Booking.com Venere.com m-ati dezamagit - discutii turistice

Acum ceva timp va scriam variantele pentru vacanta din aceasta tomana: Praga, Venetia, Istanbul! Multi ati recomandat Praga si cam tot la fel de multi ati spus Istanbul! dar eu am ales Venetia din simplu fapt ca cele 4 zile pe care le pot aloca pentru vacanta nu vreau sa le petrec pe autocar! Iar avionul din Cluj ar fi fost prea scump pentru bugetul meu! Un city break (pe cont propriu) nu ar trebui sa coste mai mult de 100 de euro in condiitile in care si agentiile de turism iti ofera preturi asemanatoare, ma gandeam eu! Avionul l-am gasit la 35 de euro dus-intors, un pret ok mai ales gandindu-ma cat timp voi castiga astfel! Timp pe care vreau sa-l "savurez" in vacanta :) Dar imediat dupa ce am platit biletele de avion, care mi se pareau mega oferta si trebuiau platite rapid m-am lovit de problema cazarii!




Stiam ca Venetia e scumpa si ca nu ma pot astepta la preturi de 20 euro 4* cu All Inclusive, preturi pe care le gasesti pentru Bulgaria, Grecia si alte destinatii in aceasta perioada dar nici ca preturile ard atat de rau la portofel! Mai exact am dat iama pe Booking.com si Venere.com pe care le folosesc cu succes de ani de zile! Prin ele m-am cazat la preturi avantajoase in Essaouira - Maroc (3 stele, cu mic dejun 20 euro/camera pe noapte) sau Florenta (1 stea, 35 euro/camera pe noapte) etccc! dar de data asta am ramas profund dezamagita de ele! Mai ales ca vacanta mea nu e in regim Last Minute ci cu luni de zile inainte de plecare nu se justifica preturile! 

Atat Booking.com cat si Venere.com  imi ofera cazare cu 50-60 euro/camera pe noapte Mega Oferta, no star, no breakfast, fara anulare si la 30 de minute de Venetia! Ati Innebunuit?! Pai asa mai bine iau un City Break prin agentie, la 150 de euro, 3 nopti, macar am acolo un minim de confort si un croassant si-o cafea de buna dimineata! Si nu doar atat! Dar hotelurile afisate la preturile astea mai au si reputatie proasta, tot a doua persoana se plange de conditii, de frig, de personal, de mijloacele de transport deficitare etccc 

Si-am cautat zile intregi, cu speranta ca intr-o dimineata ma voi trezi cu o reducere, un MegaDeal pentru un Hotel decent la pretul asta! Dar Nu! zilele treceau si oferta intarzia sa apara! Asa ca pentru prima data in viata mea am aplelat la o Agentie de Turism pentru cazare! Ceea ce nu e deloc rusinos, rusinos e faptul ca agentia mi-a oferit pentru 50 euro/camera/ noapte -  Hotel de 3 stele, cu mic dejun, cu reputatie 7+ la 10 minute de Venetia iar Booking si Venere pe care eu le consideram "parintii" calatorilor independeti afiseaza in continuare Preturi Astronomice la Hoteluri proaste!

Voi Prin ce va faceti rezervari la cazare? Ati avut probleme cu site-urile online?
 V-au dezamagit sau ati prins intotdeauna super oferte?

Thanks for visiting,

Citeste articole cu sfaturi, idei, informatii aici --> PONTURI BUNE

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

49 de comentarii:

  1. Booking.com am folosit mereu. N-am avut probleme pana acum...Desi am observat si eu ca uneori au preturi mari, depinde de oras, de perioada. Uneori mai caut si asa efectiv pe google hoteluri, pensiuni, campinguri si intru si rezerv pe situl lor. Sau uneori din recomandari de la cunoscuti...La agentii n-am apelat pana acum, decat asa daca iau vacanta cu totul...dar uite ca si asta poate fi o idee buna in anumite cazuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si eu folosesc mereu booking.com, venere inca nu.
    Si tot din cauza preturilor astronomice in orasele asa super cunoscute am ajuns sa stau la campinguri sau sa fac tot felul de alte compromisuri.

    In primavara vreau sa merg la amsterdam de exemplu, si deja ma ia durerea de cap cand ma gandesc ca tre sa caut cazare, pt ca stiu ca e scumpa. Pana si hostelurile sunt scumpe!!

