FILM Ishkq in Paris - romanta intr-o escala la Paris

Saptamana 68
Ishkq in Paris (2013) 

film-calatorie-ishkq-in-paris-poster

Pe vremea cand am vazut super filmul Paris-London-New York  am  descoperit si filmul Ishkq in Paris care urma sa fie lansat asa ca am spionat sa vad cand apare online. Si l-am vazut aseara.  E super. Tot din categoria bollywood dar more about Paris!

In Ishkq in Paris este vorba despre o escala la Paris! 2 straini, o singura noapte, cel mai romantic oras din lume - PARIS. EL se intoarce din Roma la Londra cu trenul avand o noapte "escala" la Paris! In tren o intalneste pe Ea care tocmai se intoarce dintr-un city break la Roma! Intra in vorba, afla cate ceva despre viata celuilalt apoi isi propun sa petreaca noaptea impreuna! Isi dau intalnire la ora 8 la Turnul Eiffel si atunci incepe aventura. Cumpara un zar de petrecere pe care sunt trecute - Dinner/Party/Sex/ Drinks etc! Pe fiecare din cele 6 fete ale zarului este o provocare!Astfel "calatoria" devine mult mai interesanta!
Alaturi de ei vedem tot Parisul, tot filmul e foarte scenic view! Nu cred ca le-a scapat nici un obiectiv turistic! Un film romantic, de distractie si aventura intr-o calatorie la Paris! Noaptea se termina si ei isi urmeaza cursul vietii! Insa nu vor uita niciodata acea noapte care la final ii readuce impreuna! 

Ca si actiune este un film cam slabut, ma asteptam la mai mult pt anul 2013, seamana oarecum cu filmul Before Sunset dar ca si inspiratie si chef de calatorie te activeaza 100%!  E primul film in care am vazut Parisul luminat de Craciun si chiar mai mult, Parisul in toate anotimpurile sale!  Nu este neaparat un "french movie" insa au incercat sa integreze cat mai multe elemente frantuzesti cu stilul bollywood! Actorii au jucat excelent!Dupa ce vezi acest film chiar iti doresti sa iti faci bagajele si sa mergi de Craciun la Paris!


film-calatorie-ishkq-in-paris

film-calatorie-ishkq-in-paris2

film-calatorie-ishkq-in-paris3

film-calatorie-ishkq-in-paris4


film-calatorie-ishkq-in-paris5

film-calatorie-ishkq-in-paris6

CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Weekendul viitor va astept cu un nou film de calatorie!
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

6 comentarii:

  1. L-am pus pe listă. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare chiar foarte dragut filmul din scenele expuse mai sus. Sper sa nu uit de el si sa-l vad si eu (cam stau destul de prost cu titlurile de filme). Imi plac filmele de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut trailerul, mi-a placut si acum l-am gasit si subtitrat pe net. Abia astept sa-l vizionez. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. daca as avea timp...:)...totusi il pun pe lista!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am văzut. E super!
    http://www.youtube.com/watch?v=HS8Imc-j074

    RăspundețiȘtergere