1. CONCURS:Castiga un weekend in 2 la Poiana Brasov!!!!

V-am spus ca am castigat un bilet de avion. Ei bine, va-m spus si ca nu imi place sa fiu egoista asa ca de acum ianinte pe langa linkuri cu ghiduri turistice pe care le puteti downloda gratuit voi afisa si concursuri ale caror castiguri sunt produse folosite de noi in excursii, sau chiar bilete de avion, sejururi, etc. Orice tine de travel!
Asa ca daca eu am castigat puteti castiga si voi. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi bine regulamentul si sa participati la concurs!
Ah si nu fiti nici voi egoisti si cand cititi pe undeva de vre-un concurs, vre-o intalnire, o iesire pe munte, orice .... dati-ne de stire! Poate ne-ar placea sa participam!


Foto credit: Gabriel

1.1. Castiga un weekend in 2 la Poiana Brasov!!!!
-Data de inscriere la concurs: 29 iulie- 12 august 2010. Castigatorul va fi anuntat in 12. august
-Pentru a participa la concurs trebuie sa iti creezi un cont pe Acasa.ro si sa raspunzi la intrebarea: Care sunt serviciile de cazare de care nu te-ai putea lipsi intr-un week-end la munte, in Romania. Motiveaza raspunsul tau!!! Premiul se va acorda celui care a postat cel mai interesant raspuns!
-Premiul concursului este reprezentat de un pachet pentru doua persoane. Sejurul are valoarea de 540 lei si contine:


• cazare cu mic dejun/ 2 nopti (vineri si sambata)/ 2 persoane in camera dubla
• acces la sauna gratuit
• acces la internet wireless gratuit in spatiile publice ale hotelului
Pentru a participa la concurs da un click aici


Daca castigati asteptam un articol despre ce ati facut, ce ati vazut si cum e pe acolo :). Si acceptam si cateva fotografii ( ps: cat mai multe ).

Mult succes!!!
In chenarul din drepata gasiti `Cuprinsul blogului` cu toate postarile de pana acum.

Un comentariu: