Idei Revelion 2011

Cititorii acestui blog ne-au impartasit visele si ideile lor legate de Revelionul 2011-2012! 
Inspirati-va din visele lor! 


1. Time Square - New York 
Pentru multimea , veselia , artificiile , muzica ce creeaza o atmosfera de vis ! Am vazut la televizor , in fiecare an multimea incantata ce petrece acolo ! iubesc multimile :)Costumatia ar fi blugi , bocanci , pulover .


2. Rio de Janeiro - Brazilia
La Rio...pe minunatele plaje...cu minunatele dansatoare , cu culorile si muzica ce se revarsa din toate partile .Am inteles ca sunt milioane de oameni . Cred ca un costum de baie si un pareo ar fi de ajuns !


3. Hawaii
In cazul in care as fi indragostitaaa :)...pe o superba plaja din Hawaii..in 2...mai trebuie sa explic cum ar fi ???

by Stuck in Customs

4. Paris - Franta
Marele meu vis este sa-mi petrec Revelionul cu iubitul in Orasul Luminilor si al Indragostitilor, pe celebrul bulevard Champs-Elysees.


5. Praga - Cehia
O alta alegere ar fi pe un vas plutitor pe Valtava, pentru a admira panorama unui oras medieval si atat de romantic precum Praga.


6. St Moritz
Si nici un revelion pe o partie de schi din St Moritz nu as refuza...

7. Maramures - Romania

Revelionul ideal: cat mai frig cu putinta, intr-o casuta care sa aiba musai semineu, fiindca imi place focul. Afara sa fie zapada ca in poeziile lui Alecsandri, sa vezi turturi la acoperisul casei, doua fotolii confortabile, unul pentru mine, unul pentru el, din care insa sa nu folosim decat unul. Cred ca suntem toate un pic romantice gandind la Revelion.Si-apoi musai, as vrea colindatorii dimineata cu Plugusorul, iar dupa ce ne-ar ingheta nasurile, sa ne intoarcem in casa la paharele cu vin rosu fiert. Cu pulovere de munte, cu bocanci, si-apoi cu caldura data de increderea in noul an. Mai mult de-atat nu-mi pot dori ! De-ar fi anul asta ...

by dana grad


8. Norvegia la Hammerfest sau Honnisvåg
Ca sa simti frigul cum iti intra in vine, sa fie noapte eterna, zapada cat casa, alcool tare si mancare cu carne. Si daca ai noroc, poate se vede si Aurora Borealis in loc de artificii

by antonyspencer


9. Sankt Petersburg - Rusia 

Imi pare rau ca nu am apucat sa ma duc pe vremea cind era atit de usor, la Sankt Petersburg. Asa ca mi-as dori sa-mi petrec revelionul acolo. Infasurata in blana(da, stiu nu e eco dar este atit de decadenta si de calduroasa), as vrea sa vad celebrul Palat de Iarna construit pentru tarina Elizabeta si muzeul Ermitage care ascunde unele dintre cele mai mari comori de cultura ale lumii. Apoi intr-o sanie trasa de cai as vrea sa colind parcurile inghetate si canalele ce separa sutele de insulite, care fac din Sankt Petersburg o Venetie a nordului. Si nu in ultimul rind celebrele catedrale ortodoxe unde sa ascult pe 1 ianuarie molitfele sfintului Vasile cintate de corurile angelice ale calugaritelor rus.


10. Sydney - Australia
Ca sa iau fata la toti cu Revelionul mi-ar placea sa-l petrec la Sydney - Australia unde Revelionul este inaintea celorlalte iar focurile de artificii sunt cele mai spectaculoase din lume.


11. Romania
Daca n-ajug acolo, un restaurant local unde sa joc si sa dansez pana dimineata alaturi de prieteni, desfatandu-ne cu vin la carafa si preparate traditionale romanesti :)

12. Austria
Viena, pe strada. da, stiu, am o obsesie, dar mi se pare fenomenala megapetrecerea aia! sau undeva in creierii muntilor, la o cabana izolata. indiferent in ce munti :)



13. Anul nou chinezesc
Traditional, noi il facem acasa in Romania, fiind a doua calatorie anuala pe care o facem acasa. Dar, pentru ca anul nou nu se sarbatoreste la fel peste tot in lume si poti "trisa" sarbatorind de 2 ori anul nou, mi-ar placea ca la un moment dat sa ajung sa vad cu ochii mei (nu doar pe internet sau la televizor) o festivitate ce incheie sarbatorile anului nou chinezesc si anume Lantern Festival (sau Yuanxiao Festival or Shangyuan Festival in China; Chap Goh Meh Festival in Indonesia, Malaysia and Singapore; Yuen Siu Festival in Hong Kong, "Tết Thượng Nguyên" ori "Tết Nguyên Tiêu" in Vietnam), in care mii de lampi se inalta spre cer.



