42. Download gratuit ghid turistic Coasta de azur

Coasta de azur pentru mine inseamana:
Franta, mare, liniste, lux, rasfat, stradute vechi, Nisa, Marsilia si Cannes, case monument, bogatie, paradis, vapoare, croaziera, statiuni turistice!
Pentru cei care va doriti sa ajungeti candva acolo puteti downloda gratuit ghidul turistic cu Coasta de azur!
  







All pictures By photoola


Thanks for visiting,


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)! 

4 comentarii:

  1. unde-i mare, va fi mereu superb... doar ca locatia asta e pentru oameni cu dare de mana. pana dau de un filon de aur, ma bucur de pozele tale.
    we frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca mi-ai ghicit gandul Alicee, cum sa nu vreau sa ajung eu la...Nisa. :D Pozele sunt absolut geniale, niciodata nu am vazut Coasta de Azur mai frumoasa, chiar ca un mic paradis... Maybe one day...voi avea nevoie de ghidul turistic pus la dispozitie de tine cu asa mare generozitate. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aa, sa stii ca nu chiar peste tot unde e mar ee frumos, remeber Romania? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice ai dreptate ca e scump sa ajungi acolo dar o data in viata, merita! Eu am fost pe Riviera italiana, nu e chiar asa de pretentioasa, mai ieftina m-a costat 400 euro cu tot (cazare, mancare transport acolo)! bine nici peisajele nu sunt la fe, nici renumele nu e la fel de mare, dar oricum, daca pe Riiera Franceza nu se poate macar pe cea Italiana :)

    RăspundețiȘtergere