana la urma cred ca renunt la amadoua si voi pleca altundeva. Asa ca va pun aici vacanta mea la Malta, sper ca cineva sa o faca si sa se intoarca sa imi spuna cum a fost! Oricum candva voi ajunge si eu acolo, asa ca impresiile voastre vor fi binevenite!

 Asadar:


Avion:
Din Cluj cu WizzAir + Ryan air

Dus 16 Iunie Cluj(12:15) - Venice(13:00) = 59 ron
Dus 16 iunie Venice(17:15) - Malta(19:10) = 15 euro +taxe
Intors 21 Iunie Malta (14:50) - Venice (16:50) = 15 euro + taxe
Retur 23 Iunie Venice (13:30) - Cluj (16:10)= 59 ron
Din Iunie toate zborurile inspre/din Venitia se va face prin aeroportul Marco Polo intrucat pe Treviso se fac ceva lucrari pana in septembrie, asa ca nu va speriati, veti avea avioanele din aceelasi aeroport!

Cost Avion = 80 euro (cu toate taxele incluse)  fara bagaj/check in online


Cazare

Malta
                       
                  16-21 iunie 2011 
  Qawra Inn 3*  camera dubla, cu aer conditionat, televizor  si mic dejun inclus in pret. La catia pasi de plaja si statie de autobuz, cu piscina proprie, 3 baruri, restaurant si confort de 3 stele. Dezavantaj nu e chiar in centrul insului insa din cate am inteles busurile circula foarte bine asa ca nu veti avea probleme, iar pretul e .... aproape gratis: 110/5 nopti/camera dubla
Pret persoana 55 euro / 5 nopti


Bugibba Hotel 3* ofera apartament pt 2 persoana cu baie, balcon si chicineta, frigier si toate utilitatile pt 120 euro/apartament/5 nopti, tot in Qawra,cu pisicina, aproape de plaja,  si statie de autobuz!
Pret persoana 60 euro/5 nopti

Daca cautati distractie atunci incercati:
Metropole Budget Hostel in Sant Julians. Camere de fete sau baieti cu 4 paturi, fara mic dejun dar aproape de centru costa 77 euro/pat/5 nopti
Tropicana Hotel 2* in Sant Julians, ofera camere duble cu mic dejun, hotel dotat pt 2* cu bar si restaurant open 24/h cu mic dejun inclus in pret pt 200 euro/dubla/5 nopti. Aproape de bus, aproape de centru
Pret persoana 100 euro/5 nopti

Hotel Europa 2* in Sliema centrul Maltei ofera camere duble si apartament. Camera dubla cu mic dejun inclus face 140 euro/5 nopti cu mic dejun inclus, iar apartamentul 149 euro/2 pers fara mic dejun! Hotelul e aproape de mijloc de transport! ps: Are un review destul de prost:6.2
Pret persoana 70-75 euro/5 nopti in functie de ce alegeti

Pentru alte hoteluri in centrul Maltei incercati si alte hoteluri aici

Venetia (Italia)
                              21-23 iunie 2011

Campingul Village Alba D'Oro este la 1,5 km de aeroport, iar busul va lasa fix in fata campingului. Acesta are casute mobile, cu camera dubla, bucatarie si baie. Campingul e dotat cu piscina, jacuzzi, zona de fitnes, supermarket, internet, parcare gratuita, toate putat fi folosite gratuit de cei ce stau aici. Au un bus care va duc in Venetia pt 4 euro dus-intors! Pretul pe casuta e 70 euro/dubla/2 nopti sau 88 euro/tripla/2 nopti
Pret persoana 35 euro/ 2 nopti
Hotelul Altieri 3* este la 5 km de aeroport, are camere duble mari, cu tv si balcon datate conform celor 3 stele! Ofera internet si parcare gratuita, iar pt a ajunge in Venetia aveti de mers 3 min pana la statia de bus 19 care va duce pana acolo in 20 min! Camera dubla e 118 euro/2 nopti
Pret persoana 60 euro/2 nopti
Pret total 7 nopti cazare, zbor cu avionul Cluj-Venetia-Malta pret incepand cu 170 euro in camera de Hotel 3*(Malta)+camping(Venetia) si pana la 195 euro in Hotel 3* (Malta)+Hotel3*(Venetia) - toate taxele incluse!!!

Parerea mea despre acesta simulare:
Regret enorm ca nu putem merge fiindca nu avem atatea zile libere la dispozitie (e mai complicat) si pt mai putine nu ma duc, insa o vacanta combinata Malta+Venetia mi se pare super romantica, ieftina,  si e si la sfarsitul lui iunie cand poti face baie in mare dar nu te topesti! de caldura! In plus Malta are multe zone istorice, multe obiective turistice, busul face 0.60 centi oriunde pe insula din cate am inteles, preturile sunt cam ca cele din Italia, in plus de acolo puteti face day trips in Sicilia sau Tunisia cu vaporul!
Venetia e scumpa insa 1 zi e destul cat sa iti faci o impresie, sa iti cumperi o masca, sa te plimbi si sa admiri gondolele, sa mananci o inghetata, o pizza sau niste paste si apoi sa te intorci acasa cu inima impacata ca ai vazut-o si poate vei reveni intr-o zi!

Daca va grabiti combinatia asta merge pe mai multe dati pana la sfarsitul lui iulie! Deasemenea puteti sa va uitati pe site-ul Wizz air daca se potrivesc orele de zbor si din Bucuresti, etc!


