5 Motive pentru care sa calatoresti cu ZGR Tour in Germania

Locuiti in Germania sau calatoriti des spre aceasta tara? Azi am pentru voi un pont bun de calatorie, daca doriti sa calatoriti confortabil si sa economisiti bani cu bagajele de calatorie, ZGR Tour va pune la dispozitie microbuze de lux 8+1, la preturi accesibile si discount-uri pentru numeroase categorii de  pasageri. Sincer pe mine m-au convins datorita flexibilitatii pe care o are compania fata de client  si numeroasele avantaje, despre care va scriu mai multe in randurile care urmeaza. 

Site-ul firmei il gasiti aici >>> ZGR transport Romania Germania

5 Motive pentru care sa calatoresti cu ZGR Tour in Germania

1. Compania face transport de la adresa la adresa

Spre deosebire de multe alte firme de transport, prin compania ZGR Tour fiecare pasager este dus la adresa dorita, fara sa existe un punct fix in care toti calatorii sa urce sau sa coboare. Acest lucru face ca o calatorie cu ZGR din Romania spre Germania sa devina mult mai ieftina deoarece nu mai este nevoie sa se plateasca transport suplimentar de la punctul de debarcare pana la adresa dorita de fiecare. Este ca si cum ati avea o cursa privata, un simplu telefon si masina vine acasa la voi sa va ia.

2. ZGR Tour ofera transport din Romania in Germania zilnic

In ultimul an, ZGR a parcurs peste 700.000 de kilometri, facand transport din Romania in Germania zilnic, pe ruta Austria. Feedback-ul este unul pozitiv. Peste 1000 de clienti s-au declarat multumiti de conditiile de transport. Cei care doresc sa se intoarca din Germania in Romania pot apela la serviciile companiei de transport in fiecare zi de luni, miercuri, vineri si duminica.

3. Politica pentru bagaje este foarte avantajosa

Asta este partea mea favorita. ZGR tour ofera includerea in pretul biletului de calatorie a doua geamantane in limita a 40 de kilograme de persoana. Acestea sunt depozitate in spatiul special amenajat pentru bagaje pe care il au toate microbuzelecompaniei. Bagajul de mana este si el gratuit.

4. Aveti colete de trimis in Germania? ZGR Tour va poate ajuta

Firma nu ofera doar servicii de transportat persoane din Romania spre Germania ci si de transport colete in regim de curierat ori de transport auto pe platforma. Pentru detalii in acest sens puteti apela compania la numarul de telefon 0040 729 88 44 45, in fiecare zi, intre orele 8:00 si 22:00. De asemenea, puteti contacta firma pe adresa info@zgr.ro pentru mai multe detalii.

5. Calatoriti confortabil, in conditii de lux

Serviciile de transportat persoane din Germania in Romania sunt realizate cu o flota proprie de autocare si microbuze, dotata la standardele Uniunii Europene si in concordanta cu asteptarile clientilor. Autovehiculele sunt dotate cu scaune rabatabile, cu incalzire, pentru a oferi un confort sporit. Acestea dispun de aer conditionat, prize individuale, sistem audio-video, dar si alte facilitati. Fiabilitatea este unul dintre punctele forte ale autovehiculelor din flota ZGR.

BONUS: Preturile lor sunt chiar mici pentru toate avantajele pe care le ofera si ofera in plus discount-uri pentru calatorii fideli, copii si grupurile de calatori. 


😍 Calatoriti cu microbuze? 😍
Care considerati ca este cel mai mare avantaj al lor?



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol dati un Like pe pagina de Facebook, iar daca vreti sa cititi toate postarile accesati Cuprinsul blogului (click)!

10 comentarii:

  1. Multumim pentru prezentare. Nu am calatorit decat cu avionul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate cele 5 motive enumerate constituie un avantaj in alegerea lor pentru calatorie.

    RăspundețiȘtergere
  3. In germania am in plan sa ajung la.anul, dar eu merg numai cu avionul
    Abia am rezistat in microbuz de la iasi la brasov ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am fost plecată în vacanțe cu microbusul, nu cred că aș rezista atata drum.
    CÂnd eram la facultate și mergeam în excursii era o adevarata distractie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare un pont bun de tinut minte pe cand vom calatorii cu copii.... cand vor fi mai mari un pic :)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am mers cu microbuzul pana acum afara. Se pare ca au toate condițiile. Ma voi gândi și la varianta asta atunci când se pune problema de plecat

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu daca as rezista sa fac un drum atat de lung intr-un microbuz. Cand este vorba de plecat din tara, prefer tot timpul sa calatoresc cu avionul. 😊

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am auzit despre acest mijloc de transport. Și nici nu stiu daca as rezista atât de mult timp intr-un autobuz.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratele meu e in Germania. Ii voi spune despre acasta firma. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce mijloc de transport interesant! Nu stiam de el.

    RăspundețiȘtergere