14. Suedia - Laponland
Eu inca mai sunt un copil si tare mi-ar place sa merg in Laponland, pe langa Galivare - Suedia si sa traiesc acolo ca si cum as fi in ajutorul mosului, sa vad aureola boreala si de revelion cu prietenii sa facem coborari pe partiile de ski si sa ne bucuram de tot. Avionul pana acolo nu este atat de scump ( luat din timp) cu Austrianairlines erau cele mai bune oferte din tara ( 140 dus intors pana la Stockholm) si de acolo iai ori avion spre Kiruna ori daca nu mergi cu trenul de viteza, preturile fiind apropiate. Cazarea nu este exagerat de scumpa ( un 60 de euro.noapte, double room) iar peisajul este mirific! Ajungi foarte repede sa vezi fiordurile din Norvegia.....Credeti-ma ca se merita!!:)



15.New York - USA

Ma imaginez intr-o rochie de gala visinie sau gri, pe terasa de la Empire States vizionand spectacolul artificiilor! Sau daca nu pe malul raului Hudwson avand  ca perspectiva Manhattan explodand de culoare!  Traditia americana zice ca la 12 fix trebuie sa te saruti cu persoana iubita (sau cu oricine) pentru a avea un an  nou frumos! Sincer m-as putea adapta acestui obicei :) Apoi continuand noaptea cu sampanie, caviar, somon, aperitive de dimensiuni mici la un coktail, intalnire de corporisti plictisitoare :)


16. Sinaia sau Poiana Brasov - Romania

Ar trebuie sa fie la munte, intr-un hotel luxos langa semineu cu blana de urs pe jos, sampanie sau vin fiert, capsuni si frisca! La miezul noptii sa ma uit in sus si sa vad cum ninge, apoi milioane de stelute verzi si albastre ce vin spre noi! Totul vazut prin tavanul de sticla! Nu cred sa avem un asemenea hotel in Romania, dar asta nu ma face sa incetez sa visez!



17. Gisborne - Noua Zeelanda

Mi-ar placea sa ma catar pe muntele Mt Hikurangi si sa astept numaratoarea inversa, care se face prima data aici! In acest loc se trece prima data in noul an! Cred ca daca m-as nimeri acolo in aceasta data as lua-o ca o superstitie, gandindu-ma ca voi fi tot anul mai in fata decat restul cu cateva secunde, minute, chiar ore! Locul acesta ar fi terapie pentru suflet!

18. Tokyo, Japonia
In Tokyo petrecerea de Revelion tine din 29 decembrie pana in 4 ianuarie! Ar fi perfect!As manca o gramada de noodels (taitei) fiindca la ei simbolizeaza longevitatea vietii, iar in 1 ianuarie m-as duce sa vizitez Palatul Imperial (acestea fiind singura zi din an cand e deschis)! Apoi cred ca o noapte intreaga as face pe fotograful, japonezii se intrec in tinute extravagante, ceea ce prin definitie ar fi un spectacol! 
19. Full Moon Party in Thailanda
Demult visez sa ajung in sudul Thailandei si sa dansez de la apus la rasarit, pe plaja! Si daca tot imi doresc sa ajung aici, de ce sa nu fie chiar de Revelion? Atunci cand lumea se aduna si iese un super chef, cu miiii de participanti, cocktailuri la galeata, artificii, dj ... let's get the party started! cu siguranta va fi ceva de neuitat!




*Diana de la Copii Iubirii ; Vladimir de la Vraji  ; Kadia de la Kadiasfood ;  
*Nice de la  Summerday ; Mihaela de la Blog en Miettes ; Daniel de la Natural; 
*Coco de la Like? - or not, Zazuza de la  Zazuza-gulashsuppe; 
*Simona de la Confesiuni din suflet ; Karma Police de la Karmapolice ; and me 

Multumesc tuturor!!!!!

Daca v-a placut acest articol dati Like si Share pe pagina de Facebook : Click Here!

Thanks for visiting,
 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

11 comentarii:

  1. ma bucur ca ai pus sankt-peterburg,rusii stiu sa se distreze! inca nu stiu unde ne vom petrece revelionul,dar tocmai am primit invitatia de la o pacienta de a mea -Londra. te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. oh da... NY este pe primul loc si pt mine:X

    RăspundețiȘtergere
  3. La partea cu Ria ma abtin, tocmai pentru ca sunt aproape de Copacabana acum ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce poze superbe, revelionul petrecut in acele locuri trebuie sa fie fabulos. In afara de cele trei destinatii propuse de mine am mai pus ochii pe inca trei ce par de vis: Sidney, Hawaii si Norvegia. :) Ce articol fain! Ma bucur tare mult ca mi-am adus si eu contributia la realizarea lui. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. numaratoarea inversa a început... nu a mai ramas mult timp pentru a rezerva locuri spre a petrece un revelion de vis. Frumoase idei! :)
    o duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay...ce vibratii pozitive aduce articolul asta....

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate locatiile sunt superbe! Mi-as dori sa merg in oricare din locuri, in afara de Maramures, si asta doar pentru ca am fost acolo acum 2 luni. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Off..si uite asa mi-ai facut un dor de Suedia ca trebuie sa imi sun prietenul si sa imi anunt vizita:)

    RăspundețiȘtergere
  9. hai ca a iesit super frumos! imi place joaca asta, cate idei, cate minti iscusite!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc tutror pentru comentarii si aprecieri! Ma bucur ca v-a placut ce a iesit!

    Modniza sper ca ai acceptat sa mergi la Londra :)

    RăspundețiȘtergere