-Traseul in imagini-




All pictures By bazylek100



La final, ce ziceti, mergeti in Malta?V-ati gandit vreodata la Malta ca la o posibila destinatie de vacanta?

Thanks for visiting,




Daca v-a placut acest articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

16 comentarii:

  1. Malta e minunata. Am fost in luna de miere acum trei ani acolo. E foarte cald, dar sunt multe lucruri de vazut si facut. De la simpla plaja pana la scufundari si altele asemenea. Sa nu uitati sa gustati din minunatul iepure la tava, cum numai ei stiu sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  2. M multumesc pentru comentariu si pentru impresiile impartasite cu noi! Sigur voi incerca iepurele la tava!
    PS: un venit pe aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim1:31 p.m.

    Foarte util blogul tau, felicitari pentru ceea ce faci! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. suna teribil de interesant. acum dupa propunerea ta, clar e o destinatie de vacanta pe care o voi lua in calcul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite ca io cand ma gandeam la Malta, ma gandeam doar la ferry din Catania, nu prea mi-o trecut prin cap ce povestesti tu :). Ai idee mai bune ca ale mele :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Teo multumesc! :) Vreau sa vad cand pui in aplicare o vacanta de a mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Aa si Liliana sper sa ajungeti in Malta, inaintea mea ca sa imi fie si mie mai usor de ales ce sa vad :))) (avantajele)
    Liliana si din Catania se poate binenteles, dar eu aleg tot timpul calea mai usoara .... si mai ieftina :)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Excelent plan de vacanta! tocmai m-am întors din una (Turcia-Anatolia) dar zau ca nici nu as despacheta si m-as îmbarca spre Malta! parerea mea ca nu se poate o mai buna corelare pret-oferta! Venetia este un vis (am fost anul acesta în martie) si Malta... recunosc, nu m-öam gândit niciodata, ca tinta de concediu. Dar mi-ai schimbat parerea! :)
    Sper sa gasesti un plan B, mai grozav si sa ai o vacanta de vis!

    RăspundețiȘtergere
  9. Carmen am deja un plan B, tocmai am cumparat biletele de avion! Ramane sa studiez ce si cum sa vizitez :)
    Astept sa ne povestesti despre Turcia!
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai cumpărat bilete deja? Spre ce destinație, se poate sti? :*
    Ai gasit ceva super oferta?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu-mi place sa spun, sa zicem ca e o superstitie :)!
    Dar cand voi fi acolo, voi scrie zilnic cateva cuvinte pe facebook :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesanta combinatie.
    Am facut si eu aproximativ aceeasi simulare in urma cu cateva zile (vroiam sa vad cum pot ajunge in Malta cu Ryanair, oferta de 8 euro per segment de zbor, si Wizzair) insa nu m-am gandit la Venetia.
    Felicitari pt traseu si pt optiunile prezentate.
    In ceea ce priveste cazarea in Venetia si eu am stat intr-un camping in Mestre, lanaga autostrada, Camping Village Joly. A fost ok, am avut mare parte din facilitatile pe care le are si Village Alba D'Oro (nu am avut jacuzzi si supermarket).
    In legatura cu campingurile, ele sunt ok, sunt curate, casutele sunt exact cum arata pe site, dotarile sunt bune, in schimb izolarea fonica lasa de dorit. Noaptea, cand trecea cate un camion mai mare si mai in viteza pe autostrada, in casuta se simtea de parca e un mic cutremur. Sfatul meu este sa alegeti o casuta cat mai in centrul campingului sau sa stati in casutele de 4 sau 6 persoane care sunt constructii mai serioase si mai solide. Una peste alta noi am petrecut 2 nopti foarte frumoase la Village Joly si chiar am fost incantati de locatie, se poate ajunge atat cu un microbus al lor pana in Venetia, costa 4 euro) sau poti lua un bilet de bus, anul trecut era 2,2 euro, si apoi mergi 10 minute pe jos (ATENTIE pt ca o portiune de mers pe jos inspre camping trece prin ceva tunel care noaptea tarziu, desi e pustiu, poate fi ciudat).
    La camping ne-am gasit intre romani: tipa de la receptie, tanti care facea curat, tanti de la cafenea si soferul microbusului. Uneori asta poate fi o binecuvantare sau ...nu.
    Pt cei nepretentiosi,in cautare de un loc curat unde sa stai peste noapte (piscina se inchidea la 10 seara), ieftin si relativ bine conectat la transportul in comun recomand cu caldura Village Joly.

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow! Multumim Cosmin! Mereu vii cu completari folositoare! Si eu am stat in 2 campinguri in Italia, voi vorbi despre ele candva :)! Si eu am fost foarteeee multumita de ele! Tocmai deaia le iau in considerare pe viitor!
    Cum ti se pare noua fata a blogului, iti place sau nu prea?

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu chiar am ratat acum 2 ani un sejur gratuit in Malta din cauza jobului. Imi doresc nespus sa ajung acolo, din imaginile tale pare raiul pe pamant. Categoric o destinatie pe gustul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Gratuit???? Si nu te-ai dus? A meritat jobul acest sacrificiu?

    RăspundețiȘtergere
  16. salutare tuturor...da...logica este mai mult decat corecta...mai exista varianta cluj pisa sau buc pisa cu wizzair, iar de acolo pisa malta cu ryanair in aceeasi zi, iar la intoarcere varianta cu 2 zile in venetia este de vis, venetia vazuta dupa malta este cireasa de pe tort.

    RăspundețiȘtergere