    Si la Londra as vrea anul viitor, si acolo mi se pare mai rau. Pentru Londra poate ai tu niste ponturi de cazare ieftina :)

    Nu mi-as fi imaginat ca daca apelezi la o agentie iti va oferi ceva mai bun! Chiar ma bucur si iti multumesc ca ai impartasit asta cu noi. Poti sa si agentia cumva? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu caut pe google hostaluri si il caut pe cel mai ieftin sau folosesc trivago.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ce perioada? Ai incercat sa cauti in Mestre?
    In Croatia am avut un overbooking , nu stiu a cui a fost vina hotel sau booking. com. Le-am trimis facturile cu costurile aditionale, au zis ca o sa ne dea banii sati in plus inapoi. Au trecut 3 saptamani si n-au mai zis nimic, desi le-am mai dat 2 mailuri sa-i intreb care mai e situatia.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna, draga mea. eu folosesc mereu booking, venere nu am incercat.am gasit si oferte bune cu preturi ok,dar si scumpe .de ex la paris am luat avion cu 6 luni inainte 25 euro dus-intors si cazarea nu am gasit mai ieftin decat 800 euro 6 zile,tot din timp.nu am apelat la agentii,dar cred ca treb incercat.o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mi-am facut mereu rezervare prin booking.com cu luni de zile inainte. Am gasit in Amsterdam, la 30 de minute de centru cu 120 de euro apartament pt 5 persoane. fara mic dejun inclus. Foarte avantajos, a venit undeva la 23 de euro de persoana ceea ce pentru noi a fost super mega oferta.
    Si in Bruxelles la 20 de minute de centru am gasit un hotel de 3 stele cu o camera imensa de 5 persoane cu 100 de euro. A fost chiar ok. In amsterdam am prins oferta la hotel de 4 stele...abia se deschidea in luna in care am fost noi si am prins un soi de super oferta.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1. Prin ce va faceti rezervari la cazare?

    1. Direct la hotel. Daca e in Europa (prin asta inteleg fara Scandinavia) rezervam la unul din hotelurile Accor. Ca veni vorba la Venetia noi am stat la Sofitel (Novotel si Ibis nu sunt in Venetia, parca doar in Mestre sau poate nici acolo). Habar nu am cat a costat, dar n-a fost impresionant. Daa e in Scandinavia mergem la First sau Thon (acum mai nou au format un lant comun). Exceptia a fost cand am mers la Capul Nord cand am stat la Rica. In America de Nord am stat mai mereu la Marriott. Pentru toate lanturile astea avem carduri din acelea de client fidel care-ti acorda reduceri, acces la superoferte, late check-out si vouchere.

    2. Ati avut probleme cu site-urile online?

    2. Cu site-urile hotelurilor de care spuneam n-am avut niciodata probleme. Ba da, o data, la Dresda, pe site-ul Merkur cand le-a picat serverul pentru jumatate de zi, noi eram in Dresda si voiam hotel :)). Dar am rezolvat in final. Cu receptionista.

    3. V-au dezamagit sau ati prins intotdeauna super oferte?
    3. Nu ne-au dezamagit, dar nici nu prindem tot timpul superoferte. In general datele la care vrem sa vizitam sunt fixe (si de regula in jurul unui eveniment) asa ca luam cea mai bun oferta pe care o gasim (in caz ca e una). Nu facem aproape niciodata invers, adica sa gasim pret redus si sa construim excursia in jurul asta. Cred ca am facut-o doar o data cu o excursie la Paris fiindca TGV avea o reducere imensa intre Geneva si Paris (ceva de genul 60 euro pe caciula dus-intors) si era pacat sa nu profitam. Dar noi in Paris stam mereu in acelasi loc asa ca am luat ce am prins atunci.

    Site-uri de rezervari la hotel nu folosim. Doar la avioane. Ca sa ne selecteze ei in ordinea preturilor. Dar chiar si acolo ne uitam in general la maxim 3-4 linii aeriene. N-as mai zbura vreodata cu Alitalia nici macar invitat de ei. Sau cu Malev.

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgiana12:55 p.m.

    Buna Alice. Si eu folosesc tot booking.com sau le caut pe net cu putin timp inainte. O singura data am avut probleme, cand am fost in Amsterdam, am ajuns acolo, am sunat la hotelul unde facusem rezervarea si mi-au spus ca nu exista nici o rezervare facuta pe numele meu, sau cu codul care l-am dat, dar banii mi-au fost luati de pe card .... deci am ramas si fara bani si fara cazare .... apoi am mers pe fiecare straduta de pe langa gara, si am gasit un apartament cu 25 de euro de persoana pe noapte (eram 3) chiar langa Piata Dam si Red Light District .... a fost super. Iti doresc distractie placuta in Venetia, este superba, sigur o sa iti placa. Eu ma bucur in continuare de Londra, o iubesc pe zi ce trece mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim1:47 p.m.

    Poate o idee...
    Cauta cu google de la tine "bed en breakfast venetie"
    Mie aici îmi da camere de la 20 de euro /noapte! Nu stiu cum e la voi!

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt convinsa ca o sa gasesti ceva convenabil si o sa fie minunat...eu nu stiu , nu m-am ocupat personal de cautari...

    RăspundețiȘtergere
  11. Incearca si http://www.cheap-hotels-bookings.com/, uneori au oferte mai bune decat booking.com.

    Pana acum am rezervat doar pe booking sau pe situl hotelului, si n-am avut surprize neplacute. Am citit de curand un articol care-i acuza ca ar promova preturile mari. Din experienta mea insa, de cele mai multe ori am rezervat pe booking la pretul de receptie sau mai jos, niciodata mai scump.

    RăspundețiȘtergere
  12. De obicei prin booking.com, nu am avut niciodata probleme. Dar mai verificam hotelul ales si pe Trip Advisor si pe alte site-uri, sa nu ne trezim cu surprize neplacute :D
    Super oferte nu prea am prins, ce-i drept cam facem rezervarile pe ultima suta de metri...

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Nu ma pot abtine sa nu comentez si eu! :) Eu numai pe booking.com am rezervat, dar...am observat in ultima vreme comparativ cu 2008 cand am facut prima rezervare, preturi din ce in ce mai mari...Aaaaa, cel mai ciudat mi s-a parut cand o prietena care a rezervat in Romania pe booking mi-a spus ca receptionista de la hotelul unde s-au cazat i-a spus ca la ei preturile sunt mai mici pe site-ul propriu decat pe booking unde hotelul aparea la mega-super oferta!
    Apropo de Venetia si noi ne doream sa mergem toamna aceasta, dar nu prea m-am ingrijit sa caut oferte pt avion ( de obicei aleg Wizz pt ca sunt ffff ieftine biletele).

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, in Romania mi-a spus si mie cineva ca si-a luat teapa ca a rezervat prin booking si a platit mai mult decat pretul de la receptie. Bine, eu nu inteleg de ce ai face ca roman asa ceva, si nu ai vorbi direct la hotel/pensiune, dar in fine.

    Si mai sunt si alta tari in care cred ca e valabila chestia asta.

    Noi pe Insula Vis in Crotia am platit enorm (65 euro pe camera pt 1 noapte - cea mai ieftina varianta de pe booking) si dupa ce am ajuns acolo am fost sigura ca daca mergeam atunci sa ne cautam, am fi gasit mai ieftin. Chiar daca vezi domle e insula. Dar nu aveam cum sa facem asta si cand am cautat pe booking nu am mai avut timp sa stau sa caut prin alt parti cazare pe insula aia.

    La fel, cand am cautat cazare pentru Brela, am gasit niste preturi enorme, de la 70 de euro in sus, si noi cand am ajuns acolo am gasit cu 38...

    Eu, si probabil multi dintre voi, apelam la booking pt ca e f comod si stim la sigur ce si cum, e de incredere cum ar veni. Mie cel putin mi-e lene sa incep sa caut pe alte site-uri ca nu stiu la ce sa ma astept, cat o sa imi ia si cat de sigure sunt celelalte site-uri, care is conditiile, etc, etc..

    Dar nici sa platesc dublu de cat as putea nu imi convine...

    RăspundețiȘtergere
  15. telefonic/prin recomandare sau direct la hotel/site, asta in romania.
    in exterior am fost prin agentie o singura data, a durat mai mult pana ne-a gasit camera/confirmarea de la hotel.
    booking.com am incercat, dar am amanat calatoria, deci nimic finalizat.

    nu prindem tot timpul superoferte, de obicei incep prin a cauta oferte bune la avioane/transport si apoi stabilim cazarea, majoritatea din timp.

    RăspundețiȘtergere
  16. Larisa, pana acum nu am facut niciodata la hotel, prefer portalurile fiindca imi arata multe hoteluri dar in special pentru recenzii, fiindca asa cand ajung acolo stiu la ce sa ma astept :)

    Alexandra pt Londra am notat undeva (trebuie sa caut) era un hostel pe care l-am luat in considerare in ideea ca nu imi gasesc chirie, dar am gasit. Era ceva gen 15-20 lire pe pat (4 paturi/camera) sa imi spui daca te intereseaza
    Agentia e www.travelmax.Ro le-am scris pe mail fiindca in general vand pachete, dar daca doresti numai cazare iti trimite oferte si asa!

    Roscata si eu prefer hosteluri, dar numai cand calatoresc singura sau cu prietenele! O sa arunc un ochi pe trivago, nu am auzit pana acum

    RăspundețiȘtergere
  17. George foarte urat sincer :((( Si daca e vina celor de la booking sau de la Hotel nu se poate sa platesti extra :(((
    Preturile erau pt Maestre iar cele de pe booking si mai departe, in recenzii ziceau 30-45 min de gara! Bine ca am gasit pana la urma altfel cred ca renuntam la Venetia!

    Modniza 800! WOW!!! incredibil ce preturi piperate cer!

    Ana Q poti sa stii ca asta a fost oferta! Am citit si eu ca Amsterdam e scump!

    Vladimir tu esti un client pe care si l-ar dori orice hotel! Fiindca esti fidel! Eu nu am fost inca la lanturile hoteliere dar sunt convinsa ca ofera calitate si preturi acceptabile! De Ibis am auzit ca nu sunt scumpe deloc! In Casablanca treceam des pe langa el si era mereu plin de oameni!
    Care e faza cu ALiTALIA? nu am calatorit cu ei dar daca e sa merg vreau sa stiu la ce sa ma astept ... Malaev cred ca a dat faliment (not sure)

    RăspundețiȘtergere
  18. Georgiana sa stii ca o sa ma mai scriu multe despre Londra doar sa termin jurnalul de calatorie de acum :) Urata faza cu Amsterdam eu cred ca faceam urat! Nici nu stiam ca iau bani de pe card, pai cum sa ia daca nu era rezervare pe numele tau? Ayayayay urat de tot!

    Minnie mersi! Acum am cazare dar pe viitor o sa scriu sa vad ce-mi da google:)! 20 de euro suna bine!

    Apollo si eu am fost multumita de ei pana acum, dar hotelurile astea la pretul de 50-60 euro erau chiar departe si pretul prea mare pt conditii! Cred ca ceva adevar este in legatura cu preturile

    RăspundețiȘtergere
  19. Andra :) booking au si oferte last minute, chiar ok! dar trebuie sa risti prea mult! Sunt de pe o zi pe alta :(

    Milly cred ca biletele nu sunt prea scumpe nici acum :) Da in Romania pe site nu sunt asa scumpe, la receptie in schimb poate sa arda :)

    Alexandra la polul opus o prietena imi povestea ca in vara aveau ceva conferinta in Bucuresti si la receptie pretul era 350 ron pe noapte! "Din greseala" au cautat si pe booking, era 35 euro la acelasi hotel :)
    In rest da, pe orasele mici eu am vazut ca de regula nu merita Booking fiindca au putine oferte si preturi mari! Mai bine hostel sau cautat la fata locului!
    Eu in general nu caut la fata locului fiindca nu am masina si daca nu as gasi practic as dormi in gara! Ideea e ca tot din cauza asta momentan mergem pe destinatii destul de populare :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu Miha.Ela dar in ultimul timp cazarea ne-a cam dat batai de cap! Ar cam trebui sa fac vacantele in functie de asta :(((

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, daca nu iti e peste mana sa cauti denumirea hostelului din Londra, chiar te rog!

    Da, pai sa stii ca noi chiar daca avem masina, nu ne permitem nici noi sa cautam la fata locului, pentru ca pierdem timp, si na.. timpul e scurt oricum...

    Plus ca si asa risti sa nu gasesti, noi cand am ramas fara rezervare in Brela am cautat vreo 3 ore din casa in casa. Din fericire am gasit, dar era foarte full, am fost norocosi..

    RăspundețiȘtergere
  22. Pana acum am fost in sejururi sau circuite doar prin agentie de turism, nu am avut ocazia sa apelez la site-uri de genul booking.com.
    Nu zic ca e mult mai bine sa mergi pe cont propriu, dar pentru oamenii comozi s-au inventat agentiile de turism. :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand am fost in Paris am facut rezervarile printr-o agentie, iar cand mergem in Grecia, direct la studiouri, pe site-urile lor.
    Nu ne-am pacalit niciodata cu metoda direct pe site la studiouri, iar asa estimativ 5 zile la Paris = 15 zile in Thassos, cam asta a fost scorul.
    Nu zic ca m-am pacalit prin agentie, pentru ca n-am comparat cu altceva si a fost o singura data. Spor calator!

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim7:57 p.m.

    Din Ro nu am facut rezervari online. Anul asta am zburat in Spania de la Cluj si am rezervat tot prin Select Travel -agentie de turism cu sediul pe Napoca cred. Ei au fost singurii care-au avut chef si probabil dispozitie sa-mi caute mie totul sa se potriveasca pentru mai mult de 10 zile. Si hotel si zbor....
    M-a uimit lipsa de diponibilitate pe care-am gasit-o la alte agentii- la Christian Tour de exemplu care-mi pareau marii operatori pepiata locala..
    "N-avem decat 7 zile sau 14" Pai sa ti le bagi in fund domle, eu vreau 11, de ce nu cauti?
    Pai ca nu sunt zboruri
    Da uite ca la alta agentie au fost
    Pe cand operatorul de la Christian Tour vroia sa ma trimita neaparat sa var broastele testoase din Zakyntos , 7 zile la un pret astronomic

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu numai booking am folosit cand am avut nevoie de cazare si n-am avut probleme, cand am gasit un hotel pe gustul meu am cautat intotdeauna si parerile altora care au trecut pe acolo si asa mi-am fosrmat o parere. Venetia mai tot timpul e scumpa, exceptie iarna dar cazarile acolo tot timpul au fost huge dupa parerea mea, e unul dintre cele mai vizitate orase si se profita din plin. Noi am platit in jur de 88 de euro pe noapte in Mestre la 10 min de Venetia, a fost cel mai acceptabil dar l-am luat si tarziu recunosc. La fel ca si tine, am tot asteptat o oferta ceva si tot degeaba...avea mic dejun inclus, net gratuit, personalul era foarte friendly, se facea curatenie zilnic deci n-am avut nici o problema.

    Prin agentie nu am rezervat niciodata, nu prea am incredere dar anul asta am facut cerere de oferta la 2 agentii pentru insula Thassos cu gandul ca sigur o sa-mi propuna ceva avantajos..eii, pretul pe 6 nopti era aprope dublu fata de ce gasisem eu pe Booking, la acelasi hotel. Am ramas socata...deci booking e cu dus-intors zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ai cautat cazare in Mestre?sper sa gasesti cazare cat mai convenabila,Venetia,Amsterdam ,genul asta de orase mai scumpe,eu nu cred este neaparat vina celor de pe booking sau venere,uneori se gasesc si oferte mai bune la agentii,ele negociaza pentru anumite camere,poate asa se explica ofertele mai bune,rar se intampla asa:),mai ales la agentiile de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca a dat faliment ma bucur, erau niste imputiti. Alitalia este ca toata...Italia :))). Nu te poti baza pe ei, intarzie fantastic, ba li se pare si normal, nici scuze nu-si cer. Sa te fereasca dumnezeu sa ai de facut vreo conexiune dupa ei.
    Da, Ibis nu-i scump de loc. In schimb iti asigura un standard (de curatenie, de serviciu, etc). Noua ne plac. Novotel si Merkur sunt mai scump. Sofitel cred ca-i cel mai scump, dar sincer nu-i impresionant nici el.

    RăspundețiȘtergere
  28. Booking.com folosim si noi si la drept vorbind anul acesta pentru Paris nu am gasit un super pret, mi se par cam maricele pentru orice destinatie. Eu cred ca data viitoate voi folosi in premiera hostelul, ca tot "ma roade o curiozitate" :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu ma uit, de regula pe booking, venere sau hotelcombined, apoi verific pretul pe siteul hotelului. Observ, si eu, o crestere a pretului la aceste agentii, astfel ca ultimele doua cazari, de anul acesta, le-am rezolvat contactand direct proprietarul hostelului (Barcelona) si obtinand un pret mult mai mic decat pe booking, sau printr-o agentie de turism (Mirabilis Voyage din Ramnicu Valcea, merita sa-i dau numele pentru ca a fost serioasa)pentru Nisa.

    RăspundețiȘtergere
  30. eu compar.
    Adica ma uit pe booking.com, dar ma uit si pe site-ul lor ( a hotelurilor). Si noi am avut o supriza,acelasi hotel sa il gasesc ceva mai ieftin (5euro pe zi) la o agentie mica in Bucuresti. I-am intrebat de ce au mai ieftin: au zis ca au contracte cu hotelul, iar la unele hoteluri le cumpara biletele dinainte. Unele hoteluri prefera astfel sa aiba 80% din capacitate vanduta cu 1 an inainte dar mai ieftin, decat sa spere pt un 10% in plus si sa riste sa ramana neocupati.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. asa ca, piatza e larga, de noi depinde sa gasim ce vrem.

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu de cele mai multe ori, cand vad bilete de avion ieftine, inainte sa le cumpar ma uit si la preturile de pe booking. Mai ales in tari/orase in care n-am habar cam care e pretul mediu pe camera dubla/noapte.

    De cele mai multe ori m-am descurcat cu booking.com, inclusiv in Venetia unde dupa 2 luni de cautari repetate a aparut o super oferta la un hotel din Mestre, de 3 stele. A fost o alegere inspirata sa stam in Mestre, caci si mancarea era mai ieftina, oraselul linistit si cu autobuzul faceam 10 min pana in Venetia.

    Insa atunci cand booking chiar dadea rateuri (conform preferintelor si bugetului alocat) am cautat pe site-uri gen roomorama.com unde localnicii inchiriaza apartamente in regim hotelier. Asa am stat in Barcelona si Amsterdam, destul de central, la preturi mai mici ca pe booking. Iar conditiile nu se compara. Erau apartamente modern mobilate, complet utilate, foarte "cosy".

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu personal inca nu le am cu ale calatoritului, dar parca m-a prins microbul din Grecia, fiindca deja am planuri mari... Anglia, Italia, Spania si de ce nu Grecia =)) si culmea toate le-as vrea anul viitor sa vad de unde atata buget de calatorii pentru asa planuri marete.

    RăspundețiȘtergere
  35. Alice, am avut aceeasi problema cu Venezia. Am cautat si in Mestre, am rezervat ceva pana la urma, dar nu sunt foarte multumita Poti sa-mi zici, te rog, la ce hotel ti-au facut rezervare cei de la agentie? As putea sa anulez ce am rezervat pe booking daca e mai convenabila varianta ta :)

    Pentru Alexandra acum, spunea ca ar vrea ceva pentru Amsterdam, eu recomand easyHotel. Nu am stat la ei in Amsterdam, dar le-am incercat in Larnaca si in Porto si am fost foarte multumita. Imi amintesc ca la cel din Porto am vazut o reclama si pentru Amsterdam..

    RăspundețiȘtergere
  36. Mersi frumos Flori! Mi-am notat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu am apelat mereu la agentii de turism. Nu mi-am rezervat niciodata singura pentru o excursie in afara tarii. Iar cand am fost la Chisinau ne-am cazat la pensiunea unui prieten de-al tatalui meu, asa ca mergeam la sigur.

    RăspundețiȘtergere
  38. Eu zic ca aici ai gresit tu asteptandu-te la preturi mici. Venetia e scumpa, iar cazarea dezamageste si la 4 stele pe care ai dat o caruta de bani, daramite la bani mai putini - daca gasesti astfel de oferte ieftine cu calitate ok, ceea ce ma cam indoiesc.

    Eu sunt multumita de booking, merg cu ei aproape fara exceptie de 7 ani de zile si n-am avut probleme... venere nu folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mihaela pana acum nu am luat agentiile in calcul dar de acum inainte voi face totdeauna comparatii de pret inainte sa plec

    Flori Hotel Piave3* Maestre (7.4 nota de la calatori pe venere) il scot la 1000 ron 3 nopti, prin agentie a fost 700! Dar depinde si data, asa ca daca doresti, incearca sa contactezi agentia cat de repede

    RăspundețiȘtergere
  40. Ioana diferenta de pret la acelasi hotel si aceasi data e de 300 ron! atat baga venere in plus! 30% din valoarea totala! Pai nu e exagerat?

    Pato vad ca te-a prins si pe tine microbul! Bine ai venit in club :) Astept sa vad ce reusesti la anul :)

    Adriana pentru apartamente cred ca e mai ok pe mai multe zile, 7+! sau poate nu ma pricep eu :) Oricum o sa notez site-ul si o sa il iau in vedere pe viitor! Altfel ai avut noroc cu oferta pt Venetia! eu am ramas cu asteptatul :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Alexandra scuze de intarizere dar deabia am timp de toate :)

    Uita asta e hostelul de care ziceam http://www.number8ight.com e cotat la 68% prin hotelworld ceea ce e bine :) Transportul e ok, zona 3 nord-vest pe Jubilee Line! Pe gumtree zic 75 lire pe saptamana! si sa ii contactezi prin pagina de facebook!

    Ar mai fi si asta: Beds available at The Birds Nest Hostel in Deptford. Walking distance from Goldsmiths, Laban, Underground, DLR, Overground and all major bus routes. E cotat mai prost cu 54%! E in zona 3 pe DLR (valabil oyster) in sud est!

    £70pw for shared rooms (based on 2 persons sharing) inc bills.
    Also available beds at £50 and £55 pw (based on shared dorms)

    pw= pe saptamana
    Available straight away. Pay one week in advance. Call 07940 107069 between 12-6!

    RăspundețiȘtergere
  42. Arkelian da problema e ca pentru un pret ok chiar trebuie sa cauti mult :(
    Pana acum credeam ca site-urile astea gen booking au cel mai mic pret! mare deziluzie :(

    Nickro multumim de share! la ce pret ai prins in Barcelona? dar in Nice?

    Bia Hostelul e varianta buna, dar din pacate le double roome preturile sunt deseori mai mari decat la hotel :(((! La share in schimb prinzi mega preturi!

    Vladimir mda, AlItalia nu e companie low-cost din cate stiu! nasol cu intarizerile, am avut si eu parte de cateva! la city break unde conteaza fiecare ora e cel mai urat! pierzi timp pretios! de conexiuni nu mai zic! Ai dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Federova ai dreptate, depinde si de agentie foarte mult!

    Hapi din pacate multi operatori te iau de sus si nu sunt dispusi sa piarda timpul cu tine :( ceea ce in viziunea mea nu se numeste operator! agent de turism! unii uita ca ei nu sunt vanzatori, ci trebuie sa prezinte oferte :)

    Nice asa e :) dar vad ca si agentiile de turism trebuie selectate bine

    RăspundețiȘtergere
  44. Alice, mersi tare mult! Nu-i problema, nu era nicio graba! Mi-am notat! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  45. mai folosesc ebooking dar mai mult pentru bilete de avion, dar niciodata pentru hotel. In general ma duc la unul din hotelurile Accor pentru care primesc oferte speciale sau pana la 20% reducere prin cardul de fidelitate dar depinde si de perioada. Am folosit o data easytobook.com care ne-a dat o oferta excelenta pentru un hotel super in Washington. Pentru Scandinavia prefer hotelurile din lista Thon/First, tocmai s-au cumparat unul pe altul.
    Venetia este insa foarte scumpa, adica nu trebuie sa te uimeasca deloc ca nu ai gasit hoteluri ieftine, poate doar la hosteluri sau camere inchiriate sa gasesti preturi reduse, dar n-as baga mana in foc pentru conditiile oferite.

    RăspundețiȘtergere
  46. Alexandra sper sa iti foloseasca

    Kadia am avut noroc si pana la urma am gasit exact ce-mi doream :) La hostel nu ma duc cu sotul, doar cand calatoresc singura

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu-mi vine sa cred ceea ce citesc, Aliceee! Ma cam sperie perspectiva, fiindca si eu tot pe booking.com ma bazam pentru solutii ieftine.
    Iar ca o agentie sa gaseasca mai ieftin decat as gasi eu, asta mi se pare revoltator deja.
    Nu pricep de ce ar face asta.
    p.s. eu chiar am folosit hosteluri prin booking.com si au fost ok, nu am avut de ce sa ma plang. Dar preturile erau modeste, exact ceea ce cautasem.

    RăspundețiȘtergere
  48. Pentru hosteluri nu trebuie cautat pe booking,exista hostelworld,hostelbookers,hostels,au preturi mult mai bune decat pe booking sau chiar pe pagina lor,oricum trebuie cautat peste tot:).

    RăspundețiȘtergere
  49. Mihaela Dm si eu foloseam cu succes! Pana acum

    Moschino eu pt hosteluri folosesc hostelclubs sau ceva de genul (nu tin minte exact) am prins super cazare!

    RăspundețiȘtergere