Blog de calatorii - discutii turistice

1. Azi sunt fericita detinatoare a unui bilet de avion - care se va concretiza cu o vacanta prelungita - care se va solda cu un jurnal de vacanta online! Asta se va intampla curand, pana la sfarsitul lui octombrie! mai multe detalii am sa va dau pe parcurs  ....

 2. In weekend am fost criticata rau de tot de un cititor care imi zicea ca nu  mai scriu la fel ca inainte ca am prea multe genuri de articole cu care nu e de acord, asa ca azi la discutii turistice va cer parerea cu privire la blogul meu de calatorie:

3. Combinand 1 cu 2 vreau sa vad ce gen de articole sa mai scriu atunci cand voi fi plecata! Aici ma refer la:

*Discutii turistice, articolul de marti in care cer opinia voastra in legatura cu un subiect
(exemplu: Suvenir)


*Miercurea fara cuvinte, articolul de miercuri care este doar cu fotografii si mai putine cuvinte
(exemplu: Florence the city of art)


*Tema saptamanii, articolul de sambata in care ne culturalizam pe diverse teme turistice  
(exemplu: Top 20 Spania)

Si ultimul articol care nu e saptamanal ci ocazional cel cu simulari de vacanta  

Sincer nu mi-am pus niciodata intrebarea daca cititorilor mei le plac astfel de articole. Oricum jurnalele de calatorie vor fi mereu prezente pe blogul meu dar as dori sa fie o enciclopedie (adica un blog pe teme variate nu doar despre mine si calatoriile mele) asa ca va rog sa participati cu un raspuns:

Va intreb: 


Ce tip de articole doriti pe blogul meu pe viitor? Alegeti dintre cele 4 categorii!!!
Care va place si care nu va place ... si de ce?

ps: pt cititorii fara blog sau care nu vor sa isi dea cu parerea in mod public va rog sa votati in bara din dreapta sus (la sondaj) tipurile de articole pe care le doriti pe blog pe viitor!!

Si sa nu credeti ca am uitat de promisiunea facuta inca de la inceput: Fiecare participant la discutii turistice va  primi un link in articolul urmator din aceeasi serie!


Thanks for visiting,




Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

24 de comentarii:

  1. Anonim1:18 p.m.

    Mie imi place jurnalul de calatorie. Sa citesc pe unde ai fost, ce ai vazut.
    Sfaturile si ideile de vacanta nu le prea citesc......dar poate ca sunt persoane interesate direct de asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac toate articolele de pe blogul tau. Cu mai mare placere citesc jurnalele de calatorie, dar si sfaturile de calatorie. Pe partea de idei, marturisesc ca am deja lista, si cand o voi bifa, o sa caut si alte idei. A, si mai imi place discutia de sambata, nu reusesc mereu sa particip, dar mi se pare extrem de interesant sa generam noi, cititorii, un articol care sa fie publicat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi culmea sa imi permit eu sa intru pe blogul cuiva si sa incep sa-l critic pentru ceea ce scrie, pentru felul cum scrie. Mi se pare o obraznicie si o impertinenta fara margini. Fiecare este liber sa-si puna pe blog ce considera de cuviinta...in fond e casuta lui virtuala.
    In general iubesc articolele la care am ce comenta, dar chiar si asa, daca nu am ce spune, tot imi salut prietenii virtuali, ca semn al trecerii mele pe acolo. La tine imi plac mult discutiile turistice(inteleg ca asta e subiectul central al blogului) si tema saptamanii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi plac toate articolele. Citesc cu placere despre lucrurile care te-au fascinat si impresionat. Imi plac mult si pozele pe care le expui.

    Iti doresc calatorie placuta si sa ne trimiti cat mai multe vesti bune si frumoase din locurile in care vei poposi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Jurnalul de calatorie ne da posibilitatea unora dintre noi de a ne "creiona" in vreun fel vreo destinatie de pe listele de asteptare, in sensul ca totdeauna exista cel putin un amanunt neluat in seama de noi, cititorii, ce se poate regasi in aceste jurnale de calatorie. Asa ca eu personal le citesc cu placere, de fiecare data descoperind acel ceva in plus fata de ce eu insumi stiu, am vazut sau mi-am planificat referitor la acea locatie.
    Drumuri bune, calatorie placuta si impresii impartasite cu noi cat mai multe... iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hapi multumesc

    Iulia sa inteleg ca dai un punct pt toate si unu in plus pt tema saptamanii :)

    Nice acora puncte pt tema saptamanii si discutii turistice! Ms de impresii

    Marycix multumesc frumos! voi considera ca iti plac si articolele din temele speciale enumerate

    Fabitzu multumesc :) in curand voi incepe un jurnal nou! sper sa fie pe placul tau

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim7:54 p.m.

    Pai, daca indemnul respectivului cititor chiar trebuie urmat (in opinia mea blogul este bine focalizat pe un domeniu) atunci as renunta (1) la Miercurea fara cuvinte si (2) la simularile de vacanta low-cost.
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  8. Vladimir multumesc! Nu urmez sfaturile ci doar vreau sa consult cititorii chestie ce nu am mai facut-o cam de un an :(((. Nu stiu sigur daca voi renunta la aceste categorii dar probabil ca cele mai putin placute de voi le voi lasa ca articol auxiliar, adica miercuri de exemplu particip si la miercurea fara cuvinte si pe dupa-masa public un alt articol :) inca nu m-am hotarat ... dar e bine ca mereu sa ai in vedere parerea cititorilor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie cel mai mult imi place jurnalul de calatorie, insa nu imi displace nici miercurea fara cuvinte. Si articolul inchegat la comun este frumos.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ok Raphaelly am sa tin seama de parerea ta. Stiu ca esti o cititoare fidela!ms, pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. N-as putea, in niciun caz, sa critit pe oricine, nici macar propriu-mi sot, despre ce scrie sau nu scrie sau cum scrie. Daca imi place sau ma intereseaza citesc, daca nu trec mai departe si citesc data viitoare. Dar mi se pare important sa scrii in primul rand pentru tine, de aceea este blog personal si nu are editori si critici. Ceea ce pot sa-ti spun este ca citesc cu mare placere discutiile turistice si tema saptamanii. Chiar mi s-a parut o idee interesanta si m-a impresionat cat de cursiv si bine-nchegat poate iesi un articol cu autori multipli.
    Miercurea fara cuvinte mi se pare de asemenea o tematica interesanta pentru ca trebuie sa alegi o fotografie care sa se "exprime" singura, fara alte explicatii sau cuvinte. In acelasi timp, alegerea facuta spune ceva despre tine, despre ce te intereseaza sau ce observi. Recunosc ca nu prea citesc sau frunzaresc simularile de excursii, dar sunt convinsa ca exista cititori care folosesc informatiile respective. Eu am un ritual al meu pentru organizarea unei vacante, pe care mi l-am creat de cand visam cu ochii pe harta si imbunatatit in timp, prin experienta avuta in timpul excursiei, in care socoteala de acasa nu prea se bobea cu cea din targ. Noroc ca suntem flexibili si adaptabili ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi place asa cum este si chiar daca nu mi-ar fi pe plac nu cred ca trebuie sa te trag de maneca sa-ti spun sa scrii ca sa-mi placa mie.

    Important este ca tie sa-ti placa ceea ce scrii in primul rand. Daca tie nu-ti place, se simte. Daca unuia dintre cititori nu-i place, te viziteaza mai rar, doar la articolele care-i plac.

    Asta este parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu apreciez foarte mult jurnalele de calatorie. Descrii foarte bine ceea ce vizitezi, sentimente, stari, mai ales ceea ce iti place cu adevarat. Ponturile turistice sunt, de asemeneea, de apreciat (calatorii prin Maroc, Barcelona, Cinque terre chiar au nenumarate surse de inspiratie turistica pe blogul tau). Si cellelate rubrici le citesc cu placere. Ce as scoate ar fi miercurea fara cuvinte, dar asta e o optiune strict personala, "de gustibus et coloribus non disputandum".

