Statistici, viața privată și călătorii Decembrie 2019

Uite cum a trecut și cea mai frumoasă lună din an. În sfârșit, prima luna de cand sunt in Anglia în care am simțit ca trăiesc. Nu doar munca, munca și iar munca. Deja ma saturasem și începusem sa urăsc viata in Uk. Nici nu a trecut 1 an de când m-am mutat aici, dar oboseala acumulata și-a spus cuvântul. Viata haotica m-a prins din urma și vroiam sa ma liniștesc, sa nu mai am capul în 1000 de părți, sa nu mai fac planuri pentru lunile viitoare, sa nu mai caut avioane, hotel-uri, excursii. Sa nu mai calculez zilele libere și sa fac exerciții de echilibristica pe mintea mea, încât sa ii mulțumesc pe toți, inclusiv pe mine. A fost un an plin, mi-am depășit cu mult limitele, asa ca în luna decembrie am cules roadele muncii, stand în pat toată ziua, mulțumită cu ce am realizat. De Crăciun și de Revelion am lucrat, dar în rest mi-am ocupat timpul făcând activitățile mele preferate. 


luna-decembrie-calatorii

In luna decembrie am explorat Londra 

Nu am făcut turism ca la carte fiindcă nu mi-am dorit asta. Am vrut sa trăiesc în stil londonez, ca un om normal, ce iese cu prietenii la cafenele, vizite și plimbări prin oraș. Am stat in zona Camden Town, un cartier multicultural, artistic din Londra, pe care am avut șansa să îl explorez pe îndelete. 



Evident, fiind decembrie, a fost ușor sa vad Londra altfel, fiind împodobit de Crăciun. Am fost o după-masă la Winter Wonderland unde m-am simțit ca un copil, într-o lume colorata. Am cumpărat cadouri din Târgurile de Crăciun, Harrods și alte magazine frumoase din centru. Nu pot spune ca m-am răsfățat, fiindcă Londra e un oraș scump și sa locuiești aici îti mănâncă destul din venituri. Dar e frumos! Când nu ești turist e frumos! Nu ai stresul acela în subconștient ca ai doar câteva zile la dispoziție și orașul e prea mare. N-am simțit nevoia sa alerg sa bifez locuri. E un sentiment diferit, pe care sper să-l simțiți și voi în vacante.




Articole publicate pe blog în luna decembrie 2019 

Pe blog a cam bătut vântul. Pace și liniște fiindcă m-am gândit ca va pregătiți de Crăciun, nu aveti timp de citit bloguri. Am scris din umbra, dar nu am publicat încă articolele pe blog. Am lucrat mult la jurnalul de călătorie cu Scoția la care o sa ii dau drumul în ianuarie. America am gandit-o ca idee/articole/paragrafe/ ce trebuie dezvoltate.

Singurul articol ce am simțit ca trebuie sa îl public în perioada asta a fost cu locurile frumoase de văzut in decembrie la Londra. Merită sa îl citiți și sa va faceți notițe, sper sa va inspire pentru anul viitor. Cititi toate articolele publicate aici:


Progresul de pe Instagram în decembrie 2019 

In decembrie am stat activa pe Instagram cu filmulețe live și postări de prin plimbările mele la Londra. Am publicat 14 fotografii noi, cea mai apreciata este ACEASTA cu 828 de like-uri. Va mulțumesc! 



Viata privata in decembrie 2019 

Decembrie a fost despre prieteni! Sunt fericita fiindcă am reușit sa ma vad cu aproape toți. Am luat prânzuri și cine împreună, am făcut turul Pub-urilor din Camden, ne-am distrat și am ras mult, am colindat orașul și ne-am făcut multe poze. A fost exact asa cum mi-am dorit sa fie! Viata fără prieteni ar fi foarte trista. 

Când nu m-am văzut cu prietenii am scris pe blog. Am gătit mult. Am povestit zilnic la telefon cu Kari și familia de acasă. Am dormit și câte 12 ore pe zi. Am petrecut diminețile lenevind în pat, citind blogurile mele preferate, pe care le urmăresc de multi ani. Am jucat Ludo World pe Facebook, câte 5 partide pe zi. Am ascultat păsările și ploaia. A plouat mult in Londra luna aceasta, dar cred că-i normal. Mi-ar fi plăcut sa ningă! Cadoul meu de Crăciun a fost un abonament pe Netflix. M-am decis cam târziu asa ca n-am reușit sa vad multe filme, dar va recomand câteva, care mi-au plăcut cel mai mult. 


londra

Top Filme preferate ce le-am vazut in luna decembrie: 

"The Bookshop" (film din 2017) a fost în top 3 cele mai bune ce le-am văzut anul acesta. E drept n-am văzut foarte multe filme, însă acesta cu siguranță va rămâne mult timp în memoria mea. Este un film atât de simplu și totuși atât de profund. Povestea se petrece într-un mic sătuc din Anglia și prezintă lupta unei femei pentru visul ei, de a deschide o librărie. Mi-a plăcut la nebunie, prezintă atât de bine viata în Anglia în acele timpuri, în acea comunitate, iar finalul, e de departe WOW! Filmul a câștigat 14 premii în cadrul Festivalurilor de Film internaționale. 

"Marriage Story" (film din 2019) e încă un film bun, dacă ai nervi sa nu suferi de indignare. E povestea unui cuplu american care după mulți ani fericiți împreună, doresc sa divorțeze, având un băiatul și câteva mici posesiuni. Cu toate ca înțelegerea dintre ei, e sa fie pe cale amiabila, avocații întra în sala de judecata și pornesc un adevărat război. Mi-a plăcut latura umana prezentata în acest film, oamenii sunt tot oamenii, oriunde s-ar afla. Iar avocații, tot avocați, ce se lupta pt un comision cât mai mare! Filmul a fost nominalizat pt 6 globuri de aur și a câștigat 17 premii în cadrul Festivalurilor de Film internaționale. 


"The African doctor"( film din 2016) e o comedie romantica bună, după fapte reale. E povestea unui doctor din Congo, ce a studiat medicina în Franța și a fost repartizat într-un sătuc mic la nord de Paris unde localnicii nu au văzut niciodată un om de culoare. Drept urmare se isca multe scandaluri, dar și scene amuzante în timp ce doctorul ajutat de familie, încearcă sa ii convingă pe localnici sa aibă încredere în el. 




Planuri pentru ianuarie 2020 

In ianuarie voi zbura în România. Plănuiesc sa petrec 3 săptămâni cu Kari. Vreau sa îmi iau revanșa ca nu am petrecut Crăciunul cu el. Va fi ziua lui, asa ca ma gândesc la ceva activități distractive pentru copil. Încă nu am planificat nimic, fiindcă începe școala, dar măcar la Cluj, la sushi, la cinema, tot o sa ajungem. La finalul lunii ianuarie plănuiesc sa călătoresc undeva, înainte sa ma întorc în Londra. Sa vedem ce o sa iasă! intre timp planuiesc si vacantele viitoare, fiindca in 2020 vreau sa fiu mai organizata! deci mda, sunt inapoi cu capul in 1000 de parti :)


Voi cum ati petrecut luna decembrie? 



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

8 comentarii:

  1. Te citesc cu drag! Oricand.

    La multi ani cu sanatate, liniste, impliniri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Laura 🤗🤗🤗
      LA MULȚI ANI!!! Multa sănătate, fericire și călătorii de neuitat!

      Ștergere
  2. Sper sa ai un an asa cum ti-l doresti, eu incerc sa nu imi fac prea multe planuri ca sa fiu dezamagita la final.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Anca! Pana anul acesta nu prea îmi făceam planuri exacte, dar acum e timpul sa schimb asta 😁 încă tot nu am nici un plan dar stau linisitata fiindcă e doar început de ianuarie. Drept vorbind, e aproape sfârșitul lunii 😁

      Ștergere
  3. Ce frumos pare sa fi fost la Londra in decembrie! Mi-ar placea sa ajung odata pe acolo. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de vizita Simona. Sper sa ajungi în 2020!!! ❤️

      Ștergere