3 biserici din Sibiu ce merita vizitate

1.Catedrala Mitropolitana

Merita vazuta pentru interior! Absolut superba 


2.Catedrala Evanghelica din  P-ta Huet

Merita sa o vedeti, e una din cele mai frumoase catedrale in stil gotic din Transilvania, dar mai ales pentru felura -  o galerie de 67 de lespezi funerare, unice in Romania.





3. Biserica romano-catolica din Piata Mare

Merita vazuta pentru vitralii






Mai multe articole cu Vacanta in SIBIU  aici--> Romania

Like pe pagina de Facebook/ va multumesc : Click Here!

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

6 comentarii:

  1. Mie mi-a plăcut şi Biserica Ursulinelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate trei sunt absolut superbe, nu stiam ca exista asemenea minunatii in Sibiu. Chiar ca ai ce vizita, sunt placut surprinsa. Da, una mai frumoasa ca alta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos! Le-am notat si pe acestea. Mercic!

    RăspundețiȘtergere
  4. alipirea ti-a iesit perfect, arhitecturi complet diferite, un tot deosebit cu poze elocvente. frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Are o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

    Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

    RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001,,,, becere

    RăspundețiȘtergere