Fac schimb de link - articol pentru bloggari

De ceva timp ma tot gandesc daca sa scriu articolul acesta sau nu! Mai exat de 3 luni! Intr-o zi zic hai sa incerc, maine zic: mai bine nu! si tot asa!

Astazi m-am hotarat sa il scriu! si nu a fost o hotarare foarte usoara! De ce? fiindca tin foarte mult la blogroll-ul meu si la blogurile ce sunt trecute in el! Si mi-e frica de ce o sa iasa dupa acest articol! Dar pe de alta parte am decis ca trebuie sa fac ceva pentru bloggarii incepatori sau pentru cei care inca nu au reusit sa se faca cunoscuti! Nici eu nu am ajuns sa am 200 de vizitatori pe zi singura! Am fost ajutata de blogurile mai mari intr-o oarecare masura! Ok, sa nu credeti ca ma cred mare, nu! Dar pentru cei pe care ii intereseaza ca blogul lor sa fie citit, si nu il considera doar un jurnal personal, ma gandesc ca le prinde bine o mana de ajutor, un link in blogroll!


Asa ca incepand de astazi fac schimb de link!!!
Totusi fiindca tin foarte mult la blogroll-ul meu trebuie sa va spun ce ofer si ce cer! La urma urmei e un link exchange, in viata reala sa-r numi parteneriat in care ambii castiga, unul mai mult celalat mai putin, dar nu se stie niciodata cum se invarte roata!

Trebuie sa va spun ca cei care sunt in blogroll-ul meu sunt bloguri pe care le citesc, in mare parte fiecare articol! Si comentez pe toti cei care ma comenteaza! 

Ce cer?

1.In primul rand trebuie sa stiti ca nu fac schimb de link doar cu bloguri!!! site-urile care sunt interesate de un link pe prima pagina ma pot contacta pentru a desfasura o campanie de publicitate pe blogul meu!

2. Sa aveti un blog interesant, cu chestii originale! si cu pareri proprii! Daca ma intereseaza arta, muzica, bancuri, etccc ma duc pe site-uri de specialitate! nu asta caut pe blog! caut sa citesc ceva scris de voi! Macar o parte din articolele de pe blogul vostru sa fie originale, gandite de voi!

3. Link-ul trebuie sa fie pe prima pagina! pentru ca si eu va pun pe prima pagina! Nu cred ca voi stiati de blogroll pana sa aveti blog!asa ca degeaba scrii blogroll si ma pui undeva , blogosfera este o comunitate destul de mica nu avem nevoie sa ne recomandam intre noi! serios!

4. In blogroll-ul meu doresc persoane carora le place sa calatoreasca sau macar sa citeasca despre alte tari, persoane interesate de ceea ce scriu, care sa ma citeasca si sa imi comenteze articolele! Sa stiti ca una din cea mai buna promovare a propriului blog e sa va faceti cunoscuti, si cel mai simplu e sa scrieti un comment! Daca oricum ati citit articolul de ce sa nu lasati urma trecerii voastre pe acolo! Cat dureaza sa iti spui parerea!? Daca sunteti persoane fara pareri care comenteaza peste tot ceva de genul "foarte frumos", "interesant" etccc atunci nu va mai obositi!

5. Sunteti liberi sa ma stergeti din blogroll cand vreti, cand vi se pare ca am devenit plictisitoare, oricand! Va-m spus ca citesc zilnic blogurile din lista mea! nu sunt asa multe si deci imi voi da seama!
Deasemenea imi rezerv dreptul sa va sterg oricand doresc! Asta nu se va intampla decat atunci cand vad ca nu va mai intereseaza de propriul blog (nu scrieti mai bine de 2 luni ) sau cand vad ca nu ma mai cititi!

6. Ultima cerinta e sa cereti schimb de link atunci cand aveti ceva de spus ,cel putin 2-3 articole pe saptamana si ceva vechime, macar 3 luni! 


Sper ca nu v-am speriat prea tare! Dar blogosfera asta are nevoie de oameni cu imaginatie, activi si originali! Pe ei caut sa ii promovez!

Sper sa descopar cat mai multe bloguri noi si persoane interesante asa ca ....
Toti cei care vreti sa facem schimb de link puteti lasa un comentariu: te-am trecut in blogroll! va raspund la fiecare daca v-am trecut si eu sau daca nu,si de ce nu! :)




Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

46 de comentarii:

  1. Ai dreptate, prezenta intr-un blogroll este de foarte mare ajutor in orice moment, cu atat mai mult la inceput. Si mi se pare foarte normal sa iti pui in blogroll doar bloguri pe care chiar le urmaresti si care sunt intersante nu numai asa....sa creasca lista! :)

    ps. tot in vacanta esti? sau ai revenit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei bine, eu m-as bucura sa ma regasesc in blogrollul tau, la vedere, asa cum esti si tu in al meu !
    Ai o invitatie pe http://9abordare.blogspot.com/ !

    RăspundețiȘtergere
  3. Claudia nu pot sa raspund la intrebare fiindca nu vreau sa influentez pe cei ce vor sa participe la concurs! dar nu mai e asa mult pana veti afla ce vis am plecat sa imi indeplinesc si numele castigatorului :)

    Zina te-am trecut in blogroll! sa ne citim cu placere
    Esti pe prima pagina chiar daca la vedere sunt numai 10 odata, esti indexata ca fiind pe prima pagina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Alice! Eu te citesc de ceva timp, n-am avut insa curajul sa-ti propun un link exchange, insa vroiam sa-ti propun un guest blog pe blogul meu, in care sa povestesti o calatorie cu trenul! Cu ocazia asta iti urez un bun venit si in blogroll-ul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iulian 2 chestiuni:
    1. Nu ma regasesc in blogroll!
    2. Blogroll-ul tau e o pagina separata! Am scris despre asta la punctul 3! :)) In rest e ok!
    Daca rezolvi aceste 2 probleme, te vei regasi si tu in blogroll-ul meu!:)
    Cat despre guest post, nu sunt fan al calatoriei cu trenul! Urasc trenurile! dar nu ma deranjeaza sa citesc despre altii care calatoresc asa! poate candva voi calca pe urmele lor!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai ce sa zic... uite acum am intrat fiindca vroiam sa preiau leapsa si mi-a sarit "intre ochi" ultimul articol. Ma simt onorat fiindca am fost invitat sa intru in blogrollul tau, acum putin timp( sper ca nu te-am deranjat cu problemele tehnice si cu mica mea vacanta :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Alice, de cateva zile am mutat blogroll-ul pe pagina separata pentru ca se aglomerase foarte mult. O sa fac o exceptie pentru tine si te trec pe prima pagina pe perioada nedeterminata. E ok? :) Iar in guest blog poti sa scrii de ce urasti trenurile! Daca pot parafraza o vorba celebra: care a fost relatia cu trenul in copilarie? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. hehehe in copilarie a fost frumoasa relatia cu trenul dar pe parcurs ceva s-a intamplat! :) ok o sa iti scriu un articol despre relatia mea cu trenurile de la inceputuri si pana astazi :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pato nu stai linistit! :) nu sunt absurda! Cat despre blogroll imi place sa ii pun pe cei care vad ca ma citesc, comenteaza si le face placere sa scrie pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesanta propunerea pe care o faci, ce nume ai dori sa ai in blogroll? Apropo, o sa preiau si eu cat de curand leapsa cu "The bucket list" - e frumoasa dar e ceva de gandit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Salutare,

    Am vazut comentariul tau, am vazut si blogul si chiar si aceasta postare. Asa ca:
    1. Ti-am raspuns la comentariu la mine pe blog
    2. Te-am trecut in blog-roll (tot blog-roll-ul meu e pe prima pagina)
    3. Imi citesc blog-roll-ul si saptamanal fac Blog & Roll (o sa descoperi ce este asta :)
    4. Si eu tin la blog-roll-ul meu, iar despre postari incerc sa fie una pe zi

    Spor! Sa ne citim sanatosi.

    P.S.
    In blog-roll poti sa ma treci cu Natural, ca Aloe Vera sau Natural, cum preferi. Eu te-am trecut cu Enciclopedia calatorului independent.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu ai speriat cred pe nimeni, ai scris lucruri de bun simt!
    O zi frumoasa, eu te voi citi in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna initiativa ta, Alicee, iti urez succes, si pe mine ma deranjeaza ca am persoane in blogroll care nu ma viziteaza niciodata, care de luni bune nu-mi acceseaza blogul. M-am gandit sa le sterg, ce rost are sa le tin acolo?

    RăspundețiȘtergere
  14. Random Lemons "Enciclopedia calatorului independent" sau "Aliceee Traveler" e bine! :)) eu te-am trecut cu Random Lemons, sper sa fie ok! ps: Abia astept buket list-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Natural te-am trecut! :) sa ne citim cu placere! :)

    Alice Georgiana esti in blogroll-ul meu! pupici

    Nice e bine sa iti improspatezi blogroll-ul constant (zic eu) Mai ales ca tu ai blogul de tip comunitate si e greu sa evoluezi daca nu!

    RăspundețiȘtergere
  16. e o initiativa buna si te felicit pt ea! pe mine ma obosesc schimburile astea de link si chiar blogroll-ul meu pe zi ce trece mai stufos! am decis sa citesc doar ce-mi face placere cu adevarat, pentru ca ajung sa ma plictisesc si sa nu mai apreciez nimic, indiferent cat e de bun, obosesc sa asimilez. nici cu timpul zilnic nu stau grozav, ma impart cu greu intre creatiile altora si ale mele proprii. functionez in impulsuri, cand frunzaresc tot ce prind, cand nu mai calc nici un blog cateva zile. succes la gestionat, regulile mi se par de bun simt, usor de aplicat si asimilat. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Aa inteleg ce spui! pe mine nu ma deranjeaza un blogroll stufos cat timp e cu bloguri si oameni de calitate pe care ii citesc si ma citesc! imi fac timp mai mult in weekend, plus 3 ore pe zi pentru blog, nu e capat de lume, cand nu o sa mai am timp voi mai restructura si eu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, e o decizie interesanta, Alicee!

