Azi Roma de Paste de la 155 euro/(5 nopti+drum)

Gandindu-ma unde mi-ar placea sa petrec Pastele, mi-a zburat gandul la Roma! Insa cum am dat o tura prin Roma doar in septembrie, mai aman putin intalnirea. Pt voi, cei ce vreti o vacanta de Paste mai speciala vin cu o simulare:
Zice asa:



Avion

Plecare din Bucuresti cu Wizz air

Dus    23 Aprilie Bucuresti (19:20)- Roma(20:25)= 129 ron
Intors 28 Aprilie Roma(8:35 ) - Bucuresti (11:35)= 249 ron
Cost avion 100 euro/ fara bagaj la cala, check in online

          Low cost
Country Club Castelfusano - camping, cu bungalowuri si hostel. 
Avantaje: te duc ei cu busul de la aeroport la camping pt 5 euro, si apoi iti pun la dispozitie un bus ce te duce din 30 in 30 min gratis la statia de metro! Metroul face 30 minute pana in centrul Romei! + pretul 11 euro/patul in camera de 4, privata sau tip hostel.
Dezavantaje: faci 40 de minute pana in oras, insa e comod, iti muti doar fundul din bus in metro, iar busurile campingului merg regulat pana noaptea tarziu
Are un review de 8,2 iar eu i-as da 9. Si da, am stat acolo, tot 5 nopti :) (voi scrie si un reviw mai complex) Asa ca mergeti cu incredere daca nu sunteti pretentiosi, in camerele private e baie si frigider in fiecare bungalow! Iar campingul e de vis!
Pret persoana 55 euro/5 nopti

       Mid price

Peter Pan Hostel - hostel ce ofera mic dejun si internet inclus in pret, are bucatarie si gradina mare. Dezavantaj, trebuie sa schimbati metro+bus ca sa ajungeti la el. Insa pretul e ok, 20 euro in camera de 8 paturi.
Pret pat 100 euro/5 nopti

   
Hotel Tizi 1* - Hotel situat aproape de statia Termini, cu mic dejun inclus, 350 euro (dubla)
Pret persoana 175 euro/5 nopti

       Good price

Cristoforo Colombo 4* - Hotel situat in zona EUR (are statie de metro) cu mic dejun tip bufet suedez si parcare gratuita face 405 euro (dubla).
Pret persoana 202 euro/5 nopti


Pret total 5 nopti cazare, zbor cu avionul la Roma  pret incepand cu 155 euro in camera de hostel/bungalow pana la 302 euro in camera la Hotel de 4 stele.


Informatii utile:

In Roma obiectivele turistice nu o sa va coste prea mult intrucat Roma Pass costa 25 euro si cu el puteti intra in primele 2 obiective gratuit, si restul cu reducere + puteti circula liber timp de 3 zile pe toate mijloacele de transport. Puteti alege Colloseum si Villa Borghese, sau multe alte combinatii.  Bisericile sunt toate gratuite (Inclusiv catedrala San Pedro si Phanteonul) si sunt ca niste  opere de arta! Iar mancarea, e ieftina la supermarket (comparabila cu Romania), la restaurant o masa incepe de la 5 euro (zona Termini) pana la 10 euro (centrul istoric). Asa ca daca vreti sa mergeti grabiti-va sa rezervati!



Poze din Roma







All pictures by MarcelGermain



Thanks for visiting,


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu