Cano Cristales - 'cel mai frumos rau din lume'

Sunt multe locuri despre care nu stim, si daca nu stim nu avem cum sa visam la ele si nici visul nu are cum sa se indeplineasca daca nu ne dorim mult! Eu de mica am fost o visatoare-specialist fiindca am visat mult cu ochii deschisi si mi sa-u indeplinit multe din dorintele pe care le vizualizam zilnic si mi le repetam si multe din ele pareau imposibile! Credeti-ma nimic nu e imposibil!
Zilele astea a aparut un nou peisaj in visele mele ....

Cano cristales cel mai frumos rau


Sa ajung in Bogota visez demult dar nu stiam ca Columbia ascunde o asemenea minunatie multicolora. Zilele astea am primit un email cu acest rau, si m-am documentat sa vad despre ce e vb, credeam ca e poluare dar nu, nici pe departe.
Cano Cristales din Columbia (America de Sud) este cunoscut sub denumirea de 'Raul in Cinci Culori' ; 'Raul Curcubeu' sau 'Raul Care Curge spre Paradis' si este considerat cel mai frumos rau din lume!
Acest rau este o minune biologica unica. In cea mai mare parte a anului raul este la fel de comun ca oricare alta apa curgatoare dar pentru o scurta perioada a anului devine un rau superb, multicolor!
Cum e posibil? Pe fundul raului sunt roci acoperite de muschi si alge. In sezonul ploios din Columbia acestea nu se pot vedea datorita faptului ca lumina nu poate ajunge la ele, apa fiind prea mare si curgand prea repede. In sezonul secetos nu este destula apa ca sa le tina in viata, insa in scurta perioada dintre ele se desfasoara acest miracol cromatic cu culori vii de verde, albastru si rosu in foarte multe nunate.
Raul se afla intr-o zona nepopulata de langa orasul Macarena! Pentru a prinde acest spectacol de culori trebuie sa mergeti in noiembrie.

















Thanks for visiting,

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

2 comentarii: