49. Download gratuit ghid turistic cu Croatia

Croatia este tara care inca nu a fost invadata de turistii in masa, as vrea sa cred ca e o tara cu peisaj salbatic, precum am vazut eu prin fotografii, iar impresiile celor ce au vizitat-o e ca merita pe deplin sa iti faci vacanta acolo!  Ca apa e curata si are niste culori incredibile, ca Parcul Plitvice gazduieste un lant de cascade precum cele pe care le ai pe descktop, ca localitatiile sunt mici si rustice, clar mi-ar placea Croatia, dar desi stiu ca e aproape de noi, o vad foarte departe, cel putin departe de mine! 
Sper ca intr-o zi sa ne apropiem si sa-mi planific vacanta acolo!

Pana atunci pentru cei mai curajosi si mai plimbareti ca mine, va invit sa downlodati gratuit ghidul cu Croatia de aici: http://dl.free.fr/k5L0LBtu4   click pe Telecharger ce fichier

Poze cu Croatia

 by Pilozzo

 by gak

 by mrgarris0n 

by Frosted Peppercorn


Thanks for visiting,




Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

21 de comentarii:

  1. anca manole2:08 p.m.

    eu am fost in Croatia in septembrie 2008 e superb! am gasit o oferta pe net de la o agentie din Croatia 7 nopti cazare cu demipensiune la 140 euro fara transport in insula KRK,dar gasesti lejer cazare multe din vile au afisat in romana ca inchiriaza camere, oamenii sunt foarte draguti si au fost incantati cand au auzit ca suntem romani, se straduiau sa ne salute in romana.
    Daca ajungi in Croatia neaparat sa mergi la Lacurile Plitvice, a fost e uimitor, sunt de facut 2 trasee unul 5 ore si unul de 2 ore, din pacate l-am facut doar pe cel de 2 ore pentru ca ploua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru anul acesta avem în plan Barcelona dar, am auzit de Croaţia de mult că este o ţară superbă! Poate, la anul. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. la anul cu siguranta in croatia! splendid si inca virgin ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Croația am auzit că este
    foarte frumoasă!
    Am un pps cu imagini superbe
    dar,ce folos că nu ajung acolo!
    Un weekend cât mai frumos să ai!
    Te pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poze elocvente ai ales, Aliceee.:) Dubrovnik si Cascadele Plitvice sunt doua din locurile unde imi doresc nespus sa ajung one day soon. O vezi departe din cauza preturilor ceva mai ridicate?

    RăspundețiȘtergere
  6. alatrix6:30 p.m.

    Multumim frumos pentru ghid, vine la fix. De azi in 3 saptamani plecam in concediu si primele 8 zile le vom dedica Zagreb-ului, parcului Plitvice si coastei dalmate a Croatiei: parcul Krka, Sibenik, Trogir, Split, insula Hvar, riviera Makarska, Dubrovnik. Obiectivele din peninsula Istria le-am lasat pentru o vacanta viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. http://terra-flex.blogspot.com/2011/07/plitvicka-jezera.html
    si pe langa el, cateva posturi in care am vorbit de Coratia. Asa este, pentru noi, obisnuiti cu seminte si hartii pe jos, oriunde e mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici eu nu am ajuns insa prin Croatia, dar am auzit numai lucruri bune despre ea...

    RăspundețiȘtergere
  9. Alicee la fix ai pus ghidul asta. In septembrie merg o saptamana in Croatia si chiar ma gandeam zilele astea sa caut un ghid! Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anca Manole ms de comment! 140 eu e un pret super bun! cred ca va-ti simtit bine. Eu visez sa ajung la Plitvice, dar acum ... cine stie

    Tibi distractie placuta la Barcelona :)!

    Elena weekend placut!

    Nice nu mi se par preturile ridicate, dar, mi se pare greu de ajuns pe cont propriu! nu e sigur asa, dar zboruri low-cost nu sunt numai cu escala, acolo nu stiu cum e cu mijloacele de transport in comun, nu stiu limba, de aceea inca nu ma simt pregatita sa merg acolo

    Alatrix vacanta voastra suna promitatoare! sa aveti parte de clipe de neuitat si vreme buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cinefilul, eu cred ca e chiar frumos, si daca nu am veni dintr-o tara cu seminte pe jos! avem noi cascadele lor? avem noi apa lor? avem noi ministrul lor de turism? pai nu! asa ca orice am face, cu seminte, fara seminte, la ei ar fi mai frumos! dar nici eu nu muntii nostrii!

    Ioana poate vom merge impreuna intr-o zi :)))

    Claudia poti sa-mi trimiti mail cand ai nevoie de ghiduri! sau comment! nu e nici o problema! Sa aveti vacanta frumoasa si astept impresiile pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte frumos acolo...nu am ajuns dar pozele m-au convins pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-am propus si eu o raita prin Muntenegru-Croatia dar inca nu stiu cand va fi. Foarte frumoase imaginile!

    RăspundețiȘtergere
  14. M-a luat un scurt fior. Cum poate sa arate tara asta. De 2 ani tot planuim sa ajungem acolo si de fiecare data, ajunge in alta tara. Sper ca anul viitor sa nu o mai ratam. Seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alicee, ar fi o treaba! :-))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Motivul pentru care Croatia nu este foarte asaltata de turisti nu sunt si preturile? Eu cand ma gandesc la Croatia imi vin in minte preturi mari, am o conceptie gresita fata de aceasta tara?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ana sper sa mergi cat mai curand

    Natural si eu as vrea sa introduc Croatia intr-un circuit cu trenul, sa mai vedem :)

    Costin poate la anul o veti alege

    Paul nu stiu, eu nu am auit de preturi mari si oricat vor fi de mari depinde cu ce faci comparatie: Romania?Italia?Franta sau Tarile Nordice :)

    RăspundețiȘtergere
  18. aaaaa !!! am citit articolul asta din intamplare si sunt socat!!!! pe ce lume traiesti Alice?
    CROATIA ESTE TARA CEA MAI INVADATA DE TURISTI DIN LUME, daca ei raportul numarul de turisti/localnici in zonele de coasta. Sunt orase intregi care mor iarna si sunt pline vara.
    Cum poti sa scri asa ceva? brrrr !!!

    Ca si calator independent tara asta e un dezastru ... am incercat o luna sa gasim niste locuri alternative, ieftine sau niste oameni primitori.... failed (am dormit pe plaja, sub poduri si in case in constructie, nimeni nu te baga in seama sau te cheama in casa) am fugit inapoi in bosnia tara superba de care nu stie nimeni nimic si care inca nu e invadata de turisti.

    Croatia in cateva cuvinte: Nimic! turism, baga banu, localnicul sa fie fericit cu buzunarele pline si e foarte primitor. Locul perfect pentru cei care trebuie sa-si cheltuiasca banii munciti timp de un an intr-o vacanta de doua saptamani, pentru turistul doritor de frumos "oriunde e mai frumos" (tipicul romanesc nefericit). Daca oriunde e mai frumos de ce stai in tara aia?

    George

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Alice, din pacate destul de multe dintre ghidurile gratuite postate de tine nu mai pot fi descarcate, ce se intampla ? Chiar as fi avut mare nevoie de ele, lucrez in domeniu, si mi se pareau super utile.....
    Daca ai putea sa le postezi din nou, ce bine ar fi....
    Cu multumiri, Oana Buiculescu, Travel Consultant, agentia CHRISTIAN TRAVEL Constanta

    RăspundețiȘtergere