Evenimente gratis in Barcelona


Inainte sa plecati in Barcelona aruncati o privire si pe site-urile ce descriu toate evenimenele gratis din viitorul apropiat pentru a le include in program, desigur! E important si sa va scoateti adresele locatiilor pe care le-ati ales si sa le punctati pe o harta in asa fel incat sa stiti de acasa cum sa ajungeti la ele!




Aici puteti gasi toate evenimentele gratis in Barcelona (site-urile au si traducere in engleza)

www.barcelonagratis.com/ 
www.butxaca.com
www.sindinero.org/
www.forfree.cat/

Petreceri, concerte,  conferinte, seminarii, cine speciale, expozitii, teatru,  literatura, sport, activitati pentru copii, evenimente ad hoc pe strada  etcccc multe multe activati la care puteti lua parte singuri, cu prietenii sau cu familia! Barcelona e un oras cu si despre distractie! So go and have fun!


Extra Pont:

Ce poti face intr-o seara in care te-ai plictisit de cafenele si nu ai chef nici de galagia din club?

Poti merge la Teatru, in Palau de La Virreina, situat pe Rambla nº 99 deschis zilnic intre 10:20:30 unde puteti sa va luati tichete cu 50% reducere in regim Last Minute, cu pana la 3 ore inaintea spectacolului! So .... go for it! Si nu mergeti chiar in ultimul minut fiindca se poate sa nu mai gasiti bilete! :)



Citeste aici mai multe articole despre Spania - BARCELONA

Propuneti mai departe: Dati si voi un Like si un share/Mersi Click Here!

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

3 comentarii:

  1. Bună Alicee !

    O duminică frumoasă oriunde te-ai afla !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sa stii ca mi-ar placea sa petrec mai multe zile in Barcelona(ma gandeam la 10) pentru a ma bucura din plin de tot ce are ea mai frumos de oferit. Prima oara am stat o zi si nu am inteles mare lucru... :D :( :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice Da 10 ar fi ok, poate chiar prea multe, depinde! Vara cand poti merge si la mare 10 ar fi ideale, primavara cred ca 7 in Barcelona si 3 in Valencia ar fi mai potrivit (dupa parerea mea) :)

    Sorin multumesc la fel!

    RăspundețiȘtergere