Banane in flacari la restaurantul vietnamez

Haideti sa va povestesc cum am asteptat o ora taxiul, cum trebuia sa mergem la Circ si cum am ajuns la restaurantul vietnamez:

Se face ca din cauza ploii (despre care v-am vorbit ieri  si a continuat toata saptamana ) ne-am hoatart sa mergem la Circ. Cutam pe net informatii despre Circ, vrem sa fim siguri ca exista si ca au program zilnic. Gasim cu greu site-ul si gasim si orarul (noroc ca e joi si prindem programul de seara). Cu doua ore inainte incep sa ii povestesc la Kari ce animale vom vedea (inventez ca pe site nu am gasit nici un detaliu cu privire la program), Kari meu e tot un zambet si o fericire si cu mutrita asta se aseaza alaturi de noi in coltul strazii in cautarea unui taxi. La 30 de taxiuri pline, 1 e gol si ne refuza. Primele 20 de minute trec repede. Era de asteptat. Si e urat afara, cu balti, si miros puternic de sare zici ca plouat cu apa de Atlantic. Dupa 40 de minute si 10 taxiuri goale care AU REFUZAT SA NE DUCA intru un panica. Ca nu mai ajungem la timp sa luam bilete. Kari deja e nerabdator. Intre timp doua doamne se aseaza exact in fata noastra sa ne sufle potentialul taxi (care asa sigur nu il vom lua) asa ca mergem o strada mai in fata tot injurand in gand. Bineneteles ca toti care sunt singuri pleaca; si cei cate 2 si cuplurile pleaca, si noi ramanem. Ajung in starea aia in care (de nervi) rad din orice si urlu dupa fiecare taxiu gol ce se face ca nu ne vede!!! Deja de 10 minute sotul ma tot 'ameninta' ca mergem la magazinul de la colt si mancam un Panini cu Thon si gata, plecam acasa. Gata ora s-a scurs, taxi nu am prins (adica toate cele 20 de taxiuri goale au refuzat sa ne duca, deci o mutrita de copil fericita si cel mai stralucitor zambet al meu nu a ajutat la nimic) e 7 deci probabil circul incepe cand ....... tarararara un taxi refuza un domn singur si opreste sa ne duca pe noi. Miracol!!!!

Cand urcam ne dam seama ca de fapt nu stim unde vrem sa mergem asa ca ne gandim ca un restaurant ar fi ok, deja s-a facut ora cinei. Sotul meu isi aminteste de un restaurant cu mancare asiatica din centrul vechi al orasului ce e acolo de mai bine de 10 ani. Deci trebuie sa fie bun.

Cand ajungem aflam ca e restaurant vietnamez! Localul arata bine, servirea a fost impecabila, preturi normale. O salata (una din cele mai bune mancate de mine vreodata) salata verde cu creveti si 3 sosuri (de peste, soia si picant) a fost 4 euro. Un pranz 5-7 euro. Desert 5 euro.


Salata



Din partea casei legume murate



Portia mea de vermicelli cu fructe de mare


desertul: banane in flacari (flambate) cu un sos super bun (scortisoara si rom)



In sfarsit am fost si la un restaurant vietnamez ca tot imi doream inca de cand am fost in Budapesta si l-am lasat pt un restaurant clandestin (povestea aici :) )



Thanks for visiting,

  Am locuit 1 an in Maroc citeste jurnalul aici --> MAROC
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

12 comentarii:

  1. banane flambate...buneee...am mancat ceva de genul...prajite , nu flambate...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Coco in Africa (centrala si de Sud) se mananca banane prajite (dar sunt speciale nu banane ca la noi, bananele de prajit sunt mai mari si mai groase. Am mancat si eu la un restaurant african in Paris si mi-au placut desi parca nu mai au gust de banana :))

    Shakuka foarte bune :)

    RăspundețiȘtergere
  3. arata super mancarea! si imi place coafura ta! da! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Alicee, poate ca seara la circ nu ar fi fost atat de placuta ca seara la restaurantul vietnamez.:) Iar in ceea ce priveste "coafura", nu sunr de acord cu modniza. Te-as vedea mai degraba cu o tunsoare medie, un bob pana la linia maxilarelor, cu niste "franjuri" pe langa obraz.

    RăspundețiȘtergere
  5. Banane din alea mancam si in Brazilia. De unde le-o fi venit ideea?

    Neaparat vroiam sa zic ca Kari se face tot mai frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai vazut si eu banane prajite in ulei, dar asa flambate cred ca sunt si mai cool ;) Spor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata bananele in flacari! Mi-ar placea tare mult sa mananc asa ceva, mai ales ca bananele sunt printre fructele mele preferate. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Wou, cate peripetii pentru un taxi...mi se pare incredibil, cred ca pe mine m-ar lasa nervii in asemenea conditii. Bine, tu ziceai ca esti o fire ceva mai calma... :)
    Foarte stilat restaurantul, dupa cum arata, mancarea trebuie sa fi fost delicioasa. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am mancat niciodata, dar n-as zice nu la o adica :-P Draguta foc poza cu tine si copchilu' cret si zambaret :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. important e ca nu v-ati descurajat sa plecati acasa. delicioase imaginile!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce draguti sunteti! Si mancarea arata tare bine.

    RăspundețiȘtergere