Am plecat in vacanta

Vestea buna e ca ma aflu in Bucuresti si urmeaza sa pornesc in circuitul despre care am scris zilele trecute. Vestea proasta e ca desi am ales Croatia dupa ce toti mi-ati scris ce tara frumoasa este, m-am trezit prea tarziu si nu am mai prins loc. Asa se intampla cand aplici pe final, la spartul targului, mergi unde se mai poate. Norocul meu e ca totusi am prins ultimul circuit spre Turcia si chiar ma bucur fiindca port Orientul in suflet (dupa lungile vacante in Maroc) si sunt foarte curioasa cum va fi Turcia si daca va reusi sa ma cucereasca. 

aliceee-bucuresti


Cu ocazia acestei vacante, ma bucur sa imi implinesc si un vis mai vechi, sa reusesc sa fac turism in Capitala. Ce pot sa va spun pana acum e ca Bucurestiul e un oras superb care mi-a intrat in suflet in special datorita oamenilor pe care i-am intalnit aici, ca Muzeul Satului e mult mai mic decat ma asteptam, ca Hotel Capitol imi face sederea mai placuta in special fiindca se afla pe Calea Victoriei ( in buricul targului) dar si fiindca am o camera cu o priveliste superba spre bulevard, ca taxi-ul costa doar 1,39 lei/km (wow), ca nu am vazut pana acum nici un caine comunitar si ca Centrul Vechi e unul din cele mai animate din cate am vazut in viata mea! 

Pana acum am pornit cu dreptul in aceasta vacanta si asta ma bucura enorm! Dupa circuitul din Turcia voi reveni in Bucuresti, cand sper sa reusesc sa mai fac o plimbare in parc si sa ajung la ``Caru cu Bere`` (un local la care visez de foarte mult timp).

Thanks for visiting,


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

14 comentarii:

  1. Iti doresc vacanta placuta si sa vii cu tolba plina de povesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai grija ca in Istanbul sunt multi tepari, cu precadere in Marele Bazar. Apa pe strazi e scumpa dar mancarea e ieftina, mai ales kebap si alte specialitati din astea. Pe langa Istanbul ce mai include circuitul? Noi am fost intr-un city break de 4 nopti in Istanbul dar ne-ar placea sa vedem mai multe orase si locuri din Turcia. Am incercat sa mergem in Cappadocia, vroiam sa zburam cu balonul dar ne-au cerut 250 euro pentru o excursie de 1 noapte din Istanbul si ni s-a parut exagerat. Am renuntat, oricum timpul era limitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur mult de tot ca ti-a intrat orasul meu natal la suflet, mai ales datorita oamenilor intalniti aici. :D Hehe! :P
    Asta e chiar declaratia zilei. :) :D Nu ma asteptam. :)
    Te invidiez pentru Cappadocia e locul din Turcia, alaturi de Pamukkale, pe care visez de ceva timp sa-l vad. O vacanta frumoasa iti doresc, Alice. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Vacanță plăcută!
    Te aștept cu povești și poate cu o întâlnire la Caru' cu Bere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vacanta placuta iti doresc, sa te intorci cu bine si cu multe povesti ;)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei, ce poză frumoasă de la Mănăstirea Stavropoleos! Ne pare bine că îţi place Centrul Vechi, chiar a devenit un pol interesant al oraşului. Excursie plăcută să ai şi cred că îţi va plăcea şi Turcia. Te-ai pregătit pentru atmosferă, scriind acele poezii de articole despre Maroc. Încă o dată, excursie cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un tur prin Turcia suna tare bine! Abia astept sa ne povestesti traseul! Cappadocia si Istanbul sunt pe lista ? Eu tare mult as vrea sa merg in acele locuri...vacanta placuta!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vacanta placuta, desi simt ca te invidiez putin :P:P De fapt, ii invidiez pe toti cei care merg in vacanta cand eu lucrez :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Drum bun sa ai Alice, o sa te urmaresc de cate ori imi permite timpul!
    Distractie placuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Vacanta placuta, ma bucur ca te-a incantat Bucuresti si sa vezi tot ceea ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Daca ajungi in Istanbul sa urci si in turnul Mall-ului Sapphire, privelistea de sus este superba. Mai merita vizitat si parculetul Miniaturk, cu obiective turistice din Turcia si nu numai in miniatura. Vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. vacanta placuta, eu n-am mai fost in Bucuresti din vara anului trecut, cred ca ar fi cazul sa-l mai vizitezi si eu o data, pentru fetitele dulci... si pentru noptile din Centrul Vechi :D, fireste sa ma revad cu prietenii. Femei frumoase prin Bucuresti, adunate din toate colturile Moldovei :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Bucurestiul e frumos sa il vizitezi, in special in weekend. Sa locuiesti aici si sa stai in trafic 2 ore pe zi nu e chiar frumos. Poluare cat doresti, aglomeratie....Repet, turist sa fii si sa poti pleca atunci cand te saturi.

    RăspundețiȘtergere