Cazare in Roma gratis la Hotel


 Cautati Cazare in Roma? Sunteti calatori independenti si vreti sa calatoriti cu bani putini?! Hai sa va dau niste pont-uri (mie nu mi s-au potrivit fiindca am calatorit cu familia) dar asta nu inseamana ca nu le pot impartasi cu voi.





Vacanta in Roma am facut-o pe cont propriu: 
Pe site-ul de unde mi-am luat eu biletul de avion gasiti deseori oferte de la  ~50 euro dus-intors Romania-Roma. Incercati si voi >>> AICI 
 Pentru cazare ieftina la Roma va recomand  >>> ACEST SITE unde am prins mereu oferte cu 50% reducere. Daca mergeti in grup mai mare sau cuplu va recomand cazarea la localnici, prin AirBNB, site pe care primiti un cupon de 20Euro din partea mea, la prima rezervare daca va faceti un cont nou gratuit >>> VOUCHER AICI  

Desi eu personal nu m-am cazat la astfel de unitati, deci nu pot vb din experienta proprie va asigur ca ofertele sunt adevarate si ca nu e nimic ciudat la ele. Bed&Breakfast pentru italieni e echivalentul pensiunilor si vilelor pentru noi, unde proprietarii sunt cei care se ocupa de absolut tot, un fel de afacere de familie. Ei ofera cazare gratis pentru diferite servicii de care au nevoie (vopsit pereti, stoc de ulei, vorbitori de limba engleza pentru tradus hartii, fotografi care sa le faca poze la camere pt site,  webmasteri care sa le faca un site, graficieni care sa le faca logo, modele de carti de vizita, modele de day tours .... cu alte cuvinte Italienii pe timp de criza au devenit inventivi! De ce sa plateasca pe cineva din Italia sa le faca pe bani grei (si in plus astea sunt prestari servicii pe termen scurt sau de tip proiect) cand pot sa vina turistii sa le faca pe gratis adica na,  pentru o camera care oricum e a propriului sau hotel si poate oricum ramane libera!


In lista de mai jos veti gasi unitati de cazare in Roma ce ofera nopti gratis la Hotel (Bed&Breakfast) pentru diferite servicii ( tot timpul anului


1. B&B  Relais La Canfora acepta orice, de la lenjerie de pat pana la diferite bunuri consumabile gen struguri de calitate etccc. Deasemenea fac si home exchange in cazul in care sunteti dintr-o zona turistica si va place ideea (sau daca aveti cabana de inchiriat, pensiune, etcccc ) puteti incerca !!!


2. Pentru Villa Rome trebuie sa dati cursuri de limba straina, in special engleza proprietarilor si copiilor lor, iar ei va ofera cazare gratis si curs de gatit preparate italiene!!!


3. B&B Alle Porte del Vaticano au cel mai mare nevoie de voi! Stiti limba engleza, stiti sa vopsiti, sunteti electricieni sau va pricepeti sa reparati probleme cu satelitul? nu ezitati sa le scrieti si ei va ofera nopti gratuite in hotelul lor!

4. Aveti ulei de calitate? ok asta nu se prea potriveste pentru romani, dar vin??? Daca aveti vin de calitate cei de la B&B Villino Rinaldi va asteapta la ei!!! voi duceti vinul, ei va dau cazarea, si uita asa voi va faceti vacanta la Roma!!


5. Pentru B&B Adele Emme trebuie sa fii fotograf profesionist si ei te cazeaza cu mare placere. Trimiteti-le un mail cu nr de nopti, la ce va pricepeti (domeniul foto) si ei o sa va raspunda! ps: aceast hotel e intro zona foarte autentica a Romei


Aceasta miscare a inceput anul trecut, odata cu venirea crizei, cei cu site-ul Bed&Breakfast le-a venit ideea ca intre 15 si 21 noiembrie sa ofere cazare pentru diferite servicii! S-au inscris atunci 57 de astfel de unitati de cazare din toata Roma si mult mai multe din Italia, puteti verifica: aici


😍 Apreciez comentariile voastre 😍 

 Citeste tot jurnalul meu de calatorie in Roma (click pe titlu pentru a citi)


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

24 de comentarii:

  1. Interesant articol!blogul tau e un fel de Travelpedia:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante si utile ponturile tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant! Din pacate anul asta am cam terminat zilele de concediu, dar cum n-am fost in Roma m-ar atrage o astfel de oferta.

    RăspundețiȘtergere
  4. E binevenita o astfel de initiativa pentru cei talentati si priceputi. Ceilalti scot banul din buzunar. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte interesant, nu stiam de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. asta da chestie desteapta! extrem de inventivi, bravo lor!
    asta ar merge pe-o perioada mai lunga, de ex, cand vrei ca stai o luna, doua...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de tare! Habar nu aveam ca exista asa ceva! Cum ai aflat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pot să dau LIKE decît aici că nu am cont prin alte părţi afară de WE dar în loc de like spun un maaaare mulţumesc pentru aceste informaţii extrem de utile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim8:42 p.m.

    aaa.....foarte interesant...de acum stiu ce sa fac;)

    RăspundețiȘtergere
  10. :) esti grozava! unde descoperi tu toate aceste?!
    Sa ai o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  11. ce idee! pai asa sa tot mergi in vacanta!

    RăspundețiȘtergere
  12. RobertN eu calatoresc low cost si doresc sa impartasesc si altora acest mod de a calatori ....

    Natural mult succes si sa ajungi cat mai curand la Roma

    Nice exact, dar uneori nu e vb doar de pricepere, trebuie sa ai si noroc. In plus unii cer tot felul de consumabile, ulei, vin, etcccc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aa intradevar daca stai o saptamana si mai trebuie sa si lucrezi, nu-ti mai ramane mult timp sa vizitezi dar oricum, e o alternativa!

    Alexandra eu anul trecut am plecat in septembrie si tot cautam informatii pe forumuri, si pe unul se discuta despre demersul celor de la B&B de a organiza asta in noiembrie (iar eu mergeam in septembrie si mi-a fost ciuda) :))))

    Tibi nu ai pentru ce, sper ca aceste articole sa va ajute, pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  14. Carmen pe site-uri internationale, pe forumuri, cand plec intr-o vacanta ma documentez mult (mai ales daca merg singura) si atunci de obicei salvez site-urile de unde m-am informat ca sa o fac si pe viitor. Dar si din reviste si ghiduri. De peste tot iau cate ceva .... :))))

    Zazuza, exact, numai timp sa avem si ceva banuti :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant de stiut aceste lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce interesant. O sa studiez si eu cu atentie :D. Vezi ca duminica o sa-mi apara un articol cu o leapsa pentru tine :). Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  17. Marycix cand mai aflu cate ceva mai postez :)

    Oana tu deja pregatesti de azi pe dumineca, articolul cu leapsa pt mine, harnicuta mai esti! ma tii curioasa atatea zile .....

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai ca asta e tare!!! Daca stiam ma apucam de calatorit inca din prima studentie :-)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Ioana nici acum nu e tarziu, sper :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Un nou Blog and roll in care ti-ai facut simtita prezenta :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  21. multumesc Natural, ma bucur ca de fiecare data

    RăspundețiȘtergere