    RăspundețiȘtergere
  14. toate...tot ce crezi tu ca trebuie sa ne spui ...trebuie sa-ti placa tie , nu duce grija noastra ...e pentru sufletelul tau...siii...calatorie placuta...asteptam impresii :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cel mai mult imi plac jurnalele de calatorie, dar si discutiile turistice mi se par interesante, desi in ultima vreme le citesc cu intarziere (din lipsa de timp).

    In orice caz, nu trebuie sa iei de buna parerea mea (sau a altora, ca tot veni vorba). Blogul e de la bun inceput un proiect personal. Eu, de exemplu, scriu intai pentru mine, si abia apoi pentru cititori. Sper sa nu fiu gresit inteles, cititorii sunt foarte importanti, dar blogul nu e un job, e o modalitate de relaxare, asa ca trebuie sa-ti placa in primul rand tie.

    In concluzie, scrie despre orice iti face placere, se vor gasi oameni care sa citeasca :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Kadia multumesc pentru pareri! :) vad ca la majoritatea va plac Discutii turistice si tema saptamanii!

    Natural vreau sa vad ce zic cititorii fiindca atunci cand voi fi plecata sa stiu daca sa mai bag si astfel de articole sau nu! binenteles ca dupa ce ma intorc, probabil totul va reveni cum e acum :)

    Coco multmesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu una aș vrea să faci poate un articol dedicat locurilor numai bune de petrecut Revelionul. :P
    Că azi că m-am apucat să caut. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place si jurnalul de calatorie, dar si discutiile turistice. Chiar foarte mult. Miercurea fara cuvinte e ok. Imi mai place si articolul pe care il faci cu comentariile tuturor despre muzee, locuri de vizitat, s.a.
    Oricum, tu trebuie sa realizezi ca niciodata nu vei avea cum sa-i multumesti pe toti. Continua asa, eu zic ca te descurci foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  20. Si mie imi place ca gasesc la tine mereu, nu cred ca ar trebui sa renunti la ceva, poate asa cum a zis Vladimir, "miercurea fara cuvinte", dar si aici merge o poza de vacanta sau ceva de genul acesta. Blogul tau este clar despre calatorii, e nisat, nu mai trebuiesc facute revizuiri, asa cred eu. Mi se pare o idee foarte buna ca ne-ai intrebat insa, e placut sa te consulti cu cititorii :) Ar trebui sa-ti urmez exemplul...

    Vai ce curioasa sunt unde pleci iar... :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Dragă Aliceee, răspunsul meu este cam întîrziat dar, FERM : nimeni nu are dreptul să sugereze politica altui blog decît cel propriu.
    Ştiu că tu eşti o drăguţă şi o politicoasă şi că vrei să fii de ajutor dar, eu cred că tu trebuie să fii doar tu şi să nu încerci să te laşi influenţată de nimeni.
    Nici măcar de mine, prin ceea ce tocmai am spus. :)
    Dacă am greşit, cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  22. Discutii turistice si tema saptamanii :). Astea imi plac mie.
    De ce? E blogul tau, noi vrem sa vedem jurnalul tau de calatorie, sa invatam lucruri noi de la tine, sa experimentam cu tine, sa visam cu tine.
    Vacantele low cost le putem gasi pe orice site de traveling iar poze se gasesc pe google cu miile. Doar parerea mea:).
    In primul rand scrie pentru tine, tot ce te face pe tine sa te simti bine si sa te faca sa ne impartasesti si noua.

    RăspundețiȘtergere
  23. draga mea, eu cred ca tu faci blogging. prin urmare, fiind, dupa parerea mea, un blog personal, ai voie sa scrii ce vrei tu. mie imi plac toate categoriile tale de articole, nu de alta, dar mi s-ar parea monoton si plictisitor sa te rezumi numai la una dintre categorii. imi place cum scrii si te "comentez" cu drag, altfel n-as pune... cursorul ;) pe-aici! asa ca te rog sa scrii cum si ce simti, cred ca asta e cheia succesului de fapt!

    RăspundețiȘtergere
  24. Rechizite scolare si produse de papetarie www.rechizitelemele.net

    RăspundețiȘtergere