Review de vacanta la SPA - DoubleTree by Hilton Oradea

Va intrebati ce am mai facut in ultima vreme? In Saptamana Mare a avut Kari vacanta de Paste, asa ca l-am dus intr-un mini sejur in Oradea. Eu imi doream sa ma relaxez la SPA, Kari vroia sa se distreze la AquaPark. Avand in vedere., ca asta  a fost prima vacanta mama-fiu pe care am facut-o cu Kari, vroiam sa fie totul perfect, o amintire de neuitat, asa ca am rezervat 3 nopti la DoubleTree by Hilton din Oradea.

Experientele mele le puteti avea si voi.
 Informatii  si rezervari la >>> DoubleTree by Hilton Oradea

Pareri-Hilton-Oradea

Review personal Hotel DoubleTree By Hilton Oradea


*****CHECK IN RAPID
Nici nu ne-am cazat bine ca deja Kari radia. Pana sa completez formularul de check-in, receptionera ne-a oferit doi biscuiti mari cu ciocolata, o mica atentie de bun venit. Dupa cele patru ore de calatorit cu autocarul, Kari i-a devorat intr-o clipa, inghiontandu-ma cu cotul, daca e ok sa-i manance pe amandoi, apoi a ras smechereste, fericit ca a primit portie dubla de desert. Receptionera a fost super draguta si mi-a oferit rapid toate informatiile, ca sa putem urca in camera inainte sa-si piarda Kari rabdarea.

Recenzie-Hilton-impresii

*****CAMERA
Am primit o camera frumoasa, la etajul 4 al Hotelului. De cum am intrat in camera, am simtit un parfum divin. Kari a intrat in baie de unde a iesit super incantat, ca avem dus imens din sticla. 
Mama vino sa vezi!!! :)))
Decorul camerei e modern, in stil business, cu un birou mare, tablouri cu led violet, un fotoliu super cool, care a devenit rapid locul favorit al lui Kari (in fiecare seara se uita la meci din fotoliul rotativ), iar patul e imens, am fi incaput si 3 in el. Hotelul ofera lenjerie de pat si prosoape de lux, halat si papuci de casa, pe care le apreciez intotdeauna. La fel de mult am apreciat si ceaiurile (cu care il relaxam pe Kari inainte de culare)  fiindca era prea agitat dupa zilele incarcate la SPA. 


camera-Hilton.jpg


camera-Hilton.jpg

hilton-oradea-baie

*****PRIVELISTEA
Poate cel mai mare atu al acestui Hotel este privelistea ce se profileaza din el. Camerele nu au un simplu geam, ci un perete din sticla prin care vezi Crisul si panorama orasului in toata splendoarea. Unul din lifturi e in intregime din sticla asa ca prima distractie a lui Kari a fost sa urcam pana la etajul 8 si inapoi la parter cu liftul, fiindca senzatia e foarte interesanta, zici ca esti proiectat in oras.

priveliste-Hilton-Oradea


*****AM PETRECUT 3 ZILE LA EUFOREA SPA
La Hilton by Doubletree Oradea, atentia catre detalii si satisfactia clientilor este in mod evident in topul prioritatilor. SPA-ul Hotelului e absolut WOW! Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca nu era aglomeratie. Cel mai adesea eram doar 4-5 persoane, iar complexul e foarte mare, asa ca ne-am simtit excelent. Designul e elegant, cu graffiti cool si detalii istorice, iar relaxarea vine la pachet All Inclusive. Am petrecut zilnic ore intregi la piscina, Kari facand ture de bazin, iar eu citind in sezlong sau in balansoarele de pe margine, ne-am bucurat amandoi de jacuzzi, ne-am odihnit in sauna cu aburi si sauna uscata si cea mai tare inventie de care s-a bucurat Kari au fost  dusurile emotionale ce scoteau diverse sunete amuzante si te imbaiau in lumini.

SPA-HILTON-ORADEA

SPA-HILTON-ORADEA

SPA-HILTON-ORADEA

SPA-HILTON-ORADEA


*****MIC DEJUN SUPER BOGAT
Vorba lui Kari, asta nu e mic dejun, e mare dejun. Sigur stiti, cum e la hotel-uri de lux, din clasa Hilton, micul dejun numara numeroase sortimente de branzeturi si mezeluri, iaurt, lapte si cereale, vreo 10 feluri de salate  si legume, insa mirarea lui Kari au fost cele 6 tavi cu mancare calda ( ciuperci sote, legume la gratar, carnaciori si crenvusti, ochiuri sau papara, fasole gatita etc). Iar la desert aveam in fiecare dimineata numeroase pateuri din foietaj, croassant de casa si un fel de prajitura (noi am prins prajitura cu morcovi intr-o zi - preferata mea- si clatite cu afine - dementiale-). 



*****LOCATIA
Hotelul este situat foarte convenabil, in fata parcului mare din oras, parc in care in fiecare zi l-am dus pe Kari la joaca cate 1 ora, ca sa faca putina miscare in natura, pe malul Crisului (romanticii vor fi fericiti), la 10 minute de mers pe jos de Centrul orasului (zona pietonala, magazine, obiective turistice) si la 5 minute de mers pe jos de AquaPark.

Hilton-Oradea-locatie

Dupa cele 3 zile petrecute la SPA m-am intors acasa super relaxata si plina de energie, iar Kari extrem de incantat, intrebandu-ma tot drumul cand ne vom intoarce la Oradea. 


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

16 comentarii:

  1. Frumoasa experienta, imi place mukt hotelul in care ati stat💗👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar imi era dor de articolele tale de travel!😊

    RăspundețiȘtergere
  3. ohh spaaa, am nevoie de asa ceva cat de curand :)) sunt obosita fizic si mental :)) abia astept concediul

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa locația și cu siguranță v-ați distrat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte tare camera voastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Uh cât de super arată totul! O experiență la superlativ!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina1:32 p.m.

    Pana acum mergeam la Ramada, dar vad ca la Hilton au piscina mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine camera de hotel si observ ca ai foarte multe facilitati in incinta hotelului

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne doream și noi un spa curat și care să își merite banii. Mă bucur că ai prezentat toate detaliile. Mă bucur că au învățat și la noi hotelierii să ofere un mic dejun adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  10. ce bine arata totul, cred ca s-a meritat sa stati aici

    RăspundețiȘtergere
  11. Condițiile par excepționale!! Voi reține locația pentru viitor. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  12. Dooamne. Ce fain arata totul. As incerca cu mare drag. ❤

    RăspundețiȘtergere
  13. Alice, mi-ai deschis apetitul pentru o iesire la Oradea! Imi place hotelul la care ati fost cazati, pare unul luxurios, care are conditii bune si iti asigura relaxare. Imi plac mult articolele tale, tine-o tot asa. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce camera faina!As incerca si eu!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar ca arata totul demential. Asta da rasfat!

    RăspundețiȘtergere
  16. WOW, cat de frumos arata totul acolo!
    relaxarea la SPA este printre preferatele mele! :D

    RăspundețiȘtergere