Film Love is all you need - o nunta perfecta in Italia

Saptamana 48
Love is all you need (2011)

film-italia-calatorii

Dupa cum v-am spus in circuitul din Austria mi-a pus cu mine un stick plin de filme pe care le-am savurat rand pe rand, cate 1 in fiecare zi! Dintre toate, de departe cel mai mult mi-a placut filmul "Love is all you need"! Nu pot sa zic ca e un film de calatorie insa e un film pentru pasionatii de calatorii, cei care iubesc Italia in special! cred ca o sa va placa foarte tare :)

Foarte Pe scurt: Amandoi zboara spre Italia pentru o nunta/ fiul lui/ fiinca ei/ urmeaza sa se casatoreasca/ la Vila lui intr-un conac italian cu priveliste spre Sorrento! O dubla poveste de dragoste, una prea tanara si prea nepregatita, iar cealalta prea matura si prea complicata!

Ce mi-a placut la filmul  "LOVE IS ALL YOU NEED"

  • Directorul de film a fost Sussane Bier - care a si castigat un Oscar in 2011/ iar in rol principal  Pierce Brosnan  si Trine Dyrholm! Amandoi joaca formidabil
  •  Peisajele absolut superbe cu Coasta Amalfi si Sorrento! Acea casa veche, un conac care seamna putin cu cel din "Under the tuscan sun" pe care il renoveaza si  in care organizeaza o nunta de basm! Gradina, plaja secreta, privelistile si livada de lamai sunt superbe!
  • E un film pentru adulti, cu realitatile dure ale vietii! Chiar inainte ca ei doi sa se intalneasca la aeroport, in drum spre nunta copiilor ei, ea afla ca are Cancer la San si nu doar atat dar il gaseste pe sotul ei cu o pustoaica in timp ce ea trebuie sa ia decizii in privinta sanilor ei!
  • Nesimtire si mai mare sotul se prezinta la nunta cu amanta! 
  • Cu toate astea mi-a placut faptul ca povestea nu este despre boala, nici despre frustrarile si probleme unei casnicii ci despre optimism si bucuria de ati trai viata!

Scene din film 

Love-is-all-you-need-film-nunta

Love-is-all-you-need-film-italia-vin

port-Insula-capri-coasta-amalfi
Love-is-all-you-need-film-casa-italia-conac

film-coasta-amalfi-sorrento-napoli
Livada-cu-lamai

FILMUL IL PUTETI VEDEA ONLINE --> AICI
CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

12 comentarii:

  1. Cred ca o sa-mi placa filmul asta, m-au convins imaginile postate, dar si randurile tale. :) Mai ales ca eu iubesc regiunile de coasta, Coasta Dalmata si Amalfitana numarandu-se printre favorite. :D
    Am citit si pe precedentul articol si vroiam sa te intreb, cum de ai ales sa vizionezi filme in loc sa te uiti pe geam si sa admiri peisajele fascinante care se vedeau din autocar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nice mare parte din drum e pe Autrostrada! Doar zilele 3 si 4 sunt prin munti si sunt panoramice :) Dar si atunci ma mai uitam la un film, peisajul il vedeam in celelalte 8 ore :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar carti de calatorii? Precum cea a lui Saramago - Calatorie prin Portugalia. Ce ne recomanzi? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina am citit si carti! Recomand "Joy" sigur o stii din editura All si "Poveste de dragoste Africana"! O alta carte buna "In mare sunt crocodili"!Promit sa mai scriu si despre carti pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  5. gettutza4:13 p.m.

    Bun filmul, tocmai l-am văzut, mulțumesc Alicee.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pare un film dragut menit sa te relaxeze in week-end. O sa il trec pe lista mea de filme.
    Multumim de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur Gettutza mersi si eu de feedback

    Ana Q sa imi spui daca ti-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am vazut de 2 ori si cred ca o sa-mi mai fac timp sa-l mai vad odata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Laurentiu, chiar asa mult iti place???

    RăspundețiȘtergere
  10. ...și eu l-am văzut de două ori în aceeași zi, cel mult în două că l-am văzut noaptea. Merită pentru peisaje, subiect, actori...
    Mulțumesc pentru recomandare, Aliceee!

    RăspundețiȘtergere
  11. Corina mersi ca mi-am scris, ma bucur ca ti-a placut!

    RăspundețiȘtergere