Experienta mea de Halloween în America

Astăzi dacă tot suntem pe 31 octombrie, am zis sa va povestesc experienta mea de Halloween în America. Sa spun drept, nu am fost niciodată adepta acestei sărbători. Poate fiindcă nu îmi place sa ma deghizez, nu îmi place sa ma machiez, nici sa joc roluri. Fără sa spun ca nu agreez nici scenariile horror, nici nu ma uit la filme de gen. Poate am văzut doua in viata mea. Ați putea spune cu ușurință ca sunt o sensibila și va aprob. Însă când am ajuns în America pe 31 octombrie am intrat direct în 'Halloween scene' și e si asta o experienta ce merita povestita. 

Cum-a-fost-la-Halloween-America

Am petrecut Halloween in berăria BrewDog din Columbus 

Nu va gândiți la o cârciumă, ci la un domeniu enorm, cu un Hotel pentru fanii berii BrewDog construit în mijlocul berăriei, un restaurant cu un bar mare și foarte multe încăperi decorate tematic. 
Imediat după check-in am coborât la party de Halloween. Evident toată lumea era deghizata, inclusiv cei din grupul nostru. M-am simțit ciudat fiindcă nu m-am dus pregătită, n-aveam nici un accesoriu de Halloween la mine, însă locul fiind mare, m-am pierdut ușor prin mulțime. 

Halloween-Us

Halloween-Us

Halloween-Us

Halloween-Us

Halloween-Us


Toată fabrica a fost decorata cu scheleti, bostani scobiti, vrăjitoare, pana și pereții erau cu 'urme de sange' și afișe ce ne semnalau zombies. Multe locuri arătau înfricoșător sau amuzant, depinde din ce perspectiva vezi lucrurile.

brewdog-columbus-hallowen

brewdog-columbus-hallowen

Atmosfera a fost de show, mai precis parada, decât de party nebun, cum vezi prin filme. Costumele celor ce se aflau în restaurant erau printre cele mai ingenioase, păcat ca lumina difuza nu mi-a permis sa fotografiez prea mult. 

Hallowen-petrecere-America


Hallowen-petrecere-America


În America oamenii chiar își dau interesul, cumpara/închiriază costume, se machiază conform personajului, e o sărbătoare foarte serioasa la care participanții aveau în medie peste 35 de ani. Surprinzător pentru mine, fiindcă ma așteptăm ca tinerii sa se deghizeze, nu bătrânii. Gândindu-mă la familia mea din Romania, chiar nu-l vad pe tata cu o ciupercă în cap sau înfășurat în hârtie igienica (variante de costume văzute acolo). 

Halloween-Us

Halloween-Us

In meniul restaurantului erau trecute băuturi și feluri de mâncare cu nume de Halloween, de nici nu mai știai ce comanzi. Surpriza era la final, când venea chelnerul cu comanda la masa. Ca noroc, am primit o pizza bună și fără viermi sau alte orătănii prin ea. Iar muzica live a întreținut atmosfera pana noaptea târziu. Mai bine muzica country, decât cine știe ce sunete înfricoșătoare. 

Halloween-America-impresii-personale

Halloween-America-impresii-personale

Halloween-America-impresii-personale

Iar micul dejun, a doua zi, l-am luat la un Smoothie bar, unde mi-au servit bolul tematic, zici ca împărțeam mâncarea cu un schelet. 

mic-dejun-halloween-Us


Ce mi-a plăcut mie la Halloween au fost toate decorațiunile văzute prin oras  

Fiecare magazin era decorat, fiecare cartier era sub semnul sărbătorii. Tot a doua casa era transformata în casa ororii, cu bostani, pânze de păianjeni, scheleti și alte decorațiuni. Asa cum la noi oamenii își decorează casa/gradina de Crăciun, la fel de serios își decorează americanii casa de Halloween.

cum-e-de-halloween-in-Us-America

cum-e-de-halloween-in-Us-America

cum-e-de-halloween-in-Us-America

cum-e-de-halloween-in-Us-America

cum-e-de-halloween-in-Us-America

cum-e-de-halloween-in-Us-America


Ati sarbatorit vreodata Halloween? 
Ce parere aveti despre aceasta Sarbatoare?


😍 Apreciez comentariile voastre pe blog  😍


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

7 comentarii:

  1. Mie mi se pare ca este o sarbatoare tare interesanta si creativa. Ma bucur ca ai impartasit cu noi aceasta experienta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce faine sunt decorațiunile! Am dat și noi o mini petrecere pentru copii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac toate sarbatorile fie ca sunt importate sau nu. Nu strica un motiv in plus ca sa te bucuri. Americanii parca-s copii, se costumeaza, isi impodobesc casele, nu-i intereseaza ce zice lumea, sunt geloasa pe cultura lor, zici ca maine se sfarseste pamantul si nu vor sa piarda nicio clipa de distractie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt fan al acestei sarbatori, chiar deloc, dar cu siguranta m-as bucura si as incerca sa inteleg acest fenomen daca as avea ocazia sa ma nimeresc acolo in timpul Halloweenului. Pana una, alta, prietena mea din Florida se distreaza de numai in fiecare an, s-a integrat perfect, cel putin din punctul asta de vedere, are tot felul de costumatii super elaborate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, cate decoratiuni! Chiar se simte diferit aceasta sarbatoare la ea acasa. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place sarbatoarea dar la noi nu se sarbatorezte ca la straini.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca trebuie sa fi fost foarte frumos, chiar mi-ar placea si mie sa particip la astfel de petreceri

    RăspundețiȘtergere