Vacanta in Venetia de la 85 euro (drum si cazare 4 nopti)

Nu am mai facut simulari de vacante pentru calatorii independenti de ceva timp! De ce? simplu fiindca mie nu imi place sa calatoresc vara! si atunci nici nu ma uit dupa oferte! Dar ieri mi-am amintit cat visez la o vacanta in  Venetia si mi-am zis hai sa vad cum arata preturile pentru inceputul lui septembrie cand nu e nici foarteee cald, e numai bine de vizitat si facut baie in mare!


Uitati ce am gasit:

Avion Cu Wizz air  din Cluj in Venetia (aeroport Marco Polo)

Dus 8 septembrie Cluj (6:40)- Venetia (07:25) = 79 ron (59 ron daca sunteti in clubul Wizz air)
Intors 12 septembrie Venetia (14:35)- Cluj (17:15) = 59 ron (39 ron daca sunteti in clubul Wizz air)
Total pret avion 140 ron sau 100 ron (membru wizz air club)

-Camping Village Alba D'Oro aproape de aeroport, are camera mobila (2 pers) si rulora (3 pers) ambele cu baie proprie , internet gratuit, magazin alimentar in incinta campingului, jacuzzi, club, parcare gratuita! Deasemenea autobuzul ce pleaca de la aeroport spre Venetia opreste in fata capingului, iar ca sa ajungeti in venetia costa 2 euro/sens!
Pret 4 nopti in camera mobila 132 euro, in rulota 168 euro/ pret pers 65 euro (4 nopti) sau 56 euro (4 nopti)


-Hotel Colombo este la 1 statie cu autobuzul de centrul Venetiei. Ofera parcare gratuita, acces la internet contra cost! Camerele sunt duble cu baie proprie!
Pret 220 euro/dubla/4nopti - 110 euro de persoana

-Hotel Marte Biasin 1* - este in centrul istoric al Venetiei, intr-o zona linistita, camerele frumos mobilate, mic dejun inclus in pret, camerele nu au baie proprie
Pret 220 euro/camera dubla/4 nopti - 110 euro de persoana

Hotel Nuovo Locanda Belvedere 1* - este la 10 minute cu busul de Venetia, camerele sunt dotate cu tv si au baie proprie, accepta animale de companie, ofera parcare si internet gratuit
Pret 280 euro/dubla/4 nopti - 140 euro de persoana

-Hotel Primavera din Maestre e la 10 minute de Venetia, camera dubla cu baie, mobilata modest, cu mic dejun inclus in pret!
Pret 314 euro/dubla/4nopti - 160 euro de persoana

-Hotel Ducale 3* aflat la 6 km de aeroport, ofera transfer gratuit de la aeroport, iar statia de autobuz spre Venetia e chiar in fata hotelului! Camerele sunt mobiliate frumos, camerele au baie proprie si se ofera mic dejun inclus in pret.
Pret 265 euro/dubla/4 nopti - 135 euro de persoana

-Hotel Alloggi agli Artisti 3*- Hotel aflat la o scurta plimbare de Canal Grande, camere duble si triple cu baie la comun, mic dejun inclus in pret!
Pret 430 euro/dubla/4nopti - 215 euro de persoana


Pret total 4 nopti cazare, zbor cu avionul la Venetia  pret incepand cu 85 euro in camera mobila in camping pana la 170 euro in camera la Hotel de 3 stele langa aeroport / 250 euro in camera de Hotel 3 stele langa centru!

Pentru cei care cred ca 4 zile e prea mult sa stati doar in Venetia, puteti face excursii in insulele Murano si Burano, iar intr-o zi puteti merge la mare pe insula Lido!



All pictures by MorBCN

Daca v-au placut acest articol dati Like pe pagina de Facebook : Click Here!


Thanks for visiting,


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

17 comentarii:

  1. Mi se pare totusi multisor 70 eur camera dbl pe noapte la hotelul acela de 1 (!) stea :-(. Se stie ca in Venetia sunt destul de proaste si hotelurile de 3-4 stele (ma rog, cu exceptia celor din lanturile hoteliere internationale, care au cam peste tot acelasi standard)...si nici nu mai e plin sezon in septembrie. Poate daca ai fi facut simularea mai din timp ar fi fost mai ieftin. Zic si eu, adevarul e ca nu mai stiu cum sunt preturile, noi am fost in Venetia in 2009. Pe de alta parte, Venetia e Venetia, unica si irepetabila :-D Este unul dintre locurile unde m-as reintoarce si maine, cu primul avion, asa mult o iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hotelul Ducale e mai ieftin si e de 3 stele, acum depinde ce vrei sa alegi! Eu am pus toate ofertele mai low cost ce le-am gasit dar si ofertele bune cum este acest Hotel! Probabil in postul acesta se observa cel mai bine cat sunt de diferite preturile si calitatea Hotelurilor intr-un oras!
    Poti sa ai Hotel de 3 stele mai ieftin decat unul fara nici o stea, poti sa primesti servicii mai bune intr-un camping decat la un hotel de 3 stele doar ca confortul e mai scazut! Dar asa e bine, oferta sa fie variata pentru toate tipurile de oameni si pretentii :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. suna tare bine si la venetia n-am fost...

