Festivalul teatrului de papusi Mr Punch

Tineti minte articolul in care va spuneam avantajele de a locui la Londra? am pus atunci mare accent pe festivaluri, sarbatori, evenimente si pe faptul ca majoritatea sunt gratuite! Ei bine acesta a fost unul din ele! Festivalul teatrului de Papusi mai exact 350 years Aniversary of Mr Punch care s-a tinut in luna Mai, intr-un weekend, la statia de metrou Covent Garden locul unde se tin festivaluri si reprezentatii live zilnic! E scuarul artistilor sa ii spuneam asa! Iar in weekendul cand ma aflam eu acolo (bine recunosc, m-am dus special pentru acest festival) era Mr Punch si echipa lui, plus "scenele" de poveste unde se tineau minim 2 piese de teatru in fiecare moment! 

Ce a insemnat acest festival? pe langa teatru, pe langa oameni talentati, artisti care stiu sa ridice publicul in picioare si in jurul carora erau tot atatia adulti cat si copii, a fost culoare, creativitate, oameni dornici sa iti povestea despre Mr Punch, despre turneele All over the world, oameni care stiu sa localizeze Romania pe harta si la o adica iti spun si ce le-a placut acolo! (mai ca m-am facut de rusine ca nu stiam ca sunt atat de faimosi) :)

Au fost cloveni, picturi pe fata, baloane umflate sub forma de figurine si altele clasice, spectatori mici si mari, aplauze si rasete din belsug!

Mai jos aveti varianta foto a tot ceea ce va-m povestit :)





Thanks for visiting,


Citeste toate articole despre Londra aici --> ANGLIA
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

8 comentarii:

  1. Anonim3:04 p.m.

    O, de cate evenimente ai parte acolo! Foarte frumoase imagini

    RăspundețiȘtergere
  2. Elocvente imagini, nicio clipa de plictiseala in Londra, nu Alicee? :) :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' stiu ca nu pierzi timpul :) Enjoy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos! Ma bucur ca nu te plictisesti acolo. Mi-as dori sa fie si la noi mai multe evenimente...Trebuia sa se organizeze ceva insa a fost anulat din cauza ploii...Deci chiar si cand incearca sa organizeze ceva, vremea este impotriva. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Uau... Pozele sunt foarte faine, cu siguranta ca iti gasesti mereu ceva de facut la Londra. Eu urmaresc cu interes maxim si subiectul job searching, daca mai ai vreun update :).

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ne-ai spus daca i-a placut lui kari spectacolul. frumoasa pata de culoare, presupun ca si muzica si amuzament :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna.ce frumos.distractie nu gluma.succes

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca sunt una din putinele persoane carora nu le plac clovnii.
    Insa chiar vroiam sa te intreb acum ... noua ne tot arata ceva secvente la teve cu jubileul Reginei. Sper sa ne povestesti, mi se pare impresionant momentul!

    RăspundețiȘtergere