Cum sa iti transformi pasiunea in job gratuit prin Robnb

Acum doua luni am scris primul articol despre site-ul Robnb, o platforma prin care puteti gasi cazare la localnici in Romania la preturi foarte avantajoase. Stiti ca eu sunt mare fana vacante autentice, cat mai `local style` si cazarea in apartamente inchiriate in regim hotelier a devenit una din favoritele mele, de aceea recomand cu incredere acest site. Vestea buna e ca incepand cu aceasta luna site-ul si-a extins activitatea pentru a reusi sa satisfaca nevoile tuturor calatorilor, care doresc sa i-a parte la diverse activitati si evenimente organizate de localnici. Asta este din punctul meu de vedere o sansa extraordinara prin care puteti sa va transformati pasiunea in job si in acelasi timp sa va bucrati la randul vostru de diverse experiente alaturi de localnicii din orasul sau regiunea pe care o vizitati din Romania. Mai pe larg, haideti sa va povestesc cum functioneaza si de ce sunt atat de entuziasmata de acest concept.

Experiente-in-Romania



Cum sa iti transformi pasiunea in job, folosind platforma Robnb

Practic oricine poate crea o experienta pe acest site. Categoriile sunt multiple, aproape orice  pasiune aveti, poate fi transformata intr-un job platit. Ca sa intelegeti o sa va arat categoriile disponibile momentan si am sa va dau cateva idei, poate va regasiti in ele:

Categorii de experiente pe Robnb







Exemple de experiente pe care le puteti crea pe Robnb (voi setati costul unei experiente). Creaza cont >>> AICI

*Photoshooting-uri in diverse orase/locatii/ pentru calatorii ce isi doresc un album cu fotografii profesionale din vacanta. Tururi foto (cum ar fi turul pasionatilor de graffiti in Bucuresti) etc.

*Diverse lectii (de exemplu arta incondeierii oulor pentru cei ce locuiesc in Bucovina) sau lectii de ceramica (pentru cei din Horezu) lectii de dans (muzica populara in regiunile rurale din Romania) turul galeriilor de arta din Bucuresti etc. 

*Workshop-uri handmade pentru cei ce stiu  realiza diverse lucrusoare si vor sa arate si calatorilor din tehnicile invatate de ei.

*Drumetii montane daca aveti timp si puteti face scurte trasee de 2-4 ore cu grupuri de calatori (idee excelenta daca locuiti in zone cu trasee montane).

*Tururi ghidate in orasele in care locuiti cu diverse tematici.

*Puteti crea PUB CRAWL-uri adica sa mergeti cu un grup de calatori in 4-5 baruri populare sau cu design iesit din comun din orasul vostru si sa testati in fiecare o bere sau o alta bautura aleasa de voi. 

*In categoria sport si natura puteti crea experiente de genul: yoga workshop, excursie cu bicicletele in natura, pescuit in Delta, lectii de meditatie in natura, calarit, plimbari la apus sau la rasarit daca stiti locatii cu privelisti iesite din comun etccc.

*Daca sunteti pasionat de gastronomie puteti crea workshop-uri culinare cu calatorii, sa ii duceti la diverse degustari prin oras, sa realizati o cina tematica pentru ei, sa mergeti cu ei la degustari de vinuri, sa ii invatati sa gateasca un anumit fel de mancare specific regiunii in care locuiti. 

In concluzie, cred ca absolut oricine poate sa inscrie o experienta, atat timp cat doreste un job part-time creat din pasiunea de a invata si a oferi experiente autentice calatorilor !!!

Intra pe Robnb si conecteaza-te cu localnicii rezervand o experinta

Cu cat site-ul va deveni mai faimos, vor fi din ce in ce mai multe experiente pe care le puteti rezerva in calatoriile voastre. Daca sunteti familiarizati cu site-ul AirBNB, atunci stiti ca asta e versiunea romaneasca, care sper sa ajunga la fel de populara pentru a ne putea bucura cu totii de aceasta conexiune intre calator si localnic, pe care o putem avea acum prin intermediul platformei.

Pentru cei ce calatoresc in Bucuresti, gasiti deja pe site o experienta ce poate fi rezervata >>> AICI


La final sunt curioasa, care este parerea voastra despre acest concept? 

😍 Apreciez comentariile voastre 😍

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

10 comentarii:

  1. SUUUUPER veste! Nu stiam de aceasta platforma. Merg sa ma inscriu si sa bibilesc pe site <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam despre aceasta platforma, multumim pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam pana acum de platforma aceasta. Interesant articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare foarte interesant siteul! M-am inscris si eu si o sa il cercetez mai bine. 😘

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam de aceasta platforma. Pare a fi chiar interesanta si cred ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare, nu stiam. Si mie imi place sa calatoresc, o sa ma uit despre ce este vorba

    RăspundețiȘtergere
  7. O veste extraordinara. Nu stiam site-ul si acest job pare fi unul relaxant

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce interesanta pare platformă asta! O sa o cercetez si eu mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. O veste minunata ne-ai dat, multumim mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am auzit pana acum. Tu esti cea care mi-a dat de stire prin acest articol.

    RăspundețiȘtergere