    RăspundețiȘtergere
  4. ehee... fost'ai bade fost...
    http://blackbox60.blogspot.com/2011/07/raman-cu-tine-i-stay-with-you.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce te mai imbie stradutele si canalele la plimbari memorabile prin pitoreasca Venetie... Cum sa te plictisesti cand sunt atatea de facut si vazut? :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim5:13 p.m.

    Asta e un loc pe care as vrea tare mult sa ajung sa-l vad :) Eu prefer totusi sa evadez vara, dar nu la inceputtul ei, dupa care planuiesc uneori, pentru septembrie, o vacanta mai mica...

    RăspundețiȘtergere
  7. Teo vacanta aceasta e chiar in septembrie si e de 4 zile, destul de mica :)))

    Mircea m-as bucura sa stiu ca ai plecat!


    Nice da sunt persoane care considera ca 4 zile intr-un loc sunt prea multe! chiar si cu canele, strazi inguste, poduri si case colorate, unii vor mai mult de atat

    RăspundețiȘtergere
  8. Vertange stiu ca ai fost deja in Venetia, dar cine stie poate te intorci :)))

    Redsky nici eu nu am fost, dar visez sa ajung acolo!

    RăspundețiȘtergere
  9. am fost acum 2 ani, dar nu prea mi-a placut aerul de acolo,cam sufocant...
    in rest, puzderie de turisti, ma intreb daca acolo traiesc si localnici, daca sunt scoli,daca exista si viata normala:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Shakuka un fost vecin de al meu locuieste acolo si imi zicea ca e foarte cald vara si aerul e ciudat, zici ca e statut, dar e frumos!
    Este si viata normala desigur, dar probabil in lunile din iarna se vede mai mult (cand insa sunt inundatii si deci nu se prea bucura de a se plimba liberi pe strada) :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. da,si au probleme mari cu egrasia, venetienii nu stau prea roz...

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai iti dai seama la apa de acolo care ii spala anual de 2 ori cam ce este! Ma si mir cat de rezistente trebuie sa fie casele!

    RăspundețiȘtergere
  13. Al doilea an consecutiv am ales, impreuna cu ai mei doi dragi, Riviera Venetiana, respectiv un sejur la Bibione si trei zile la Venetia...si voi merge si anul viitor, e mirific, e o senzatie unica, e senin, curat si nu e prea cald datorita apei, care acum e epurata si confera o prospetime de briza orasului. Apa e racoroasa, niciodata nu e asa de cald ca in orasele continentale. Poti sa stai si intr-una din insulele lagunei: Murano, Burano, Torcello, Lido di Venezia și Pellestrina, e mai linistit si cu vaporetto e o placere sa calatoresti! Eu prefer totusi vara, Venezia e in nordul oriental al Italiei, totusi. Si eu aveam ceva temeri, dar acum ador Venezia si am impresia ca face parte din mine. De fapt, fiind Patrimoniu al Umanitatii, ar trebui sa faca parte din fiecare, sa o respectam si sa o protejam, cu toate podurile, stradutele, podetele, palatele, bisericile si vilele, arta, felinarele, gondolele, teatrele sau magazinele si terasele ei! Eu ador La Serenissima! ")
    P.S La venire, pentru ca mergem pe absolut perfectele autostrazi ale Europei (doar la noi nu sunt…), ne oprim in Salzburg si Viena, ca o completare fireasca, magnifica. Vacanta placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. ma duc cu cortul:D... campez in mijlocul unui canal :D, gratis :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Mirela multumesc de comentariu! Ma bucur ca aveti o vacanta minunata in Bibioane, eu momentan visez sa ajung la mare in Grecia si in Turcia! Apoi mai vedem :))

    Pato din pacate nu cred ca ai reusi sa ti-l pui, e ilegal si repede sa-r sesiza! Dar la pretul acesta, merita sa mergi!

    RăspundețiȘtergere