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am adaugat si eu linkul cu numele Aliceee Traveler. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Sînt mare amator de călătorii şi mă bucur că am găsit acest blog (prin "silent wednesday" :).
    Te voi mai vizita.

    RăspundețiȘtergere
  21. Wind sper sa fie de folos bloggarilor incepatori si celor care inca nu s-au gandit sa isi promoveze blogul!

    Random Lemons, ms

    Tibi si mie mi-a placut blogul tau asa ca esti in blogroll! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Si mie imi place sa scriu despre calatorii... luna asta chiar mi-am propus sa scriu zilnic si ca "tema" - calatoriile (nu obligatoriu, dar abordez cat mai des aceasta tema). Te-am trecut in Blogroll ul meu si te invit pe Blog de Bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna !

    As dori afisare unui link a site-urilor mele in blogul dvs. Este voprba despre doua magazine online! Poate organizam un concurs sau in ce conditii ar fi acest lucru posibil?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu pot să îți zic doar că ești curajoasă :D. Eu am primit pe mail tot felul de propuneri de link exchange, la toate am zis pas. Prefer să fac pasul ăsta natural :).

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua ,

    Am vazut ca aveti un blog interesant, as dori sa va propun un schimb de linkuri .

    Site-ul nostru este http://www.bansko-ski.ro

    Numele cu care vrem sa ne regasim in blogul dvs este : Bansko Ski .

    Noi am pus deja linkul dumneavoastra in Blogroll-ul nostru .

    Asteptam ca si dumneavoastra sa faceti la fel .

    Multumim de colaborare .

    RăspundețiȘtergere
  26. Iulia, te-am trecut in blogroll, mult succes cu blogul

    Anonim scrie-mi un mail la aliceee_traveler@yahoo.com despre ce site-uri e vb, si la ce concurs te-ai gandit, in princepiu ar fi ok

    Oana la inceput toata lumea are nevoie de o mana de ajutor si eu nu refuza sa ofer una cuiva care merita :))

    Anonim am zis bloguri adica ceva cu caracter personal! blogul tau e o continuarea a unui site cu profil turistic, deci nu multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna Alice. Multumesc pentru vizita facuta de tine pe blogul meu. Ma bucura faptul ca ti-a placut poza. A fost facuta la Sfanta Ana.
    Mi-ar placea sa facem un schimb de link. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  28. Apreciez ca un blog de calitate ruleaza pe Blogger...ma incurajeaza :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Betivul de cuvinte, esti in blogroll! :)

    Petru multumesc :), nici blogul tau nu e mai prejos, doar ca esti la inceput, in timp vei creste si vei deveni Mare!

    RăspundețiȘtergere
  30. Teo te adaug si eu acum, sa ne citim cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  31. Te trec si eu imediat:) Am descoperit blogul acum si abia astept sa il rasfoiesc!
    Mi-ar face placere sa imi regasesc si eu blog-ul in blogroll-ul tau!

    Bisous,
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  32. Mihaela te-am trecut!
    Sa ne citim cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  33. Incercam si noi un link exchange ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Daniel te-am trecut, sa ne citim cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  35. Alicee, te-am trecut si eu in blogroll! Imi plac articolele scrise de tine! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  36. Daca doresti poti face schimb de link-uri cu http://gadget-blog.ro/ - vezi pe sit in meniul din dreapta. Link-ul tau va apare pe toate paginile sitului si este follow.

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna,
    Tare fain blogul tau. Acum l-am descoperit. multa bafta cu el.
    Te-am trecut in blogroll la mine.

    RăspundețiȘtergere
  38. OK!i-mi place !te-am trecut in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua,

    Am vazut ca aveti un blog interesant, imi plac mai ales jurnalele, m-ar face placere sa imi regasesc si eu blog-ul in blogroll-ul siteului dvs.!

    Site-ul meu este http://www.locuridemuncainstrainatate.com

    Numele cu care doresc sa-l treceti in Blogroll: Locuri de munca in strainatate

    Eu deja am adaugat linkul dvs. la sectia Linkuri.

    Astept ca si dumneavoastra sa faceti la fel.

    Multumesc de colaborare!

    RăspundețiȘtergere
  40. Locuri de munca cred ca ti-au scapat regulile :))
    Vezi la cate nu te incadrezi :) Ms oricum de interes

    RăspundețiȘtergere
  41. Costea Andrei si Un om necajit hai sa ne cunoastem prima data si apoi sa ne trecem in blogroll. Eu caut cititori si comentatori. Asta e primul comentariu al vostru, hmmm nu asa se cere un schimb de link :(.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am bagat link-ul dvs in blogroll-ul meu. Daca aveti cumva loc pentru al meu la dvs as fi foarte recunoscator.
    Multumesc anticipat.
    Adresa: http://excesdeego.wordpress.com/
    Nume; Exces de Ego

    RăspundețiȘtergere
  43. Oricine e interesat de schimb de link, sa-mi dea un semn pe id de mess: calatorpeunnor
    Blogul meu e: http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere