Alice,
Îți atașez aici lista cu filme în ideea să nu stricăm surpriza cititoriilor tăi.
Am constatat că filmele cu care vroiam să fac o listă le aveam puse într-un teanc separat, așa că mi-a fost ușor să întocmesc lista pentru tine.
Dacă îți dorești unu sau mai multe filme din lista trimisă te rog frumos să îmi dai o adresă unde pot să îți trimit un dvd prin poștă sau curier.
Dacă pot să fac ceva pentru tine cu cea mai mare plăcere. 
Așa întorc și eu puțin din marele tău efort cu care ai construit blogul și de unde m-am informat pentru vacanța de la Cinque Terre.

Cu prietenie,
Corina

------------------------- 

BZ
Multumim pentru tips&tricks si mai ales pentru timpul/efortul de a le impartasii si altora. Vom vizita o saptamana Londra asa ca informatiile ne vor fi de mare ajutor.

------------------------- 
Absolut superba pagina de Facebook si blogul...le-am descoperit in seara aceasta si nu ma satur de citit. Multumesc! Cecilia Paval

-------------------------
 
Buna Alice! Iti citesc blogul de cateva luni bune. Imi place foarte mult cum scrii, iar pozele sunt divine. Cand mi-am pregatit concediul in Paris, "te-am avut ca ghid" si am adaugat Provins si Creperie Genia pe lista locurilor pe care vreau sa le vad. Provins mi-a placut la nebunie, iar creperia nu stiam cum sa o gasesc, pana cand ...plictisita sa o mai caut m-am asezat la o coada...intamplarea a facut sa fie fix coada la clatitaria respectiva ;))) Era un domn care facea clatite, de parca era magician. Chiar asa i-am zis si lui ;)) Multumesc frumos pentru informatiile postate. Nici eu nu am mai auzit de oraselul asta, dar ma faci curioasa si ....daca ajung in Spania, o sa il bifez si eu . Zi faina! Andreea  Stan


-------------------------

Cami
Ma indoiesc ca o sa imi gasesc cuvintele acum din cauza surprizei si a emotiei. woww Multumesc din suflet. Intr-adevar, am citit pe nerasuflate jurnalul de calatorii. Am descoperit Enciclopedia Calatorului Independent cu putin timp inainte de a pleca spre Maroc, cand mi-a fost recomandat blogul de catre o colega de birou, cu o bogata experienta in ale calatoriei. M-a inspirat, m-a ajutat, m-am transpus in multe dintre situatiile descrise si cel mai important, m-a transformat intr-un fidel cititor. Mai ales ca de multe ori mi se intampla parca sa imi citesc propriile ganduri sau sa impartasesc principii, idei, trairi …. Multumesc inca odata 

------------------------- 


VA MULTUMESC DE 1 000 000 DE ORI!
Thanks for visiting,

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)