Cea mai ieftina cazare in Sevilla - Pensiunea Vergara

In primul rand vreau sa va spun ca  Sevilla m-a uimit cu niste preturi extrem de prietenoase! Daca pana acum dadeam 10 euro pe un pat intr-un hostel cu minim 3 persoane in camera in Sevilla am gasit cazare in centrul istoric Santa Cruz la 15 euro pe noapte in camera single (e ceva diferenta nu?)

Pensiunea Vergara fiindca despre ea e vorba, e o fosta casa in stil tipic andaluz, din secolul XV transformata intr-o pensiune frumoasa pentru turistii mai putin pretentiosi care vor sa traiasca in spiritul locului, in centrul istoric  :)

Camera mea single era mica dar foarte colorata si luminoasa! Aveam un geam dublu imens care imi lumina ziua si ma trezeam incarcata de energie in fiecare dimineata! Patul confortabil, cu veioza, prize, dulap, cuier tot ce trebuie! Cu incalzirea am stat mai prost, am fost in februarie si desi aveam un calorifer electric pe care il porneam de cum ajungeam seara acasa, dimineata pe la 4-5 era cam frig! Nu stiu daca problema era in toata pensiunea sau doar in camera mea care era la mansarda cu 3 pereti afara!
Insa totul a compensat cu net wifi care ma asteptam sa nu mearga sau sa mearga prost fiindca pensiunea era full, plina de grupuri! Dar a facut fata cu bine :)


Asa arata o camera Dubla


Pensiunea e foarte draguta, din afara o usa mica, o fatada simpla nu prea zic multe! Inauntru veti avea surpriza unei case in stil riad, cu incaperi destinate turistilor, cu carti, reviste, tv, dvd-uri puse la dispozitie etc! Camerele sunt dispuse pe mai multe etaje, single, duble, triple! Baile sunt la comun, 3 la numar, fiecare cu cabina de dus! Sunt mari si foarte curate fiindca este femeie interna ce are grija de asta day and night!
Detalii sunt cele care mi-au placut cu adevarat, un sevralet uitat pe coridor, zeci de plante, ghivece de flori imense din ceramica colorate, e o pensiune cu caracter cum s-ar zice :) Iar personalul (2 tineri la 30 de ani, o fata si un baiat lucreaza in ture) amandoi foarte frumosi si sociaili. Mi-au oferit harta cu toate obiectivele notate, am discutat despre Sevilla, securitatea in oras, etcc!

  

Locatia e excelenta, la nici 5 minute de Catedrala pe aleile pietruite din Santa Cruz printre magazine, baruri si restaurante deschise zi si noapte, o zona animata a Sevilliei dar in accelasi timp foarte linistita! Nu se tin petreceri, lumea nu sta noaptea pe strada, e ok!



😍 Apreciez comentariile voastre pe blog  😍

» Urmeaza sa calatoresti in Andaluzia? Citeste tot jurnalul meu de calatorie 




7 comentarii:

  1. Monika8:24 p.m.

    Spune-mi unde le gasesti tot timpul? noi niciodata nu dam sub 50 de euro si uneori nu primim nici macar camera decenta cum are pensiunea asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place interiorul, decent, curat. Nu mai zic de pretul foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pretul este excelent, iar pensiunea pitoreasca, in spiritul locului. Cred ca nu puteai gasi ceva mai potrivit si mie mi-ar placea sa ma cazez intr-un loc atat de ieftin, dragut si strategic plasat. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte draguta amenajarea interioara
    De pret nu mai zic....

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine. Iar pretul....pretul e mai mult decat excelent! In plus e amplasata si bine din cate spui...

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor multumesc pt vizita si comentarii! Sper sa folositi pont-ul cand veti merge in Sevilla :)

    Monika depinde de destinatie si de moment
    Asta am gasit-o pe Booking.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Pretul e mai mult decat decent si arata impecabil, as indrazni sa spun! Merita notat pontul sau chiar impartasit si altor persoane.

    RăspundețiȘtergere