Doctor laptop help pls- laptopul meu e stricat

Va intrebati de ce in ultima saptamana raspund tarziu la comentarii, articolele sunt postate tot dupa amiaz si nu mai ajung pe multe din blogurile mele preferate? Fiindca am probleme cu laptopul! 

Totul a inceput acum 4 luni cand laptopul meu se incalzea prea tare cand deschideam mai mult de 5 bloguri o data! nu era normal! Laptopul meu suporta inainte si 20 de pagini deschise! L-am dus la un 'doctor' in Turda care mi l-a curatat desi sustine el ca nu asta era problema si mi-a instalat un Windows nou. Fericita ajung acasa si constat ca problema s-a rezolvat. Dar nu pe termen lung!

De 2 saptamani iara incepe laptopul meu sa mai treaca de 70 de grade din cand in cand. Bateria a inceput sa tina tot mai putin, am cumparat un cooler (care chiar ajuta) si il tin in priza tot timpul, dar joi s-a stricat si incarcatorul care era original, de cand am laptopul (mai mult de 5 ani) asa ca m-am hotarat sa apelez la un Doctor Laptop specialist de unde mi-am luat un incarcator de laptop nou (la un pret mai mic decat cel din Maroc unde credeam eu ca sunt cele mai ieftine componente de laptopuri) si urmeaza sa investesc si intr-un display laptop

Sunt multumita de acest site fiindca am apelat la suportul tehnic online care a fost foarte amabil si mi-a explicat de ce am nevoie exact, ca sa imi 'vindec' laptopul si mi-au trimis coletul in aceeasi zi!

Maine revin cu articolele restante, raspund la comentarii etcc.


Apropo voi ati avut probleme cu laptop-ul?

Dumineca placuta tuturor!


13 comentarii:

  1. 70 de grade nu-i asa rau...la mine trecuse si de 90 :)) dar nu am apucat sa-mi iau cooler ca a si murit..si nu era atat de vechi,doar 3 ani. sper sa te mai tina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Laptopul meu se incinge instant, iar coolerul e de forma. Asa e cand iti iei lucruri ieftine. :( Ma rog, eu l-am primit, nu mi-as fi permis sa-mi iau din salariu unul nou si mai ales bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari! si eu am "ingropat" primul meu laptop acum un an. L-am avut timp de 4 ani si l-am carat cu mine peste tot. Cel de acum implineste in iarna un an, tot marca Acer de care am fost f multumita...si sper sa ma mai tina si asta macar inca 3!
    te asteptam cu articole noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu l-as schimba fara sa stau pe ganduri, mai ales daca e atat de vechi. 5 ani pentru un laptop e foarte mult chiar daca e folosit doar pentru internet si chestii still Microsoft Office. Nu, n-am avut niciodata probleme cu laptopul (sau am avut, dar rar si extrem de usor de rezolvat), dar nici nu ajunge sa se invecheasca fiindca nu mi-as mai putea face treaba. Acum am un MacBook Pro de 15.4" si un anisor vechime care se comporta docil si toarce ca un pisicut. Cele de dinainte au fost la fel de bune.
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am avut...nici nu vreau sa aud...de fapt...laptopul mi l-a luat fiica-mea..pentru ceva :)))..de vre-o 6 luni...cica '...mi-l da...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Shakuka acum merge bine, thx God! sa vedem daca se mai strica pe viitor. sper sa nu ca m-am atasat tare de el, are ecranul mare, si merge foarte rapid

    Nice si eu l-am primit de la socrul meu :) Are valoare sentimentala :))

    Ana sper sa nu il ingrop ca mi-e tare drag. Imi pare rau, 3 ani e asa de putin ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Vraji eu zic ca 5 ani e ok, sper sa ma tina zece (vise stiu) dar e chiar bun! in 5 ani nu am avut veci probleme cu el pana acum 4 luni, si il tin deschis cam 8-9 ore pe zi!

    Coco sper sa nici nu ai ca e tare neplacut! cand ti-e lumea mai draga ... se strica

    RăspundețiȘtergere
  8. Am cumparat si eu un incarcator de laptop de la doctor-laptop si sunt foarte multumita. Au preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim7:11 p.m.

    Factorul limitant sunt programele rulate pe el. Daca e doar folosit ca browser sau editor de text atunci poate tine 10 ani, cu grija multa si rabdare infinita. Eu rulez multe altele, si ma enerveaza sa stau si sa astept. De aceea mi s-a parut longeviv 5 ani si sincer va admir rabdarea :).
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut si eu ceva probleme cu laptopul. Mi-a murit cooler-ul de 2 ori. A trebuit sa-l schimb de fiecare data. In rest totul inca funcioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am avut probleme cu placa video..:(

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela sper sa ma tina si pe mine

    Vraji eu nu prea am programe pe el fiindca partea practica o fac la alt calculator :), in general nu am rabdaree

    Dani ma astept si eu sa moara intr-o zi :))

    Roxy eu sper sa nu am probleme de genul, grave :(

    RăspundețiȘtergere