Review Apartament Residence Il Lago din Cluj - o experienta unica pe malul lacului

Vacanta in Cipru se apropie si fiindca am avionul la 9 dimineata, am venit cu o zi mai repede la Cluj si m-am cazat in Residence Il Lago. Facand o cautare ampla online, mi-am dat seama ca variantele de cazare in apropierea aeroportului din Cluj, nu sunt prea multe. Intr-un final m-am hotarat pentru  Residence Il Lago fiindca are o locatie excelenta (aproximativ intre centru si zona aeroportului) mai exact pe malul lacului de langa Iulius Mall. Cu alte cuvinte locatia perfecta pentru mine. Ziua am avut timp sa fac ultimele cumparaturi din mall inainte de plecare, seara m-am dus in centru sa iau cina cu prietenii, iar dimineata am plecat cu usurinta spre aeroport, taxiul fiind aproximativ 10 ron pana acolo.


REZERVA O CAMERA SAU UN APARTAMENT >>> AICI 


review-Il-Lago-apartament-Cluj

Review personal Residence Il Lago Apartament

*****CHECK IN RAPID
Sincer unul din lucrurile care nu prea imi plac la apartamentele inchiriate e problema cu cheia. Trebuie sa sun proprietarul inainte, sa ma asigur ca va fi la apartament la ora care sosesc, apoi sa ma stresez sa ajung la ora promisa ... Din fericire asta nu s-a intamplat si la Residence Il Lago fiindca proprietatea este un bloc imens (nou construit) ce are receptie deschisa pana la ora 22 pm. Am facut formalitatile de cazare rapid, am urcat cu liftul la etajul 4 unde se afla apartamentul meu si de indata ce am intrat pe usa m-am simtit ca acasa.
PONT DE CALATOR: Residence Il Lago nu are doar apartamente ci si camere duble, triple, twin, junior suite si apartamente de tip penthouse, apartament cu doua dormitoare, iar eu am stat intr-un apartament cu 1 dormitor. 

*****FACILITATILE
Cum sa nu iubesti apartamentul acesta? Finisajele moderne, sufrageria imensa, masuta colorata (so dope) frigider mare, canapea confortabila, aparat de facut cafea, baie curata, dormitor cu pat cat pentru 3 persoane, televizor LCD cu Netflix atat in sufragerie cat si in dormitor, plita electrica, vase si internet de mare viteza .... ce poti sa-ti doresti mai mult? In cazul meu poate sa fi stat aici o saptamana, nu doar o zi.

review-Il-Lago-apartament-Cluj

review-Il-Lago-apartament-Cluj

review-Il-Lago-apartament-Cluj

review-Il-Lago-apartament-Cluj

review-Il-Lago-apartament-Cluj


*****PRIVELISTEA
Acesta este apartamentul cu cea mai frumoasa priveliste ce am vazut-o in Cluj. Fara exagerare are un balcon imens cu o vedere completa asupra lacului, asupra cladirilor cu birouri si spre mall. Cand am iesit dimineata sa-mi beau cafeaua pe balcon am avut impresia pentru o clipa ca nici nu sunt la Cluj ci m-am teleportant intr-un oras din spatiul Vestic al Europei. Cred ca privelistea e frumoasa oricand, primavara datorita arborilor, vara datorita apei albastre in contrast cu cladirile futuriste, iar iarna privelistea cu lacul inghetat face toti banii.

review-Il-Lago-apartament-Cluj

*****LOCATIE DE NOTA 10 PENTRU TURISTI
Daca esti turist in Cluj, apartamentul acesta poate fi cea mai buna varianta pentru tine. Nu e in buricul targului, dar poate nici nu-ti doresti toata agitatia de acolo. Apartamentul se afla in zona Marasti, lipit de Iulius Mall. De ce consider ca are o locatie exceptionala? Fiindca restaurantele din Food-Court-ul mall-ului te vor salva la buzunar (mai ales ca multe ofera 50% reducere seara), autobuzul spre centru il iei din fata mall-ului, costa doar 2 ron pe bilet si ajunge in mai putin de  10 minute. Daca veniti cu masina, Residence Il Lago are parcare gratuita, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme.

review-Il-Lago-apartament-Cluj

review-Il-Lago-apartament-Cluj

PONT: ACEASTA PROPRIETATE ESTE PET FRIENDLY (pt animalute de talie mica). 


Care este parerea voastra despre acest apartament?

😍 Apreciez comentariile voastre 😍


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

31 de comentarii:

  1. Pozele sunt superbe. Mi-as dori sa vad Clujul. 😍💖

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.Sper sa-ti implinesti dorinta cat mai repede.

      Ștergere
  2. Eu locuiesc în Cluj, dar niciodata nu stiu ce sa recomand la cazare prietenilor sau turistilor. Asa ca e bine de stiut acest pont. Da, Clujul e frumos, dar mai are mult de lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg,sunt si eu patita, dar tot aflu cate ceva nou.

      Ștergere
  3. Arata tare bine apartamentul! Foarte faine sunt pozele!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult cum arata, multumim pentru recomandari

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place tare mult cum arata apartamentul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata doamna sau domnisoara, multumim ptr impresiile dv. Am descoperit un oras ce nu trebuie ratat mai ales ca ne este asa de aproape. Interesant mod de descriere! Felicitari si la cat mai multe calatorii placute!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar este un loc superb unde sa poti poposi daca esti in trecere prin CLuj. Multumesc pentru recomandare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi e dor de Cluj atat de mult! Am fost in vacanta pentru doar cateva zile si mi-a placut enorm, astept sa il revizitez in aceasta vara. Apartamentul arata genial, am sa-l tin minte si pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa regasesti Clujul asa cum ti-l amintesti...si ceva in plus!

      Ștergere
  9. Cât de super, mi-ai amintit de Cluj și pe momentele frumoase petrecute acolo. Mi-au plăcut tare mult fotografiile tale, iar priveliștea de la apartament este absolut fantastică. A propos de check-in și recepție, am întâlnit o situație în Valencia care m-a frapat: am ajuns la 23:30 la cazare, pe mail am primit de la proprietar codul de la interfon și codul de la căsuța poștală în care se afla cheia de la apartament. Mi s-a părut absolut genial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, ca ti-am amintit momente frumoase. Eu nu am intalnit inca situatie, ca tine in Valencia,dar pare comoda si mai putin stresanta ,daca ajungi seara tarziu sau chiar noaptea.

      Ștergere
  10. Arata foarte fain apartamentul. Si privelistea e super 😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumos arată apartamentul!!😊😊😊 Priveliștea mi se pare că e punctul cheie, pentru că dimineața și seara cred că te poți relaxa privind în zare la ceva fain de tot. 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.Eu chiar asta am facut.M-am bucurat de priveliste.

      Ștergere
  12. In Cluj nu am ajuns, as vrea...cand voi avea ocazia am sa tin cont de aceasta recomandare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa ajungi in Cluj si sa ai parte de momente frumoase!

      Ștergere
  13. Un super articol! Camera arta foarte dragut, poate ma voi caza si eu acolo cand voi merge in vizita pe acolo. 👍🏼 As vrea sa mai vad articole de genul asta. ♥️

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place tare mult apartamentul si privelistea este tare frumoasa. Daca ajung in Cluj am sa renunt la Hotel si voi apela la un apartament de genul

    RăspundețiȘtergere
  15. Anul acesta ne dorim sa vizitam Romania, iar articolul tau vine la fix.

    RăspundețiȘtergere