15. Download gratuit ghid turistic cu Grecia. CRETA

Au fost 29 de voturi ( cu raspunsuri multiple ) din care : 16 ati votat Creta, 6 - Havana, 6- Mongolia, 3 - Boston si 2 - Belize.

Ultimele 2 pozitii vor fi eliminate si ramane sa votati pentru Havana si Mongolia ( voturile se cumuleaza de la o saptamana la alta, ca sa facem si pe altii fericiti ) plus alte 3 noi destinatii. Mie mi se pare ok asa, voi ce ziceti ?
Stiu ca va place Europa, si ca majoritatea veti vota de fiecare data destinatii apropiate, iar cei care vor sa ajunga pe alte continente nu vor primi veci ghidul dorit sau cel de care au nevoie, de aceea m-am gandit la metoda aceasAldinta.


Creta este cea mai mare insula greceasca asa ca cu siguranta sunt multe locuri frumoase de vazut. A cam trecut vara dar in Grecia mai puteti face baie pana la sfarsitul lui septembrie, cel putin, asa ca inca va puteti indrepta spre aceasta destinatie. Daca nu, ramane pe vara viitoare!
Priveli beach



Grota Matala




DOWNLOAD GHID CRETA format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE 

Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu