Review Palacio Bucarelli - Cel mai bun hotel din Sevilla

Anul acesta ziua mea am sărbătorit-o in Sevilla, orașul meu preferat din Spania. Mi-am dorit o experienta cu totul deosebita, un weekend de răsfăț și relaxare și cu ocazia asta am făcut rezervare la unul din cele mai exclusiviste Hoteluri din oraș "Palacio Bucarelli". Într-adevăr hotelul e unul pretențios și a reușit sa îmi depășească cu mult așteptările. M-am simțit ca în povesti, pot spune cu ușurință ca am avut cea mai frumoasa zi de naștere și în mare se datorează acestui hotel, de aceea țin neapărat sa va povestesc pe larg despre el.


Pont de la Alice: Rezervati pe site-ul lor >>> Palacio Bucarelli Sevilla 
pentru a beneficia de reduceri intre 15% si 25% !!!!


hotel-de-lux-Palaccio-Bucarelli-Sevilla


Review personal Palacio Bucarelli 
*****Check-in rapid, personal profesionist


Singura modalitate de a descrie intrarea în Palacio Bucarelli este "Bun venit în Paradis." Acest Palat este un complex de apartamente de care se ocupa Nano, un manager tânăr ce imediat după rezervare mi-a trimis un mail de bun venit, cu toate informațiile necesare despre cum sa ajung la locație. Cu Uber am făcut 5 minute de la autogara, locația e excelentă, nu e nevoie de cine știe ce direcționari, fiindca se afla imediat lângă centrul istoric. Nano m-a întâmpinat într-o maniera profesionista, mi-a făcut turul complet al Palatului și mi-a trimis pe e-mail de îndată ce am ajuns, un al doilea e-mail, cu numele celor mai bune restaurante din jur, informații de logare la internet și cum sa ma bucur de toate facilitățile hotelului. Tot personalul a fost minunat și au mers dincolo de așteptări pentru a se asigura ca șederea mea este magica. Priviți cum au decorat camera de ziua mea, cu baloane si inimioare, iar pe masa ma aștepta o cutie cu bomboane de ciocolata de lux. Am fost profund impresionata!

check-in-experience-Palaccio-Bucarelli-Sevilla



***Apartament de 5 stele


Palacio Bucarelli oferă 16 apartamente lux fiecare având propria identitate, este chiar și o varianta cu piscina privata. Eu am mers pe varianta Loft apartament, ce mi-a servit drept un sanctuar minunat, 
după o zi întreagă de plimbări prin Sevilla. Apartamentul are toate facilitățile unui studio modern, cu detalii istorice, frumos îmbinate. Bucătăria este utilată complet pentru a putea pregăti o masa (sunt inclusiv ulei și condimente) baia este cu dus din sticla, curată și mare ca pentru o printesa, cu produse de îngrijire corporala organice. Patul este imens, king size, cu multe perne confortabile. Este TV LCD cu Netflix, aer condiționat bineînțeles, iar la etaj un birou și o zona de relaxare cu canapea. E decorat minimalist, aerisit, încât am simțit ca am un apartament enorm doar pentru mine. Nici nu se compara cu o camera de hotel mica și îngrămădita, cum sunt majoritatea în Spania. 

apartament-de-lux-palacio-bucarelli

apartament-de-lux-palacio-bucarelli

apartament-de-lux-palacio-bucarelli

apartament-de-lux-palacio-bucarelli

apartament-de-lux-palacio-bucarelli

*****Decor cu influente istorice din secolul al-17-lea 


Proprietatea în sine este scoasa parca direct dintr-un film clasic. Amplasat într-un fost Palat din secolului al XVII-lea, întregul interior a fost conceput într-un mod inteligent, asa încât sa respecte moștenirea istorică, combinând în același timp facilități și dotări moderne. Rezultatul e senzațional.

decor-palacio-bucarelli-sevilla

decor-palacio-bucarelli-sevilla

decor-palacio-bucarelli-sevilla

decor-palacio-bucarelli-sevilla

***** Curtea interioara este o mica oaza de relaxare


Terasa interioară a Palatului mi-a amintit de Riadurile marocane ce le iubesc atât de mult, probabil moștenirea araba. Ce înseamnă un Riad? Un patio interior, înconjurat de apartamentele dispuse pe 2 etaje. Terasa și patio-ul sunt o oază de relaxare, exista o piscină micuța unde sa te răcorești în zilele caniculare de vară, o zona cu canapele, șezlonguri și fotolii unde am stat sa citesc în mai multe dimineți, un colțișor cu un bar plin de băuturi puternice din care te poți servi, dacă vrei sa stai la povesti cu prietenii. A fost categoric alegerea perfecta pentru a sărbători ziua mea! 

gradina-Palaccio-Bucarelli-review

gradina-Palaccio-Bucarelli-review

gradina-Palaccio-Bucarelli-review

gradina-Palaccio-Bucarelli-review

gradina-Palaccio-Bucarelli-review


*****La Palacio Bucarelli micul dejun este livrat direct in camera


Micul dejun a fost livrat chiar în fața camerei pe o măsuță portabila, la ora specificata de mine. Am primit un coș de paie, ca de picnic, pentru a lua micul dejun în pat. Coșul a fost plin cu bunătăți de calitate, o varianta sănătoasă ce a inclus: iaurt, fructe proaspete, paine artizanala de mai multe feluri, miere, unt, gem, o sticla cu fresh de portocale și turta dulce cu scorțișoară la desert, pentru a începe o zi bună. Mi-a plăcut mult varianta aceasta, de mic dejun în intimitatea camerei, sa îl pot lua în halat, fără sa trebuiască sa merg în sala de mese,îmbrăcată și dichisita frumos. 

mic-dejun-la-pat-Palacio-Bucarelli-Sevilla

mic-dejun-la-pat-Palacio-Bucarelli-Sevilla

În general, Palacio Bucarelli mi-a oferit o experiență de 5 stele în Sevilla
Un weekend pe care nu o sa îl uit niciodată! 


Ce aspect va place cel mai mult la Palacio Bucarelli???
😍 Apreciez comentariile voastre 😍


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

14 comentarii:

  1. Mi se pare ingenioasa servirea micului dejun in camera, mi se pare tare intim si comod. Eu mereu sunt pe fuga sa prind micul dejun si trebuie sa ma trezesc cu 30 de minute inainte ca sa ma pregatesc, Mie imi surade ideea de a savura micul dejun in camera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Mihaela, micul dejun în camera îți ușurează mult dimineața, e mai comod și relaxant.

      Ștergere
  2. Ce loc de poveste! Il trecem si noi pe lista noastra! Arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba locatia ! Curtea si camerele arata senzational ! Foarte frumoase si fotografiile :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Apreciez arhitectura palatului si in general estetica decorurilor interioare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine de stiut. Imi place Spania si revin cu drag acolo daca am ocazia. SI evident, trebuie sa stiu ce sa aleg la cazare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Palacio Bucarelli e cea mai buna alegere, mi-a plăcut la nebunie 😆

      Ștergere
  6. Si mie mi se pare ca ai avut o experienta extrem de frumoasa si mi-as dori sa merg si eu pe urmele tale si sa ajung in acelasi loc in Sevilla

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata senzational hotelul. Micul dejun in pat mi se pare de departe cea mai faina chestie. :D

    RăspundețiȘtergere