London Paris NewYork (2012) - Asa se numeste filmul

Saptamana 43
London Paris NewYork (2012)



Da, chiar asa se numeste filmul London Paris NewYork si o comedie romantica care m-a bine dispus, genul de film la care m-as uita din nou numai sa il vad pe el cat e de frumos si toate imaginile cu Londra, Paris si New York!

Pe scurt povestea filmului e povestea de dragoste a lui Nichil si a Lalitei in 3 orase! Se cunosc in aeroportul din Londra si decid sa petreaca impreuna pana a doua zi cand  ea avea programat un zbor spre New York, unde urma sa studieze! In Londra petrec pe malul Tamisei, prin pub-uri, merg sa vizeteze Big Ban, intra in biserici, se plimba pe Milenium Bridge, beau un vin rosu intr-o barca din Little Venice, admira Londra din Greenwich etcc!
La final desi el ii promite ca va merge la ea in New York, dupa 6 luni, nu merge asa ca urmatoarea intalnire se petrece la Paris, dupa 2 ani cand el afla ca ea e la Paris cu studii pt un semestru la Sorbona! 
Se intalnesc, se plimba pe malul Senei, merg la Montmartre pe urmele lui Amelie, din filmul cu accelasi nume, ea chiar e tunsa in stilul ei! Petrec o noapte de vis impreuna dupa care a doua zi se petrece ceva neasteptat si  ea il paraseste fiind profund ranita!
A treia intalnire e dupa inca cativa ani, cand el ajunge director de film asa cum isi doreste, se realizeaza si decide sa o caute din nou! De data asta la New-York! La intalnire Lalita ii spune ca urmeaza sa se marite, iar finalul e exact asa cum va imaginati!

Deci nu are o poveste fantastica dar e un film cu si despre calatorii! Un film prin care sa calatoresti, un film care in mine a trezit multe emotii la vederea unor locuri pe care le-am vazut si eu! Si mai ales e o comedie la care am ras bine inca de la inceput! Asa ca daca va plac calatoriile si filmele trebuie sa il vedeti!

Online  --- copy -paste the link http://www.youtube.com/watch?v=tsRSq3uhE_w

Cateva cadre din film (din pacate nu am gasit prea multe dar va asigur ca o sa va placa)







Thanks for visiting,

                      
Click aici pentru a vedea mai multe: FILME CU CALATORII







Daca vreti sa stiti primii ponturi despre calatorii va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

6 comentarii:

  1. Uite ca filmul asta nu il stiam. O sa mi-l iau si eu zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte convingatoare prezentarea ta, cat si imaginile. :) Pare un film tare interesant mai ales ca eu nu am calatorit in niciunul din cele trei orase din titlu. Multumim de recomandare, Alice. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi am scris si pe pe blog despre "Midnight in Paris"(presupun ca tu l-ai vizionat deja) si mi s-a deschis apetitul pentru vizionat filme in care descoperim orase, in care putem sa calatorim prin ele din fata monitorului. Multumim de recomandare, Alice!

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa-l caut și eu!

    Am si eu o poza la Mur de je T'aime exact ca tipul asta de mai sus :)))) LOL!

    RăspundețiȘtergere