FILM Bachna Ae Haseeno - calatorie in jurul lumii

Saptamana 70
Film Bachna Ae Haseeno (2008)


Fara sa exagerez filmul Bachna Ae Haseeno e cel mai bun film de calatorie ce l-am vazut in 2013. In primul rand fiindca e plin de calatorii si locatii exceptionale, in al doilea rand fiindca este un film romantic dar nu e siropos si in al treilea rand fiindca e lung asa ca chiar ajungi sa te simti in vacanta pentru 2 ore jumatate si e extrem de complex.

Filmul este despre Raj (Ranbir Kapoor)si cele 3 iubiri din viata lui. 

Prima este Mahi, pe care o intalneste in timpul unei excursii prin Eurorail in Elvetia. El e cu prietenii, ea e cu prietenele si familia. Ii place de el de la prima vedere fiindca seamana cu unul din actorii ei preferati. A doua zi trebuiau sa plece spre alta destinatie insa ea pierde trenul si el cand vede ca a ramas pe peron coboara din tren si fuge la ea. Inchireaza un scooter si strabat Elvetia impreuna urmand sa se intalneasca cu prietenii si familia la destinatie. Mahi este draguta, inocenta, romantica si crede ca Raj e marea ei dragoste insa curand afla ca de fapt pentru el ea e doar un trofeu cu care se lauda prietenilor.
Prin ei vedem Elvetia, frumusetaa Alpilor si a statiunilor de munte, ciocolateriile, sporturile de iarna etc.





O data ajuns in India inchireaza un apartament si astfel o cunoaste pe Radhika, vecina lui super sexy si desteapta care asculta muzica prea tare. Asa ca intr-o zi merge sa se planga insa cand o vede, ii trec rapid supararile. Pana la urma au o relatie, ea e extrem de frumoasa insa relatia lor nu merge bine fiindca ea e prea matura si el prea adolescent. Ea se gandeste la casatorie iar el crede despre ea ca e o femeie moderna care nu viseaza la asa ceva. Cand afla ca trebuie sa se mute cu job-ul in Australia incep problemele fiindca ea vrea sa mearga cu el, iar el vrea sa se desparta. Ea vorbeste despre casatorie inainte ca el sa o fi cerut-o si totul ia o intorsatura nefoavorabila pentru el in momentul cand parintii si toata lumea pregatesc nunta. El incearca sa ii spuna in nenumarate randuri intentiile lui de a se desparti insa nu reuseste asa ca in final o paraseste in ziua nuntii.
Peste ani se va intoarce la ea sa ii ceara iertare dar va fi prea tarziu. Ea devine o mare vedeta, se muta in Italia, pe Insula Capri asa ca prin ei vedem multe scene din India, cultura de acolo, cum gandesc femeile dar si mamele si societatea si apoi viata luxoasa pe Insula Capri.







A treia femeie este Depika, taximetrista in Australia. O tanara frumoasa, ambitioasa si foarte independenta de care Raj se indragosteste la prima vedere. Intai sunt prieteni apoi povestea lor de dragoste evolueaza si ajung sa aiba o relatie. Raj acum castiga foarte bine asa ca isi permite vacante si duce o viata de lux. O plimba pe Depika prin Venetia, Puglia si Grecia in vacante romantice, de vis. Cand se intorc din calatorie o cere de nevasta intr-un cadru extrem de frumos, plin de lumanari insa ea il refuza!
Alaturi de ei vedem Australia, Sidney in special dar si Venetia, casutele Trulli din Puglia si insulele Grecesti!








Cand Raj e refuzat se gandeste la celelalte 2 relatii si cum si-a batut joc de fete si se gandeste ca trebuie sa le ceara iertare. Prima data se intoarce in India unde cu greu o gaseste pe Mahi care acum e casatorita si are un baiat si apoi merge in Italia la Radhika care acum e mare vedeta si traieste intr-o vila de lux pe Insula Capri. Amandoua au suferit foarte mult dupa despartirea de el dar il iarta. O data iertat, se intoarce in Australia unde se impaca cu Depika ... si traiesc fericiti pana la adanci batraneti :))) Mie mi-a placut filmul Bachna Ae Haseeno la nebunie sper sa va placa si voua!


Un film asemanator este -->

Film- You will not live twice (toata Spania)




CLICK  PENTRU MAI MULTE --> FILME CU CALATORII


Weekendul viitor va astept cu un nou film de calatorie!
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)


3 comentarii:

  1. Alice, ai un stil uimitor de a descrie un film, e imposibil sa nu ne dorim sa-l vedem in urma citirii recenziei tale. :) Prin cate locuri fascinante ne poarta filmul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim9:35 a.m.

    Alice, citesc cu mare placere tot .Dar nu stiu unde gasesc filmul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim l-am scos prin torrent! de aici http://thepiratebay.pe/torrent/6571191/

    RăspundețiȘtergere