La multi ani, Mie!

Din titlu v-am spus tot, azi e ziua mea implinesc 24 de ani si sunt acasa! Sunt acasa in Romania, acasa in Turda, acasa la mine, alaturi de familie, de prieteni .... si voi!

E ciudat, anul trecut pe vremea asta eram in Italia, pe malul marii, tin minte cum, dupa o zi de hoinareala, m-am asezat seara pe o stanca si m-am uitat la apus, apoi la barci, da erau o gramada de barci in larg, si le-am pozat ... aproape pe toate! Apoi m-am intins pe pietre (asa era acolo, fara nisip) si m-am uitat la stele, mi-am pus o dorinta, care nu tin minte daca s-a indeplinit vreodata, probabil ca da, ca altfel sigur tineam minte :)) Am baut vin, la miezul noptii amandoi pe ponton, in acelasi loc in care cu o zi inainte am luat vaporul spre Insula Capri, alta lume, alta viata, altceva!

Acum doi ani, in aceeasi zi eram in Casablanca, pentru a 4-a oara, in apartamentul meu inchiriat si sarbatoream cu un tort cumparat de la patiseria de langa scara blocului! A fost ciudat sa aud pentru  prima data in viata mea 'La multi ani' pe limba araba, dar va zic sincer ca daca ati auzi, ati sti ca despre asta e vb, chiar si fara sa intelegeti nici un cuvant! Am primit un brat de cadouri, din suflet, unele foarte simbolice si altele foarte scumpe! A fost frumos, un an in care mi-am sarbatorit ziua fara alchool, petrecere, prieteni, familie! Fara fum de tigara si muzica data la maxim! Doar o mana de oameni, care mi-au fost intotdeauna aproape, acolo ...

Sunt nostalgica putin fiindca anul acesta credeam ca voi fi departe! Speram, si as fi putut fi, daca nu m-ar fi cuprins o depresie sora cu toamna cea aramie si plangacioasa! E urata senzatia asta, de batranica, fara chef de nimic! Asa sunt eu azi ... e inca devreme, plec sa-mi scot tortul de la cofetarie, sa pregatesc ceva aperitive si-o friptura la cuptor ... hai ca v-am spus si meniul :) .... voi reveni probabil miercuri cu cateva poze, daca voi avea ....


La multi ani, Mie!

45 de comentarii:

  1. La Multi Ani cu sanatate si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani draga mea! e o varsta atat de frumoasa , tineretea e frumoasa! atat are si fiul meu . Sa fii sanatoasa si fericita , sa ne incanti cu cat mai multe postari! xxxx

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaaaaai! cât esti de tânara! Fiica mea cea mare a împlinit acum doua saptamâni 22 de ani...
    Sa serbezi frumos, sa fii fericita, sa ramâi sanatoasa si chiar daca acum, un pic nostalgica, trece :)) Asa suntem toti cu cazia zilelor de nastere, indiferent ce vârsta împlinim...
    LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  4. "LA MULTI ANI".Fecioarele sunt mereu inclinate spre melencolii si uneori depresii,trecatoare.Cand vei taia tortul trimite-mi si mie o felie.Uuuuuuuu,ador torturile si....dulciurile in general.O zi frumoasa.:)) Zambeste astazi,máine poate fi prea rãu-Murphy

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULŢI ANI, ŢIE!...
    frumoasă vârstă, frumoşi ani...
    să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi numai bucurii
    ai grijă de tine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol altfel, un articol de suflet, chiar m-am uitat de doua ori sa vad daca nu cumva am gresit blogul. Foarte frumos ti-ai descris emotiile, m-as obisnui cu astfel de articole... ;)
    La Multi Ani, o viata plina de momente de fericire si calatorii de vis iti doresc. Sanatate, noroc si multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Alice! Iti doresc multa sanatate, ca fara ea am sta in pat si nu pe drumuri :P Te pup si iti doresc tot binele din lume! Si nu mai fi suparata, ca esti foooaaaaarte tanara! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim3:02 p.m.

    La multi ani, Alice! La cat mai multe calatorii!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, sa fii sanatoasa, sa clatoesti cat mai mult si sa mai scrii cat mai mult pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani si multa sanatate tie si celor dragi tie ''batranico'':))!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani si multe drumuri spre locuri calme!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa gasesti in fiecare zi motive de bucurie! O imbratisare calda de la Sibiu!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim7:38 p.m.

    pentru ca aspectul cantitativ nu e unul esential din perspectiva mea, iti doresc sa te bucuri de celalalt aspect, cel calitativ al vietii, al succeselor dobandite dupa dorinte si stradanie, carora providenta le-a venit pe bune intr-ajutor.
    aniversare placuta si toate cele bune, alicee! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani Alice! Iti doresc multa fericire si sanatate, si sa fii iubita. Si cum sa fii suparata la varsta asta asa de frumoasa? Daca tu te simti batranica inseamna ca eu sunt...mumie! Fii serioasa!

    Esti o fata care stie sa-si traiasca viata, care a vazut multe locuri si are focul in calcaie, ai un copilas frumos! Esti iubita! Cati n-ar da orice sa traiasca viata ta! Ia sa te vad ca zambesti de ziua ta, da? Te pup si inca o data LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  15. Fătucă dragă, la 24 de ani îţi mai permiţi câte o depresie. Dar las' că o să-ţi treacă... colo pe la 40. Atunci o să înţelegi cu adevărat că fiecare zi contează şi nu merită să pierdută cu chestii de genul ăsta.

    În rest, toate urările mele de bine şi să ne trăieşti si să ne scrii întru MULŢI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani, Alice! Sa ramai totdeauna o calatoare independenta! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Vai ce ruÅŸine, doar 24 de ani?!!!!
    Glumesc!
    Sunt cei mai frumoşi ani şi îţi doresc să îi trăiesti intens aşa cum îţi doreşti.
    La mulţi ani cu sănătate, bucurii şi fericire!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  19. ping: http://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2011/09/sarbatorita-zilei.html (Tot astazi serbeaza ziua de nastere colega noastra de blog: Alicee! La multi ani înca o data!)

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume si fie ca toate dorintele sa ti se implineasca, hugs :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai de mine ce de comentarii, ce de urari de bine, ce de mesaje de incurajare! Va multumesc! (stiti ca nu sunt foarte buna la scris despre sentimente) dar sincer ma bucur sa vad ca am atatia prieteni, si ca ati intrat sa fiti alaturi de mine atat de multi astazi, de ziua mea!

    S-a terminat, aproape, mai sunt 15 minute, a fost o zi frumoasa si neobisnuita (mai multe detalii miercuri) :)

    RăspundețiȘtergere
  22. draga batranica, iti doresc inca multe multe aniversari minunate de acum incolo, indiferent unde ai sa le petrecei, important e sa ii ai pe cei dragi alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  23. La Multi Ani! Sa-ti pastrezi energia si pofta de calatorii!

    Apropo de ziua de nastere, a mea coincide cu ziua Romaniei si m-a prins si pe mine in Roma, acum vreo 2 ani. Tin minte ca, langa Columna lui Traian fiind si vazand un cuplu de turisti romani, m-am apropiat de ei si i-am salutat cu "La Multi Ani, Romania!", ceea ce tare i-a speriat, ba chiar l-am auzit pe barbat spunandu-i consoartei: "ti-am spus sa nu vorbesti asa tare".

    RăspundețiȘtergere
  24. LA MULÈšI ANI,ALICEE!
    Wow cât ești de tânără!
    Sănătate,fericire și tot ce îți
    dorești să se împlinească!
    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cu putina intarziere iti urez si eu "La multi ani"! Sper sa ai parte de tot ce e mai bun, iti urez multa fericire, iubire si sanatate, ca e cea mai importanta.
    Nu-mi vine sa cred ca ai doar 24 de ani, esti chiar mai micuta ca mine, si cu toate astea ai vazut atat de multe din lumea asta. Ai calatorit enorm pentru varsta asta.

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani, cu multa multa sanatate, fericire si noroc!

    RăspundețiȘtergere
  27. *Laaaa multi ani!!!*

    Tu "batranica"?!!! no way!!!... eu "batranica"!! :)) ...caci peste 2 luni fac 29. :(((

    O zi vesela, cu muuulte zambete si surprize frumoase!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. la multi ani si de la mine!!!!!!
    sanatate maxima si doar bucurii alaturi de cei dragi, calatorii frumoase in locuri de pe lista si o viata plina de zambete!

    RăspundețiȘtergere
  29. La multi ani!
    multa fericire alaturi de cei dragi
    si numai bucurii de la Bv
    pupici

    mada

    RăspundețiȘtergere
  30. La Multi Ani ! ( mai bine, mai tirziu ...)
    Sa nu mai numeri anii, n-au nici o importanta . Sanatate, bucurii multe si calatorii cit cuprinde !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim5:41 p.m.

    La multi ani Alicee! Turda e aproape de Cluj si probabil ca n-o sa ai timp sa te plictisesti.......Prinzi si concertul cu Scorpions daca mai stai :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Cu un pic de intarziere iti doresc si eu tot binele din lume si sa fii sanatoasa sa-ti poti indeplini toate visele. La multi ani si la cat mai multe calatorii frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  33. La multi ani! scuze de intarziere...
    Iti doresc multa sanatate si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc, Multumesc, Multumesc, la toataaaa lumea! inca nu imi vine sa cred cate mesaje am primit de la voi ...

    RăspundețiȘtergere
  35. Esti din Turda .. nu te cunosc , dar imi esti draga :) Acolo am crescut si eu .. saptamana trecuta am apucat de am mai ajuns si eu pe acolo :) La Multi Ani ! si din partea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  36. La multi ani, multa sanatate, fericire si bucurii!

    PS: scuze de intarziere, am fost plecati in vacanta :-)

    RăspundețiȘtergere