Mi-e dor

Aseara am fost trista ! Trista din cauza situatiei, din cauza vestii, din cauza programului dat peste cap ! Zborul meu de retur s-a amanat cu 2 zile ! Stiu, 2 zile nu e mult, dar pt mine acum, e !  Ieri imi facusem deja planurile, imi pregatisem totul pt check in, mi-am facut chiar si bagajul (in mare parte) adica l-am umplut si acum ma intreb unde pun teancul de haine si lucruri ce mi-au ramas, eram pregatita sa las timpul sa treaca fara mine, fiindca ploua m-am hotarat sa nu mai fac abonament la metrou ! Oricum nu mai aveam decat putin si nu merita ! De vazut am vazut mai mult decat imi planuisem si sincer mi-e dor de casa ! Asta a fost prima mea vacanta atat de lunga singura ! Daca tot e sa vorbim de prima data, atunci a fost prima mea calatorie la Londra, primul meu sejur de 1 luna, prima mea luna fara Kari (si mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand am plecat de acasa) ! Mi-e dor de familie, de sot, de copil !  Am avut parte de o vacanta perfecta si in acelasi timp extrem de incompleta din punct de vedere sentimental ! Acum cateva zile v-am povestit cum simt ca nu imi gasesc locul aici ! Imi place, e frumos, dar o piesa de puzzle lipseste si o simt mereu ca o apasare, un gol pe care nu am reusit sa il umplu! Acela e familia mea de care imi e foarte dor!  

Inainte sa plec am zis ca timpul va trece repede si eram atat de entuziasmata ca o sa ajung la Londra, oras de care nu am cum sa ma plictisesc fiind atat de mare si atat de plin incat nici nu am luat dorul in considerare ! Ziceam ca intr-o luna deabia o sa am timp sa vad tot ce este de vazut, si ca voi vorbi zilnic pe net si la telefon cu familia si totul va fi bine ! Dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de aici !
Ideea e ca imi doream mult sa ajung acasa! Cat mai repede! Sa il iau pe Kari in brate, sa il pup de 1000 de ori, sa ne jucam cu jucariile ce i le-am luat ! Din pacate mai am de asteptat ! cu 2 zile in plus !


Thanks for visiting,


Toate articolele cu Londra le gasiti aici: ANGLIA

Urmareste-ma pe Facebook da-mi un "Like" /Mersi Click Aici!

14 comentarii:

  1. Anonim1:49 p.m.

    Cu ce ocazie ai avut parte de o vacanta atat de lunga?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aliceee, intotdeaun sunt plusuri si minuuri. Ai avut parte de o vacanta de o luna la Londra, la care multi viseaza, dar a fost un minus faptul ca nu ai avut familia langa tine. Cam asa se intampla mereu. Te inteleg, dorul de cei dragi e intodeauna mare si nimic parca nu este complet fara ei alaturi.
    Dar a trecut, inca 2 zile si te intorci acasa, langa ei, impreuna cu toate amintirile si pivestile faine care le-ai strans in luna asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. i-ai luat daruri lui Kari ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce mai sunt doua zile pe langa o luna. Bucura-te de ele daca tot trebuie sa le stai acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e, indiferent cat de bine ne simtim si cat de frumos e locul vizitat, pana la urma dorul de casa ne copleseste...
    Dar faptul ca ai avut o vacanta perfecta e cel mai important lucru acum. Urmeaza revederea cu cei dragi...

    RăspundețiȘtergere
  6. E normal sa-ti fie dor. Astea doua zile o sa treaca repede si vii acasa. Hai mai da o tura pe acolo ca cine stie cand o sa mai mergi la Londra.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi pare sincer rau...:(. Te inteleg perfect!

    RăspundețiȘtergere
  8. Doua zile nu e mult, insa atunci cand iti este dor de casa ti se par infinite. Eu stat vreo 3 saptamani in Bali si mi-era dor de casa, desi eram cu sotul meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Te inteleg sa stii si imi pare rau. :( Si eu am fost plecata acum cativa ani timp de o luna in Grecia, la verisoara mea. Nu erau foarte multe de vazut in acel orasel din Creta, da mai mergeam la plaja, mai stateam cu ea, ne plimbam; a fost ok 2, 3 saptamani, dar apoi m-a apucat un dor nebun de casa. Si nu aveam copil, imi dau seama ca atunci e si mai dificil. Be strong!

    RăspundețiȘtergere
  10. Te inteleg perfect!Am stat doua luni in Israel si am suferit cumplit de dor de casa nu va spun cum numaram orele, zilele, minutele !
    Abia dupa ce a trecut un timp m-am bucurat de lunile petrecute acolo si de tot ce am trait acolo, asa am patit si in India, dor de casa si dupa o vreme dor de India.

    RăspundețiȘtergere
  11. Off, cat te inteleg, am patit ceva foarte asemanator cand am plecat pentru 3 luni în Franta. Am plecat cu atat de mult entuziasm şi mi-a placut maxim acolo, am profitat de tot si de toate, dar nu cred ca puteam sa vad ceva frumos fara sa ma gandesc ca nu e Clau cu mine, fara sa ma gandesc ca ma bucur de toate cele singura :(( Asa ca oricat mi-ar fi placut cele 3 luni, nu o sa-ti vina sa crezi ca mi-am facut bagajul cu o saptamana inainte sa plec si nu mai puteam de nerabdare sa ajung odata acasa. Ultimele doua zile au trecut mai greu ca toate zilele celor 3 luni, în plus se apropia Craciunul.... Toate ma chemau acasa :)) Şi ma astepta doar Clau, ce sa mai zic daca ma astepta şi un copilas frumos ca al tau... :*

    Ei, dar ce a a fost mult a trecut, poate aveai nevoie de pauza asta de o luna (eu mereu mi-am zis ca am avut nevoie de cele 3 luni de pauza de la viata obisnuita care mi-a lipsit in asa hal). Sa vezi cum o sa apreciezi viata ta acasa cu ai tai dupa aceasta aventura la Londra. Drum bun Aliceee!

    RăspundețiȘtergere
  12. Te inteleg perfect. Eu la Barcelona nu m-am putut simti bine total pentru ca nu ii aveam pe ai mei cu mine. Da eram cu prietenele, dar tot timpul ma gandeam ce e acasa. Si am stat doar o saptamana...
    Oricum experienta de a sta o luna in Londra, la plimbare si vizitat cred ca este unica, asa ca se compensează pe undeva.
    Drum bun inapoi :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim1:39 p.m.

    Cred si eu ca ti-a fost dor.Eu nu rezistam nici 5 zile fara al meu . Nu-mi place sa vizitez singura, sa ma plimb...
    Iar daca mai ai si copilas......e mai greu

    RăspundețiȘtergere