Film Last Holiday - vacanta de milioane in Praga

Saptamana 72
Last Holiday (2006)

last-holiday-film


Sa stiti ca am cautat mult un film de calatorie de vazut in preajma Sarbatorilor. Si in sfarsit am gasit. Filmul Last Holiday este exact despre perioada asta, o vacanta ce incepe de Craciun si se termina dupa noaptea de Revelion.

Filmul incepe cu Georgia (Queen Latifah) care lucreaza intr-un magazin cu articole pentru casa, ea fiind vanzatoare pe departamentul de vase. Traieste o viata obisnuita, iubeste sa gateasca si tine un jurnal cu visele ei pe care il numeste "Posibilitati" un fel de lista tip Bucket List. Visele ei tin de calatorii, de mancaruri fine in special cele gatite de bucatarul Didie, se vede casatorita cu Sean (un coleg de munca) etc. Intr-o zi pica la locul de munca si din cauza unui cucui ajunge la spital unde ii dau o veste teribila! Are o tumoare fatala si mai are de trait in medie 3 saptamani. Cand aude o prinde disperarea ca nu a realizat nimic in viata  din ce si-a dorit, asa ca decide sa isi cheltuie toti banii intr-un stil elegant facand tot ce a visat.
Renunta la slujba, isi scoate toti banii din banca si pleaca de Craciun in regiunea Karlovy Vary din Cehia unde se cazeaza la unul din cele mai scumpe hoteluri si mananca cele mai scumpe feluri de mancare chiar de la bucatarul ei favorit, Didie. Practica sporturi de iarna si sporturi extreme, se bucura de toate facilitatile de la SPA, se imprieteneste cu tot personalul hotelului si chiar cu turistii. In noaptea de Revelion gateste alaturi de Didie o masa festiva de lux si apoi primeste cadou o veste care are sa-i schimbe viata!

Last Holiday este un film pe cinste! Queen Latifah demonstreaza din nou ca e o profesionista, joaca impecabil, filmul e o comedie buna la care chiar am ras de multe ori, iar din punct de vedere a calatoriei si a aventurii este un film care o sa va dea energie si ganduri pozitive pentru anul care vine! Mi-a placut si decorul luxos, povestea usor misterioasa si finalul fericit (evident) :))!
Pentru perioada asta va mai recomand sa vedeti si ->  filmul The Holiday si de asemenea ->  filmul Chalet Girl!


last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film

last-holiday-film


Thanks for visiting,
                      
         Click aici pentru a vedea mai multe--> FILME CU CALATORII

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

4 comentarii:

  1. Multumesc, Alice! Chiar aveam nevoie de recomandari de filme frumoase pentru perioada asta :)
    Iti doresc sarbatori fericite langa cei dragi si un 2014 care sa vina cu bucurii si sa iti fie bun si frumos in toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am nevoie de recomandari pentru filme in perioada asta, voi petrece sper cateva zile cu ....un copil dulce. 9-11 anisori, mi-ai recomanda ceva funny si instructiv, poate chiar legat de calatorii? Tu la ce te-ai uita?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Iuliana si eu iti doresc un an bogat si plin de impliniri!

    Hapi pentru 9-11 ani iti recomand THE Croods este legat de calatorii, e nou din 2013, grafica SUPERBA, amuzant si poate fi vazut si de adulti

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi mult de recomandare, Alice! Mi-a placut tare mult filmul, mai ales ca actiunea se desfasoara intr-un loc in care as vrea sa ajung si eu. La Praga am fost de 3 ori, insa n-am avut ocazia pana acum sa vizitez Carlovy Vary.

    RăspundețiȘtergere