22.Download gratuit ghid turistic cu Japonia. TOKYO

Tokyo - Unul din cele mai mari orase ale lumii, cu o populatie de peste 30 milioane locuitori in zona metropolitana, imbina perfect minunile tehnologiei moderne cu spiritul traditional japonez.
 Eu cand ma gandesc la Tokyo vad multe lumini, agitatie, panouri publicitare si ... sushi!!!! Ah si cele mai ridicate preturi :). In rest nu prea cunosc multe despre Tokyo, stiu in general destule despre Japonia si japonezi insa nu neaparat despre Tokyo de aceea m-am documentat putin.


DOWNLOAD GHID TOKYO format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE




Top 10 obiective turistice din Tokyo :
1.Templele de la Asakusa, unde se pot face plimbari cu barca pe raul Sumida.


by Asa-Moya

2. Palatul imperial cu  Gradina de Est ( Higashi Gyoen). Palatul este deschis vizitatorilor doar de doua ori pe an in 2 ianuarie si de ziua imparatului insa gradina se poata vizita oricand.

by speedwaystar

3.Cladirea Guvernului metropolitan al capitalei( Primaria) situata in Shinjuku. Turnurile gemene au platforme de unde se poate vedea orasul si accesul este gratuit.

by photholic.com


4.
Ueno Park cunoscut pentu ciresii infloriti care va ofera un adevarat spectacol din martie pana in mai.


by jamesjustin

5. Tokyo Disneyland este primul Disneyland din afara Statelor Unite a fost deschis in Tokyo, iar in acest an se implinesc douazeci si cinci de ani de la momentul in care a fost inaugurat. Mai mult decat atat, acesta este cea mai vizitata destinatie turistica a Asiei, avand conform Japan National Tourist Organization un numar de 25,4 milioane de vizitatori in 2007.

by HAMACHI

6.  Tsukiji Fish Market nu ar fi chiar o destinatie turistica insa daca sunteti consumatori nu trebuie ratata.  In acesta piata se comercializeaza zilnic mai mult de 2000 de tone de peste proaspat, in valoare de peste 15 milioane dolari. De aici va puteti cumpara ton proaspat feliat ( cel mai bun ton e cel cu peste 100 kg ) sau daca nu aveti chef de gatit mai bine incercati diferitele sortimente de sushi, binenteles cu peste si fructe de mare.

by jamesjustin

by nathan

7. Muzeul Bonsailor Takagi : primul muzeu dedicat bonsai-lor, veti gasi aici atat micii si delicatii copaci atat de japonezi, cat si ghivece mai mari si mai mici, multe dintre ele minunat decorate. O vizita aici va va lua ceva timp, pentru a aprecia aceasta arta.

by EYLC

8. Spectacolul de neaone de la intersectia principala din Shibuya e locul unde sa va incepeti seara cumparaturilor. Printre culori tari si multimea de oameni extravaganti veti ajunge sa simtiti ritmul ametitor al orasului. Aici nu sunt doar cele mai importante si in voga magazine de moda din Japonia, dar si locul unde tinerii japonezi se plimba purtand ultimele creatii, multe dintre ele de-a dreptul socante.

by Straws pulled at random
                       by anjuli_ayer


9. Tot pentru cumparaturi alegeti Odaiba, o insula artificiala, construita initial in scopuri defensive, care azi reprezinta una dintre cele mai potrivite locuri pentru cumparaturi din Tokyo. Aici gasiti o sumedenie de mall-uri insa cea mai interesanta cladire o are sediul Fuji, o bila de sticla gigantica.

by NunoCardoso


10. Muzeul Ome Kimono : kimonoul este de secole nu doar o complicata si frumoasa piesa vestimentara, ci si un simbol al unei milenare traditii culturale, raspandita ulterior in intreaga lume. Muzeul Ome Kimono este unul dintre putinele muzee de gen din lume, avand in colectia sa kimonouri din colectia Familiei Imperiale.



by David McKelvey




Tokyo este orasul cu peste 400 de institutii de invatamant superior, 117 univerisitati, 247 biblioteci, 185 de cinematografe, 2000 de temple si 160 000 restaurante. Sa fim seriosi voi credeti ca intr-un an as ajunge sa ma plictisesc?



Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu