Alege Royal Tour pentru transport door to door

Pentru că vine vara, perioada concediilor È™i a vizitelor la rude în străinătate, aÈ™ vrea să vă aduc la cunoÈ™tință o nouă companie privată de autocare,  ce am descoperit-o saptamana trecuta. Se numesc royal-tour.ro si fac transport saptamanal pe teritoriul următoarelor țări: Germania, Belgia, Anglia, Austria, Ungaria È™i România. Au multe microbuze moderne, È™oferi profesioniÈ™ti È™i È™apte ani experienta în domeniu. Daca ati folosit serviciile lor astept pareri in comentarii.

Site-ul companiei il gasiti aici >>> Royal Tour 

transport-cu-autocarul-royal-tour

1 Transport de persoane pe cele 3 rute:
  • România - Anglia 
  • România - Belgia
  • România - Germania

Cu Royal Tour puteÈ›i avea garanÈ›ia unei călătorii fără bătăi de cap!! Transportul se face de la adresa la adresa, adică va iau de acasă È™i va duc exact pana la destinaÈ›ie. Acest sistem de transport e foarte bun, dacă nu vreÈ›i sa va mai bateÈ›i capul cu check-inul, mersul la aeroport È™i tot stresul unei călătorii cu avionul È™i a unei destinaÈ›ii necunoscute (ce metrou sa iei în noua tara, cum sa ajungi de la aeroport acasă, cum sa cumperi bilete pe mijloacele de transport etc). 

Al doilea avantaj major este numărul mare de kg pe care îl puteÈ›i duce, GRATUIT!!! Mai exact puteÈ›i transporta bagaje de pana la 70 kg + un bagaj de mana. Nu-i asa ca suna excelent? Mai ales dacă vreti sa va mutaÈ›i dintr-o tara în alta sau aveÈ›i de dus mai multe cadouri rudelor. 

CălătoriÈ›i in condiÈ›ii bune cu microbuze mici È™i rapide, dotate cu aer condiÈ›ionat È™i scaune confortabile. 

2. Transport de colete la un pret avantajos 
Dacă nu doriți sa călătoriți, doar sa trimiteți colete în tarile menționate sau de acolo spre România, nu va faceți probleme. Cei de la Royal Tour va vin în ajutor cu același sistem door to door și un preț bun, de doar 1 euro per kg. Dacă aveți de transportat bagaje de alta natura: biciclete, mobila, jucării de exterior, cărucioare va anunț ca toate sunt permise!

3. Transport de masini

Doriti sa transportati masini din Romania spre Germania, Belgia, Anglia, Austria sau retur, pe platforma? Compania ofera transport incepand cu pretul de 400 euro.


Thanks for visiting,




Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu