Film Bitch Hug - vacanta de vara perfecta in Suedia

Saptamana 92
Film Bitch Hug (2013)

film-beach-hug-suedia
Trebuie sa recunosc ca filmele nordice nu sunt printre preferatele mele, poate datorita modului rece, usor agresiv, libertin in care sunt prezentate. In accelasi stil a inceput si Bitch Hug (cred ca e o trasatura generala a nordicilor) dar pe parcurs a devenit din ce in ce mai sensibil, la final ajungand sa scoata chiar si o lacrima de la mine. Subiectul e unul interesant (cel putin nou) iar peisajele ametitoare. Un film care o sa te duca cu gandul la vacanta de vara, la perioada in care mergeai la bunici, la toate iesirile in natura fiindca Suedia  exceleaza in peisaje rurale de vis!

Filmul se bazeaza pe jurnalul cu vise pe care Karen il scrie inca de mica un fel de Bucket List cu 1000 de vise de implinit intr-o viata! In fruntea listei fiind visul ei Number 1 e  sa  ajunga la New York, iar acum se afla foarte aproape de al implini fiindca a fost acceptata sa  scrie o rubrica intr-o revista de top, despre noua ei viata acolo. Deabia asteapta sa lase in urma scoala si cursurile plictisitoare, iubitul copilaros, sora manipulatoare si prietenii laudarosi. Viseaza cu ochii deschisi la  noua ei viata la New York si numara orele pana la decolare. 
E ultima zi, petrecerea absolvirii, bea bere dupa bere si shot dupa shot iar dimineata o prinde in compania unei fete, Andrea, care se ofera sa se uite la un film cu ea sa fie sigura ca nu o sa adoarma si va pinde avionul. Intamplarea face ca adorm amandoua iar Karen pierde avionul asa ca fiind pusa in situatia jenanta de a se intoarce acasa, prefera sa-i propuna Andreei sa o lase sa stea la ea cateva zile pana se rezolva problema si pleaca la New York. Desi nu o cunoaste, dar fiind plina de remuscare Andrea accepta fara sa stie ca vor ajunge in final cele mai bune prietene si asta va fi cea mai distractiva vacanta de vara ever!
Karen scrie revista ca si cum ar fi la New York (inventand totul) iar zilele le petrece in compania lui Andrea bifand alte dorinte din BucketList! Zilnic fac ceva nou si interesant, cu ocazia asta invata sa inoate, serile fug, fac plimbari pe jos sau cu bicicleta lasandu-ne sa pasim in cele mai salbatice locuri ale Suediei.

Mi-a placut filmul fiindca ne dezvaluie multe despre stilul de viata suedez, despre pasiunea pentru scris a lui Karen, aventurile si fazele prieteniei dintre ea si Andrea. Mi-au placut la nebunie cadrele, dar si momentele in care Karen vorbeste despre gandurile si ideile ei si la final articolul publicat bazat pe ele. E ca o bloggarita in final, care face live blogging de pe acoperisul unei case din mijlocul naturii, in Suedia!

Daca aveti un vis de calatorie imens sau o pasiune pentru scris cu siguranta o sa iubiti filmul acesta! 

Filmul il puteti downloda gratuit de aici -> http://dl.free.fr/niyDVPvaJ  (click valider et telecharger le fichier).


L-ati vazut? V-a placut?

Click aici pentru a vedea mai multe ->FILME CU CALATORII
 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)
 

4 comentarii:

  1. Pare a fi promitator , il voi cauta , sper sa-l gasesc .

    RăspundețiȘtergere
  2. Alicee, eu am o problema cu newsletterul. Sunt abonat si primesc un email imediat cum apare un articol nou pe blog. Problema este ca, de cand ai scris articolul cu Am devenit un turist responsabil, acest titlu imi apare la fiecare newsletter si nu denumirea corecta a fiecarui articol. De exemplu azi , titlul newsletterului, in loc de Filmul Bitch Hug, este cum am devenit un turism responsabil. Nu e cine stie ce mare problema, dar poate reusesti sa faci ceva in aceasta privinta, parca as dori sa am in email titlurile corecte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nikcro fiindca nu sunt in tara nu am acces la Feedburner dar voi remedia problema.

      Ștergere