Film: It started in Naples - Insula Capri in prin plan


Saptamana 21: It started in Naples



Rezumat: Mike Hamilton, un avocat din Philladelphia, merge in Napoli sa afle mai multe despre moartea fratelui sau. Cand ajunge in Napoli afla ca acesta mai avea o familie aici si ca singurul supravietuitor al accidentului e fiul sau, Nando, care acum locuieste pe Insula Capri alaturi de matusa sa Lucia Curcio ( Sophia Loren)! Mike nu e de acord cu educatia ce o primeste Nando asa ca se "lupta" cu Lucia pt a-l lasa pe Nando sa mearga in USA sa aiba o educatie si o viata mai buna! Intr-un final ramane si el pe Insula :)


Impresii personale: Prima data am citit de acest film intr-un comentariu lasat de Carminal la articolul: "Cum am ratat Grota Albastra din Capri"! Iar aseara am zis, hai sa vad un film, dar ce film? Si asa am cautat It started in Naples! Stiam ca a fost un film cu Sophia Loren filmat pe Insula Capri si ca e un film bun, dar nu stiam ca e acesta! 
Acum dupa ce am vazut filmul,  sa va zic drept: Insula Capri m-a fermecat din nou!! In special datorita atmosferei din anii  '60! Cu Piazzeta Umberto plina de oameni in mijlocul noptii, cu muzica pe toate aleile, cu femeile imbracate in rochii de vara caracteristice acelei perioade si cosuri cu flori in mana, cu baruri si viata de noapte! Am revazut atatea peisaje frumoase pe care le-am vazut cu ochii mei, si inca cateva care mi-ar fi placut sa le vad (Grota Albastra, Muntele Salerno etc) ...

Va las cu o serie de imagini care cu siguranta o sa va convinga ca e film bun bun bun pentru o duminica de toamna ca asta :)










                                 Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

6 comentarii:

  1. Cred ca e un film de nota 10, iar imaginile sunt absolut superbe. Sper sa-l gasesc, sa ma uit si eu la el. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Alice nici nu stii cat ma bucur ca ti-a placut filmul!! In general cam toate calatoriile mele au pornit de la o poveste, un film, un parfum... Asa a fost cu insula Capri si Cartea de la San Michele, Escale a Portofino de la Dior etc... urmeaza Provence dupa mai multe carti despre regiune (Un an in Provence, Din nou in Provence-Peter Mayle si evident filmul Un an bun).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice daca nu-l gasesti da-mi de stire :)

    Carminal, cartile inca nu le-am citit dar am in plan si asta in viitorul apropiat! Momentan activitatile din viata de zi cu zi, copilul,jobul, blogul, calatoriile si alte mici pasiuni ma tin ocupata dar doresc sa imi ridic o noua biblioteca cat mai curand :) Filmul A good year l-am vazut, am si scris despre el! Provence am si eu in plan dar inca nu stiu cand se va concretiza!

    RăspundețiȘtergere
  4. ceea ce faci se numeste arta merita sa multumim pentru munca ta cu respect valentin onica

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru arta care o induci in sufletul nostru meriti numai respect valentin onica

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos domnul Valentin si bun venit pe blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere