Film Sneakers (Kecove) - o vara pe o plaja pustie

Saptamana 32
Sneakers - Kecove (2011)




Rezumat : Kecove este povestea unor tineri din Bulgaria care duc o viata grea si mizera in Sofia. Cand vine vara evadeaza pe o plaja pustie din apropierea orasului pentru a-si regasi echilibrul si rostul in viata. Acolo se intalnesc mai multi, se imprietenesc si isi petrec in final vara impreuna!



Pareri personale: Enervat la inceput, plictisitor si aproape intrebandu-ma de ce imi irosesc minutele pe filmul asta continui! Numai de dragul parerilor citite! Yeah vedeti conteaza si astea la ceva ... so hear I go! 
Kecove mi-a placut! Teribil! si a meritat pe deplin rabdarea mea si cele 20 de minute greoaie de la inceput! Idee, muzica, actori, ea, el, ei, plaja, valurile, aventura toate sunt de nota 10! Un film facut de bulgari care da clasa tuturor filmelor cu adolescenti din America! Un film care mi-a amintit de Vama Veche, de Corbu, de ce inseamna o plaja pustie, de hippy people, de chitara, foc de tabara si beri si muzica si beri din nou si dans! Filmul acesta a fost ca o teleportare, transpunere la mare si eu facandu-mi tot ce-mi doresc :)
Ok, finalul nu e chiar pentru mine dar a fost pretty damn good! Tinerii astia chiar stiu ce inseamna distractie! Si cand te gandesti ca marea e atat de aprope de noi imi doresc acum sa fie vara! :)
Filmul e cotat cu 6.4 pe IMDB. si zic ca merita un pic mai mult! :)






Thanks for visiting,


                      
                 Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

5 comentarii:

  1. Merita vazut chiar si numai pentru a uita ca fara ninge, ca e frig, ca trebuie sa ies o fuga la piata. Si poate pentru a vedea si compara distractiile tinerilor de azi, fata de cele pe care le-am trait eu, acum multi ani... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai stranit curiozitatea :D Poate se merita si o vizita in acet loc la vara :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a zis un prieten de el anul trecut si cu siguranta o sa-l pun si eu pe lista filmelor pe care urmeaza sa le vizionez.

    RăspundețiȘtergere
  4. pare interesant. o sa-l incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere