Pe scurt despre Sarbatori

Buna dragilor! Si bine v-am gasit din nou pe blog...

Imi cer scuze daca n-am intrat zilele trecute sa va urez Paste Fericit, 1 mai Incredibil, daca nu v-am bombardat casuta de e-mail si feedul din facebook cu urari! I was just enjoying my holiday! 

Stiti, vine o vreme cand ai nevoie de o vacanta la vacanta! Cand tot ce vrei e sa stai in varful patului si sa asculti tacerea! Sa te gandesti la toate si la nimic! Sa faci numai ce iti place! Sa te trezesti la 12 dupa-masa sau sa nici nu te culci, sa gatesti daca si cand ai chef, sa mergi impotriva curentului de 1Mai, stand acasa! 
Sa lenevesti, sa te relaxezi, sa nu mai gandesti, poate sa stai la plaja cu o carte in fata

Stiu ca pentru multi asta inseamna fiecare vacanta! Nu si pt mine ...

Nu momentan! Acum nu imi vine sa scot 1000 de euro din buzunar sa ma duc la un 5 stele All Inclusve si sa lenevesc in stil mare! desi mi-ar placea! dar sunt prea zgarcita ca sa dau banii! Prefer sa dau banii accea pe ceva mai constructiv, pe niste experiente mai profunde, mai consistente! Asa ca vacantele de maxima relaxare le iau acasa! Si cel mai bine atunci cand toata lumea e in vacanta si logic nimeni nu se asteapta la nimic de la mine!

Asa ca vacanta de 1 mai si de Paste pentru mine, a fost doar despre vacanta! Nici o Sarbatoare, nimic!

De 1 Mai am vazut vreo 3 filme! Nu fiindca n-as fi avut bani sau timp sau unde merge! Dar sincer nu am avut nici un chef! Mi-am scos vreo 30 de filme; din care am reusit sa vad mai bine de jumate in 10 zile!
De Paste au venit ai mei la mine, cu bunica, pentru prima data in noul apartament din Cj! Unde ne-am mutat acum fix 1 luna! 
Ieri a doua zi de Paste nu am asteptat nici un udator, nimic! Am mers pe Cetatuie si am jucat batminton si-am mancat o inghetata cu vedere la Cluj si apoi ne-am intors acasa si-am mai vazut 2 filme!


In ultimele 10 zile am lucrat si pe blog!

Desi voi nu vedeti asta, in sfarsit am reusit sa dau un nou format Cuprinsului, care imi place si sper sa va placa  si voua! Pentru a-l vedea Click Aici!
Am scris peste 20 de articole in draft, pentru zile negre in care nu voi avea nici un chef de stat in casa!
Am noi idei, de noi concursuri, de noi proiecte, doar vine vara! timp sa imi fac! Apropo de concursuri avem si un castigator al voucher-ului de 5 stele la Hotel Comfort Suites Predeal! E vorba de Simona, comentariul nr 9!

Asadar pt mine au fost zile pline! 
    Voi ce ati mai facut? Cum ati Sarbatorit 1 Mai, Pastele???


Daca vreti sa stiti primii ponturi despre calatorii va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

10 comentarii:

  1. Bine ai revenit!
    Ma bucur ca ai petrecut sarbatori frumoase. Uneori clar avem nevoie sa ascultam tacerea, cum zici si tu.
    N-am facut mare lucru de sarbatori, am petrecut acasa, linistiti, duminica. Toata saptamana dinainte sotul meu a lucrat, deci clar nu puteam pleca pe undeva, dar sincera sa fiu nici nu aveam in plan. Sambata am fost la un festival de mancare si vin, care se tine aici in fiecare an, la inceput de mai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu aseara m-am intors de la Ineu și ca de obicei dupa acest drum si acest gen de vacanta îmi trebuie cateva zile sa-mi revin, sa pun la loc haine si mancare si ce am mai adus de la Ineu, să îmi organizez poze si ganduri, dar mă voi apuca de treaba. A fost frumos, am prins o vreme formidabila, am stat 90% pe afara, ne-am văzut cu familiile și prietenii (pe care parca ii vedem tot mai rar) si am facut cateva drumuri bune. E atat de verde mai la vest, mult mai verde ca la Cluj, nu ma mai săturam să privesc, până și poze am făcut puține din acest motiv... Cam asta a fost, de 1 mai am fost in Cluj, dar după cum probabil ai văzut nu a fost vreme chiar frumoasa.
    Eu am stagnat complet de la 1 mai până acum și la citit și la văzut filme... Sper să recuperez :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos cuprinsul! Organizat, gasesti usor ceea ce cauti.
    Eu am tot fost plecata, m-am intors chiar pe 4, dupa-amiaza, deci n-am avut timp de pregatiri de Paste. Noroc cu parintii, ne-au ajutat ei cu de toate.

    Si pentru ca se adunase o gramada de treaba, am lucrat in zilele libere. De acasa, pentru proiectele part-time.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am observat sigla/semnatura noua a blogului de pe poze si tare mult imi place :)
    Am sarbatorit acasa si pe langa casa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit, eu inca mai astept jurnalul de la ultima calatorie, sper ca nu ai uitat de el! Imi place mai mult cuprinsul nou, e mai usor decat celalalt! Sper ca ai avut un Paste fericit si ti-ai reincarcat bateriile.
    Eu de 1 Mai am iesit la o plimabre pe malul Tamisei, a fost o zi frumoasa si calduroasa iar de Paste am fost la gratar la niste prieteni si la o plimbare prin Londra, a doua zi de Paste. Nu a fost asa de bine ca in Romania dar macar am mancat si cozonac si pasca si sarmalute, mi-am facut pofta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Secretul unei vacante reusite e sa ramai cu un sentiment placut dupa ea. Se vede clar ca tu te-ai simtit foarte bine in aceasta vacanta si ma bucur tare mult. Baietelul tau e superb.
    Eu am avut parte tot de relaxare, acasa la bunica mea, acasa la copilaria mea practic :P. Si nu cred ca puteam sa cer mai mult :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai revenit!
    Deci se mai merge la udat in zona Clujului. Ma gandesc ca poate obiceiul asta s-a incetatenit asa (si) din cauza ca dupa sarbatori ramane multa mancare si bautura.
    Stiu ca noi intotdeauna puneam bautura pe masa.Si cunoscutii nostri la fel.
    Sincer, acum sa fiu la casa mea,in Ro nu cred c-as mai pune-o din motive personale....Poate doar un pahar de vin pentru prieteni

    RăspundețiȘtergere
  8. ce mare s-a facut Kari :)
    o primavara frumoasa Aliceee !

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine-ai revenit! Si eu tot pe-acasa, ca dupa Barcelona cam sufla vant de primavara prin buzunare :)) Dar a fost frumos, am scris pe blog ce si cum. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit, Alice, imi place mult cum ai organizat cuprinsul blogului. Arata super. Eu m-am relaxat si atat. Acum am reinceput serviciu si e oarecum ok.

    RăspundețiȘtergere