Cele mai frumoase plaje din Corfu sunt in zona Canal d`Amour

Am simtit ca trebuie sa scriu un articol special despre Canal d`Amour ca sa ma asigur ca v-am povestit pe indelete cat de mult mi-a placut aceasta zona. Recunosc ca nu e cine stie ce loc secret, descoperit doar de mine, de altfel orice ghid turistic despre insula Corfu o sa plaseze Canal d`Amour in prin plan, in topul obiectivelor turistice a insulei. Acesta a si fost unul din motivele pentru care am ales ca statiune Sidari si zilnic faceam plaja in zona aceasta, fiindca mi-am dorit ceva spectaculos, daca vroiam sa merg doar la plaja, nu trebuia sa bat drumul pana aici, doar avem mare si in Romania.

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo
Canal d`Amour este unul din cele mai fotogenice locuri din Corfu 


Esti Instagrammer, Vlogger, Blogger sau un simplu turist pasionat de frumos? Atunci e neaparat sa ajungi la Canal d`Amour. Zona aceasta e plina de formatiuni calcaroase, erodate de vant, cu plaje sapate in stanca si peisaje de vis. Am urcat scarile ce m-au purtat sus pe stanci, iar de acolo am avut mai multe puncte de panorama, unde mi-am putut face fotografii din mai multe unghiuri. Plimbarea nu dureaza mult, poate 30 de minute, pe toate cele 3 laturi. Daca ar fi sa inchiriez un fotograf profesionist pentru o zi in Corfu, cu siguranta aceasta ar fi printe primele locatii in care l-as duce.
ps: D-soarele ce cauta idei de locatii pentru sesiunea foto `trash the dress` aceasta ar fi sugestia mea
Pont de la Alice: Locatia nu se preteaza personelor in scaun cu rotile nici nu puteti sa duceti copilasi in carucior, doar marsupiu.






Canal d`Amour are o plaja draguta cu o legenda pentru indragostiti 


Canalul iubirii, are o plaja micuta, cu sezlonguri ce se inchiriaza pentru 10 euro pe zi. Daca nu doriti sezlong, atunci va puteti lasa cearsaful si lucrurile pe stanci. Majoritatea fac asta, avand in vedere ca sunt multe zone plate, iar accesul spre plaja e facilitat de scari. 
Legenda spune ca daca inoti impreuna cu iubitul in interiorul canalului o sa ramaneti impreuna pentru totdeauna, iar daca inoti singura si nu ai inca pe cineva, atunci legenda spune ca magia apei te va conecta curand cu sufletul pereche, poate chiar in aceasta vacanta in Corfu. Sincer, cred ca cea de a doua legenda a fost scrisa pentru a le face viata usoara localnicilor, in cautare de aventuri. :)))

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo

In zona Canal d`Amour am vazut o insula in mijlocul marii 


Locul e absolut superb pentru cupluri, sunt piscine naturale la care puteti ajunge daca innotati bine, pesteri subterane si am vazut chiar o insulita frumoasa, in mijlocul marii, pe care se odihneau 2 indragostiti.

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo

Canal d`Amour este un loc perfect pentru iubitorii de adrenalina 


Pentru cei aventurosi, in cautare de senzatii tari, va dau un pont. Puteti face sarituri in mare de la 10 m, de pe marginea stancilor. Am vazut nenumarati tineri ce faceau asta. Eu recunosc ca nu sunt atat de vrednica, m-am multumit doar privindu-i.

Canal-d-amour-plaja-frumoasa-Corfu-am-fost-acolo


Canal d`Amour este locul perfect pentru un picnic la apus sau la rasarit 


Oh da, pentru cei care calatoresc cu recuzita de vacanta bine pusa la punct, va recomand un picnic la Canal d`Amour. Alegeti o rochie somptuoasa, pahare de vin, un cosulet cu flori, fructe de sezon ce le gasiti in Grecia si mergeti negresit aici la rasarit si la apus. Pentru cei mai comozi, cum sunt eu, am preferat terasa suspendata pentru a face asta, unde se pot comanda cocktail-uri si alte bauturi.

corfu

😍 Apreciez comentariile voastre pe blog  😍
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului

8 comentarii:

  1. Pare un loc perfect pentru o vacanta lenevoasa la soare si tocmai bun pentru balaceli la orice ora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corfu e una dintre insulele pe care vreau sa le vizitez cat mai curand, imi place tot ce vad

    RăspundețiȘtergere
  3. vai ce piesaje suberbe <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ne-am propus să mergem în Corfu, e bine de stiu care sunt cele mai frumoase plaje. Vai, cât de dor îmi este deja de mare, plajă și soare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super multumesc pentru ponturi! Sunt sugestii mai mult decat binevenite! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne, si acum as pleca daca s-ar putea! Imi si imaginez un trash the dress acolo, vorba ta. Sunt atatea locuri uimitoare, care te lasa cu gura cascata. Asta e unul dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc Grecia. Are niste plaje absolut superbe. Am fost si in Corfu si recunosc ca n-am vazut foarte multe plaje asa ca articolul tau mi-a prins tare bine. Sa stiu macar ce am pierdut

    RăspundețiȘtergere
  8. Niște plaje tare frumoase... Nu știam prea multe despre Corfu. Mă bucur că aflu zilnic despre locuri așa interesante. Mereu ești o inspirație!! 😍😘

    RăspundețiȘtergere