11. Download gratuit ghid cu Barcelona



Barcelona mi amor!!!
Va spuneam intr-un articol anterior ca daca visati mult visele se implinesc! Acum nu stiu la cati functioneaza si mai ales in ce masura, cert e ca visele mele se implinesc! Incet ... incet tot mai adaug cate o stea pe lista celor realizate!
Am castigat!! Si nu doar 1 castig ci chiar doua intr-o luna! Primul a fost un ghid de turism cu Istanbul si doi .... tararam!!! Un bilet de avion dus-intors Cj-Pisa-Barcelona!
Asa ca saptamana viitoare ma voi intalni cu querida Barcelona, la care visez de 1 an, oh` deabia astept!


DOWNLOAD GHID BARCELONA format PDF ---> CLICK AICI -----------------------------------------------------------------

DOWNLODEAZA MAI MULTE ---> GHIDURI TURISTICE 

CITESTE ARTICOLELE DESPRE --> VACANTA IN BARCELONA


Thanks for visiting,

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

2 comentarii:

  1. Barcelona mi amor!!!
    Uite ca visele se mai si implinesc :) ma bucur mult pentru tine, mai ales ca ti-am descoperit blogul acum cateva zile si l-am sorbit din toate unghiurile, iti multumesc pentru activitatea pe care o ai aici si m-ai determinat sa imi implinesc si eu visul cu Toscana. Deja m-am apucat sa vanez oferte :)

    In Barcelona iti doresc sa ai parte de vreme buna si distractie multa, dar sa nu te limitezi doar la a vizita orasul - eu am fost acum o luna acolo si iti recomand cu incredere Montserrat-ul si Portaventura, dar si statiunile din jurul Barcelonei.
    Te pup si sa ai o vacanta superba!!
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Simona.
    Voi incerca sa vizitez cat mai mult, dar sa nici nu cad in capcana si sa fug intr-una. Nu stiu daca voi avea timp si pentru Montserat si pentru Portaventura dar stiu de pe acum ca voi mai merge odata la Barcelona cu fiul meu, cand va creste :).

    RăspundețiȘtergere