Inapoi in tara!

Va spuneam saptamana trecuta ca am castigat un bilet de avion. Acum ca m-am intors din vacanta e timpul sa va povestesc despre ce e vorba.
Am castigat un bilet de avion Cluj-Pisa-Barcelona cu plecare in 13 iulie si retur in 20 iulie. Au fost 3 castiguri. Locul 1 a castigat biletul de avion, cazare si bani de buzunar pentru o saptamana in Italia & Spania, locul 2 biletul de avion si cazare, locul 3 biletul de avion. Deci eu am castigat locul 3.

Primii doi castigatori au fost din Sud, iau eu din Cluj, deci eu am calatorit separat. Adica singura-singurica. Evident aveam posibilitatea sa ma intalnesc cu ei acolo.

Itinerariul excursiei era ceva de genul:
13 - zbor cu avionul spre Pisa, cazare in zona ( ei aveau cazare in Cinque Terre deci eu a trebuit sa imi rezerv ceva )
14- zi full in Italia
15 - Zbor Pisa- Barcelona
16-19 - Program liber in Barcelona
20- seara retur in Cluj






Eu mi-am planificat excursia asa:
13- Zbor in Pisa, cazare in Cinque Terre
14 - Zi full in Cinque Terre cu vizite pe cele 5 tinuturi
Apoi din 15 pana in 20 iulie am rezervat 5 nopti la un hostel din Barcelona, si mi-am facut ceva trasee si planuri cu ce mi-ar placea sa vizitez.

Fiindca totul s-a intamplat destul de repede, cu greu am avut timp sa ma documentez despre ce aveam de vazut, asa ca m-am axat in principal pe Barcelona, ramanand ca Cinque Terre sa descopar la fata locului. Puteam sa aleg Florenta pe care am vizitat-o deja in februarie, si au mai ramas destule de vazut, dar Cinque Terre mi s-a parut de departe mai interesant. Plus ca imi doream o balaceala in apele Mediteranei in plin sezon :)!
In zilele ce urmeaza voi incepe jurnalul de calatorie, cu detalii, informatii utile si bineneteles multe, multe poze.

Stay connected!
In chenarul din drepata gasiti `Cuprinsul blogului` cu toate postarile de pana acum.

5 comentarii:

  1. Bine ai venit! Abia astept povestea despre Cinque Terre care sta de multa vreme pe lista mea, in asteptare...

    RăspundețiȘtergere
  2. la ce concurs ai participat? pe ce site??

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi confidential ( o persoana fizica a organizat concursul pe una din retelele sociale gen Facebook, hi5 etc ). Urmariti blogul si voi adauga concursuri cu castiguri bilete de avion, sejururi, etc

    RăspundețiȘtergere