Cel mai bun All you can Eat din Barcelona din cele 3 incercate

Am fost la Barcelona de doua ori si de fiecare data am intrat intr-un restaurant All You Can Eat. De ce sa mergeti acolo? Fiindca ai siguranta ca o data ce ai dat 10 euro la un All You can Eat o sa iesi castigat fiindca e imposibil sa nu gasesti un preparat ce sa nu iti placa. Iar eu, calator cu buget redus am obiceiul de a manca dimineata la hotel/hostel/pensiune (in functie de unde stau) si apoi o data la un astfel de restaurant. Astfel stiu sigur ca imi acopar aportul caloric dar mai ales nutritiv fiindca astfel de localuri au numeroase salate si fructe din care sa alegi! Acum sa nu credeti ca mananc doar la "All you can Eat", incerc si restaurante unde au preparate traditionale si unde nu ma zgarcesc dar nu imi permit sa fac zilnic asta. Mai ales intr-o vacanta de 10-15 zile, va dati seama ca as falimenta.

all-you-can-eat-barcelona-impresii

La Barcelona mi-ati recomandat 2 restaurante All You Can Eat si anume "La Vaca Paca" si "Lactuca". Le-am incercat pe ambele dar nici unul nu s-a ridicat la pretentiile mele! Cu toate astea am gasit un al treilea de care m-am indragostit fiindca au preparate de calitate, fructe de mare la discretie (iar eu iubesc fructele de mare) deserturi delicioase si multa mancare gatita.  Dar sa va spun cateva cuvinte despre fiecare.


Restaurant All you can Eat "La Vaca Paca" se afla pe Passaig de Gracia foarte aproape de Casa Batllo. Sa fiu sincera nu am mancat nimic aici fiindca nu mi-a placut nimic. Am fost surprinsa sa vad ca nici macar paella nu aveau doar 1 fel de paste, vreo 5 feluri de salate, cartofi prajiti si pui la tava. La desert doar pepene rosu sau ingheta la dozator! Mancarea mai saraca decat la cantinele din Romania dar intr-un decor mai luxos. Rafturi mai moderne. Tearasa draguta chiar pe bulevard, etc
Nu mi-a placut nici personalul, cand am spus ca noi nu vom manca doar barbatii, au insistat de 3 ori ca nu avem voie nici macar sa gustam de la ei! WTF? De fiecare data veneau pe la masa noastra sa "verifice" ca nu ne  atingem de nimic. Serios?! E clar ca daca ne placea si ne era foame mancam, ca doar nu aratam ca ultimele turiste venite din capatul lumii si fara bani! In fine, m-am simtit ca si cum eram cu bodyguardul la terasa.

Apoi la All you can Eat "Lactuca" a fost altceva. Fiinca am trecut de mai multe ori pe langa el fiind in drumul nostru de la Apartament la statia de metrou Sagrada Familia intr-o zi am intrat. (Se afla chiar langa biserica si statie de metrou).
Si bine am facut fiindca macar aici ai de unde alege. Salate cat cuprinde (adica vreo 30 de feluri de legume pe care poti sa le amesteci cum vrei dar si salate gata preparate) numeroase sortimente de paste (cu sos picant, bolognese, milanese, cu sos de cascaval) pizza de vreo 3 feluri, cartofi prajiti, orez si o paella cam saraca (fiinca toata lumea pescuia fructele de mare de cum o serveau). La desert mousse de cocos, 3 feluri de inghetata, salata de fructe si numeroase fructe pe gheata. Plus suc si bere la discretie.
Aici mi-am preparat eu o salata asa cum imi place mie, apoi am gustat putin din paella (dar nu m-a incantat fiindca era deja rece) am preferat pizza care a fost exceptionala. Chiar foarte buna! La fel si mousse de cocos care a fost delicios (daca va place cocosul).

Cel mai bun restaurant All You can Eat din Barcelona este KaitenSushi
Restaurantul se afla in port, dar fiindca portul e mare va pun si adresa sa nu il ratati (Passeig de Colom 4, 8002 Barcelona, Spania). Aici pt 10 euro poti sa mananci la discretie preparate asiatice si fructe de mare! Cu alte cuvinte sunt 2 running table (un fel de benzi rulante)cu farfurii mici pe care se invart salate, numeroase feluri de scoici, de creveti, preparati diferit, languste, peste, sushi, paste asiatice in wok, carne de pui, pachetele de primavara, dumplings (coltunasi) anghinare si alte preparate exotice. La desert puteti manca crema de zahar ars, profiterol, inghetata si desert chinezesc cu cocos. Berea e la discretie la fel si apa si sucul!Cel mai mult mi-au placut Crevetii Royal (care sunt in general exagerat de scumpi, chiar si in piata costa 50 euro, sa nu mai vb de restaurante. Profiterolul avea inghetata inauntru si nu intelegeam cum reusesc sa le pastreze asa fiinca inghetata aia se topeste.... Oricum delicios! toata mancarea mi-a placut iar asiaticii se stie ca sunt oameni de treaba, corecti si muncitori. Desi am consumat multe farfuriute de persoana, mereu veneau sa ne mai umple paharele si sa debaraseze/ aprovizioneze, fara sa cerem noi asta.
Restaurantul acesta a fost cea mai buna alegere, pacat ca l-am descoperit in ultima zi de vacanta caci altfel cu siguranta ma abonam zilnic la el. Fiindca pretul e mic, atmosfera e buna, mananci la discretie preparate pe care in alte parti dai zeci de euro si ai diversitate!

all-you-can-eat-barcelona-asiatic


all-you-can-eat-barcelona-asiatic3

all-you-can-eat-barcelona-asiatic2

Citeste aici mai multe articole despre-->  BARCELONA

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)

5 comentarii:

  1. Hmm.. nu m-am gandit sa cautam un astfel de restaurant cand am fost in Barcelona.. Dar ca veni vorba, salivez dupa o fideua de marisco!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte apetisant toate preparatele lor, poti sa crezi ca nu am fost niciodata la un astfel de restaurant? In Italia am gasit un soi de oferta de genul, dar iti dadeau doar cat incapea intr-o farfurie mare. Bautura nu era inclusa in cei 9 euro...

    RăspundețiȘtergere
  3. Super!!!În Iunie merg cu familia în Barcelona și trebuie sa ajung și La Kaiten!!!O intrebare:mâncare din pui,porc sau altceva în afara de ,,marine,, se găsește pe acolo!!!Eu sunt înnebunit după fructe de mare,dar copii,nu!Și trebuie sa mănânce și ei ceva în afara de desert și înghețată!!!Iar prețul este pentru toată ziua sau doar în anumite ore?Mulțumesc frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pretul era toata ziua (din cate tin minte). Este mancare asiatica pe baza de peste si fructe de mare. Mai putin porc si pui :(

      Ștergere