Film - The Art of Travel

Saptamana 20: The Art of Travel




Rezumat: Un tanar  descopera in pragul nuntii ca iubita il inseala, asa ca o lasa si pleaca in aventura vietii sale prin America Centrala! Prima oprire Nicuaragua, total la intamplare, 1 saptamana si cateva patanii, apoi urmeaza 365 de zile prin Jungla iar povestea se termina in Peru si Chile! O descriere promitatoare dar cam atat :)


Impresii personale: Sincer ideea filmului mi s-a parut una interesanta! Un grup de tineri  merg prin jungla timp de 1 an pentru a-si implini visul! Insa in timp ce rulau cadrele  am inceput sa ma plictisesc. Cred ca l-am oprit de vreo 4 ori si l-am pornit de fiecare data cu speranta ca se va intampla ceva! Serios mintea mea nu dorea sa conceapa ca e atat de sec! 1 an prin jungla .... s-ar fi putut mai mult! Mai multa oboseala, mai multa incarcatura psihica! Oamenii aia erau totusi izolati, in mijlocul pustietatii alaturi de animale salbatice! Ploua continuu, era frig! 1 an sa tragi o masina de teren dupa tine, sa defrisezi practic jungla, cu resurse putine, logic oamenii aceia trebuiau sa arate altfel! Nu vesnic zambitori si pusi pe glume! Un film total nerealist dupa parerea mea! Nu toate filmele trebuie sa fie realiste dar daca 60% din film se concentreaza pe o idee, macar sa fie ceva interesant si frumos de urmarit! Apoi restul de 40% sunt alte calatorii! Prima, cand personajul ajunge in Nicuaragua mi-a placut! Apoi Peru, sec, sec, sec! Iar finalul la fel de aiurea! Te iubesc de nu mai pot dar totusi prefer sa te las sa pleci, ca ar cam fi timpul sa dau pe-acasa dupa 2 ani! Titlul filmului e prea bun pentru el! :)))







 L-ati vazut? V-a placut?


Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

9 comentarii:

  1. Din imagini pare o un film de aventura, demn de urmarit de orice pasionat de calatorii, dar vad ca tu esti cam dezamagita...
    Recunosc ca e prima data cand aud de acest film. Merci de recomandare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) am zis ca o sa-l vad,dar dupa ce am citit postarea pana la capat m-am razgandit :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E prima data cand aud de el. O sa il caut si eu, de curiozitate, macar asa pentru imagini...daca zici ca in rest a fost plictisitor...

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am auzit de film, deşi din câte am văzut a apărut acum câţiva ani, dar după cum sună titlul te face să crezi că ar putea fi interesant. Dar nu ştiu dacă m-ar fi tentat să-l văd, chiar şi dacă nu citeam articolul tău :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am vazut,dar dupa micul tau rezumat...nici nu cred ca o sa-l vad prea curand.Intr-adevar,dupa poze,pare misto.

    RăspundețiȘtergere
  6. tocmai pe cand ma bucuram ca am gasit un film demn de vazut, impresiile tale personale m-au facut sa ma gandesc de 2 ori.. dar poate-poate ma incumet totusi..

    RăspundețiȘtergere
  7. imaginile prezentate de tine sunt superbe, desi pana acum n-am auzit de el, ma tenteaza sa vad, mai ales cand tie ti-a produs o asemenea stare. De obicei tu recomanzi aproape toate filmele de calatorie ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Aliceee, impresiile tale personale sunt si ale mele... avea un potential filmul asta... pffff... dar l-au omorat. In afara de cateva replici superbe si cateva remarci motivationale de mare efect, nu a fost nimic de el, din pacate...

    RăspundețiȘtergere