Ghiduri turistice gratis!!! 1.Budapesta


Am inceput sa scriu pe acest blog 'datorita' unui ghid turist pe care il cautam inainte de a face excursia in regiunea Toscana despre care v-am povestit. Tin minte cat de revoltata am fost cand am vazut ghidul; care nu era nici pe gros, nici cu prea multe informatii dar costa 60 lei. Si am stat eu si m-am gandit si am hotarat sa nu mi-l cumpar ci sa caut informatii pe net. Si am cautat, si am gasit multe informatii, doar ca in prea multe locuri, niciunde ceva complet. Si asa m-am hotarat sa scriu acest blog, si azi dupa aproape 2 luni am gasit si informatiile pe care le cautam, gratis, pe internet, atasate de oameni din toata lumea. Si le 'multumesc' prin faptul ca le dau mai departe, va dau linkurile sa le puteti descarca, fiindca de fapt acesta este scopul blogului meu; acela de a oferi informatii cat mai complete si de a va incuraja sa calatoriti!

Primul ghid este cu Ungaria mai exact Budapesta, fiinca este una dintre cele mai apropiate si frumoase capitale europene.

DOWNLOAD GHID BUDAPESTA format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE 

CITESTE ARTICOLELE DESPRE --> VACANTA IN BUDAPESTA


Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

4 comentarii: